Eşleme Sorunu

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre CEYLAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar,erkek bango ile dişi beyaz güvercinimi kapalı kücük bi yere koysam bu kuslar eşlesir mi?Eşlesirlerse ne kadar bekletmem lazım?

kapalı bi yere koymana gerk yok bşka kuşun varsa onlardan ayrı bir yuvaya koy 3-5 güne eş olurlar

erkek bango ile dişi beyaz güvercinimi derken beyaz olan güvercinde bango mu ?

hayır değil yani bilmiyorum benbeyaz kus işte

3 tane kusum var zaten büyük de bi kafesim var hep yanyana duruyo beyaz la bango ama yaklasık 4 aydır besliyorum yumurta falan cıkmadı:S

Emre kardeşim, bango erkeğe yine bir dişi bulup onunla yada aynı şekilde beyaz dişiye bir eş bulup onunla eşleştirmen daha doğru olur..Farklı ırklardan kuşları eş etmek çok doğru değil..

bangoyla beyazı çiftleştircem demişsin beyazın paçaları varsa mardindir çiftleştirme yazık olur yavrudan hayır gelmez oyun yapmaz görünüşüde pek iyi olmaz her ne farklı kuş olursa olsun

sen şu kuşların resimlerini payşalta kuş katliamı ortaya cıkmasın hadi kardesım

resimler de bunlar

Ekli dosyalar

• Görüntü0032.webp
    Görüntü0032.webp
    66 KB · Görüntüleme: 1,551
  • Görüntü0033.webp
    Görüntü0033.webp
    60.5 KB · Görüntüleme: 1,546
  • Görüntü0095.webp
    Görüntü0095.webp
    190.1 KB · Görüntüleme: 1,544
şimdi kardeşim ümidini kırmak istemem ama bu beyaz dediğin kuş zaten kırık bir kuş.. sen en güzeli bango ve beyazı elinden cıkartıp postana bir eş alıp posta yetiştirmeye başla.. bu dedıklerımı yanlıs anlama senın için diyorum bunu alacagın yavrular hiç değilse kendi ırk özelliklerini taşısın..

agaa tam zamanında dedin yani bunu aksam 4 aydır alısık olan posta eve gelmedi bugünde görünürde yok hep bu terslikler niye bana denk geliyo? bütün kuslardan önce posta gelirdi eve posta gelmedi işin kötüsü bu beyaz la bangonun ciftlesme riski var su an kafes te sadece 2si kaldılar çiftlesirseler cıkan yavru güzel olmaz sağlıklı olmaz dediniz nasıl bi iş bu anlamadım.Ümidimin kırılması olayına gelince ilk bas 5 tane kus vardı biri gitti kediye yem etti kendini kaldı 4 bi gün ucurma esnasında biri daha gitti kaldı 3 gittim bi çift istanbul bangosu aldım onlarda kactı en son bu 3 kus kadrolular artık benim eve derken en sadığı posta kactı gitti yani ümidim defalarca kırıldı bi de sen kırsan ne olur yani bu kalan 2 kus da atsan atılmaz satsan satılmaz nabıcam simdi ?

Eşleşirler ama koyacağın yerin geniş büyük olması lazım küçük kolide kasada falan eşleşmezler 2-3 haftada eşleşir yumurtlarlar hatta sen geniş bir yere koy.
=SAYGILAR=

mübarek kuşlar sanki 500tl değerinde bu kadar neden büyüttün ? satma ver bi çoçuga gitsin sende 30tl ye bir takım güzel posta alıp besle bu kadar olayları abartmayın bence.. ilk senın kusun mu kactı , ilk senın kusunumu kedi kaptı herkesin ilk dönemlerınde olan olaylar bunlar rahat ol

aggaaaaaa önemli olan elimdeki kusların 500 tl 1000 tl lik kus olması değil onlarım benim olmasıdır maddi yönden değil manevi yönden üzülüyorum sadece

batuhan kafes yeterince büyük 160 cm boy 90 cm de en var sadece 2 kus var içinde böyle bi ortam yeter mi?Ayrıca bu yumurtlama konusunda ciddi misiN?

altından alacagın kırık yavrular sana manevi yönden hoşnutluk verecekse al üret kardesım.. benim dediğim kolay bir yöntem he olmadı dursun onlarda bir takım taklacı kuş alıp bunlara da yavru baktır madem işe yarasın hem yavruları alıştırmak için uçurup kuşları açarsın bu kadar basit.

emreceylan86' Alıntı:
illa kırık yavru mu alıcam belki sağlam cıkıcak

tamam al kardeşim kendin bilirsin kuşlar senin üret.. sana fikir veriyoruz bir de laf yiyoruz.. naparsan yap da

ya usta yanlıs anladın heralde yazıda jest ve mimikler anlasılmaz bu yüzden anlamadın sen beni yani diyorum ki kesin kırık yavru mu cıkar sağlam cıkmaz mı?taklacı al demissin bu taklacı fiyatları ne kadar ki?

alıcagın yavruların hepsi aynı olucak ama bi anlamıolmayan yavrular olucak.. takımını 40tlden alabilirsin diye dusunuyorum bilmıyorum bursada fiyatlar nasıl..

Geri