gokay
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet siboplu derler, oynak derler fakat sizin orda pek bulunmaz bunlardan.denizlide siboplu veya katillik diye tabir edilen kuşlar sizin dolapçılarla kırılmış olanlardır.evet 14 kuyruklular gibi sarmazlar fakat oyun ve dolapları doyurucudur.damarları daha serttir.malesef aramakla da bulunmuyor artıknesilleri tükenmek üzere sanırımnecdetakosman' Alıntı:Mehmet bey meslektaşız kendim gibi öğretmen arkadaşları görünce ve de dolapçı besleyen arkadaşları gördükçe ayrı bi keyif alıyorum. bende 14 kuyruklu çil dolapçılar var yeni başladım beslemeye 1 sene falan dge den aldım. ancak hasstalıklar yakamızı bırakmadı bende de acemilik vardı hemen müdahale edemedim. şöyle ağız tadıylada bi uçuramadım bahara inşallah yavrularıyla uçururuz senin kuşlarında gayet güzel bazı arkadaşlar siboplu diye kuyruk üstü olanlarımı kastediyor acaba. dolapçıda kuyruk üstü olanlar daha dayanıklı ama oyunları fazla gösterişli değil diyolar ben kuyruk üstü olan dolapçı görmedim ne uçuşunu ne kendini bakalım dolapçılar sayesinde neler öğreneceğim herkese selamlar.
muhtemelen dolapçıdır Nizam bey gördüğüm kadarıyla kuyruk dar ve ayakta tozluk yok.güle güle besleyin.bu arada kastettiğiniz ırk tire kelebeği değil ödemiş kelebeğidir.gökay' Alıntı:Gecen hafta bu kuşu tuttum tip e benzettim dişi bakıcı olur dedim fakat bugün kuşu ucurdum tire kelebeği gibi dönüşe gecti, cok seri ucuyor, dolapcı olabilirmi .