ESKİ VE YENİLERDEN KARIŞIK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Allah nazardan saklasın bekir bey herşeyiyle dort dortluk bir kümesiniz ve kuşlarınız var.benim size sormak istediğim soru sondan ikinci toplu yerdeki kuşların içinde iki tane karaçakmaklı diye tabir edilen kuşlardan gordum ve cok hoşuma gittiler.bu kuşlar nerenin kuşları bir mahsuru yoksa paylaşırmısınız...şimdiden teşekkürler

basık bolpaça beyazın fiyatı nedir?

kus alıs verşişlerinizi baslık açarak yada özelinizden yapınız lütfen

teşekkür ederim asım bey. asım bey sordugunuz kara çakmaklıların annesi çankırı babasa konya kuşu anne kanı daha baskın çıktı. ilker bey bizde satılık kuş yoktur. paylaşma ve görsel güzellik amacıyla katkımız olsun diye siteye yükledik. ilginiz için teşekkür ederim.

Allah nazardan saklasınlar bekir bey tuyu kaday yavruları ve ömurleri olsun kalın sağlıcakla...

s,a bekir bey kuşlarınız çok güzel görünüyorlar maşallah allah güle güle uçup seyretmek nasip etsin

herkeze teşekkür ederim. sizlerin güzelliginiz. kuşlarım satılık degil ilk resimdeki kuşun parayla degerinin karşılıgı hükümsüzdür!. daha iyileri paranın hükümsüz kaldıgı! kuşları severek beslemek dilegiyle.

selamlar.kuşlar kalite .resimler kalite.hijyen kalite.böyle kaliteli kuşlara sahip olmakta kalitenin göstergesidir.allah nazardan saklasın.

teşekkür ederim kemal abi ercan kardeşim.

[No message]

Ekli dosyalar

• BEKİR.webp
    BEKİR.webp
    288.5 KB · Görüntüleme: 1,039
[No message]

Ekli dosyalar

• ORJİNAL SİVEREKDAM ÜSTÜ ESKİ KAN.webp
    ORJİNAL SİVEREKDAM ÜSTÜ ESKİ KAN.webp
    228.5 KB · Görüntüleme: 1,062
maşallah bekir kardeş çok yakışıklılar, Alah gönlünce beslemeyi nasip etsin, selamlar...

Maşallah Bekir Abi,
Hepsi birbirinden güzel ve bakımlılar ama son iki kızıla(sabuni-boz) hassaten maşallah.
Güzel günlerde beslemeniz,güzel yavrular alıp uçurmanız temennisiyle..
Khalid

Ben (mavi) gök güvercinden hoşlanmam ama biraz daha bakarsam resimlere bozup kümesi gök beslemeye başlayacağım :D

NOT: Maşaallah, güle güle besleyin.

Maşallah Güle Güle Besleyin Sağlıklı Kuşlar dilerim

(Kuşçu kuşunu değil,Kuş kuşçusunu anlatır)Abi kuşçuluğunuz belli oluyor maşallah. :tamam:

Abi bu arada arka tepe çikolatalar süper bendede ön tepe var allah nazardan saklasın.

25flix5.jpg

HERKEZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM. BİZE NASİP OLAN CANLILARA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR MUHAFAZA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ.

tuna bey merhaba. son iki resimdeki kuşlar uzun yıllar soyu hiç kırılmamıştır. halada muhafaza ediliyor. babası geçen sene 13 yaşında öldü. nesli urfanın çok çok eski siverek kuşlarından. kuşlar urfadan yıllar evvel karsa getirilmiş. az sayıda çogaltılmış çok az sayıda muhafaza edilebilmiş. soyundan kalmamış desem yalancı durumuna düşmem. kayseri kuşlarından farklıdır. bazılarıda dökümcü faruk beyin kuşlarındanmıdır diye soran oluyor. selametle

Maşallah,kuşlar çok güzel gözüküyorlar.Güle güle besleyin.Saygılar.

oguz kardeş teşekkür ederim.

bütün yorumcu arkadaşlara teşekkür ederim
fotodaki sivereklerin yavrularını sizinle paylaşmak isterim.
2.5 aylık yavrularını 1 haftadır uçuruyorum.
taklayı seferle başladılar. henuz hiç hazır degiller. ilk teleginde. hazır oldugunda İNŞALLAH HAZIR OLUR SİZİNLE DAHA TEFERRUATLI VİDYOSUNU PAYLAŞIRIM. BU GÜN ÖYLE BİR ÇEKİYİM DEDİM. TEFERRUATLIDA ÇEKMEDİM. 48 DAKİKA 21 BAŞ YAPTI SEFERLERİNİ FAZLA KALE ALMAYIN DEDİĞİM GİBİ HAZIR DEGİL 1 HAFTADIR UÇUYOR

[dailymotion]xt444d_sany0006_animals[/dailymotion]

arkadaşlar birşeyi düzeltiyim millet yanlış anlamasın 21 dakika havada kaldı 48 baş kaldırdı.

KADİR HALİT kardeşim teşekkür ederim. alttaki linkide düzeltirsen sevinirim. bu arada bugun çok daha iyiydi. dün 21 bugün 55 dakika uçtu dakikaya göre sık sefer adetlerini gezmeyle düşürdü. bugün inişini sizinle paylaşmak isyerim. henüz inişinide tam tamalamadı ancak yerine hakim
[dailymotion]xt4ukl_bekyr-camur-yavrunun-ynyy-goruntusu_animals[/dailymotion]

Maşallah Bekir Abi,
Anne-babası yerde göze hitap ediyordu.
Yavruları da hareketli ve istekli başlamış inşallah ekeliğinde de kaydedersiniz,seyrederiz .
Emeklerinizin karşılığını almanız temennisiyle...
Khalid

kadir teşekkür ederim. bu kuşları uzun yıllar biliyoruz. bundan sonra ne yapacagını tahmit etmek zor degil. ama yazmakla olmaz. 3 4 aya kadar ekelige girmeden son üçte hazır olur inşallah. ozaman daha detaylı hep berabar izleriz. ekeliginide nasip olursa ayrı paylaşırız.

Geri