evet arkadaşlar boşnak esat ın kral dönekleri bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boşnakesat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esat karadan
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
[[URL=http://imageshack.us][/url]                                                                                                                                                                                   

Re: bunlarda benim paçalı döneklerim

sayın yönetici arkadaşlarım ben neden bu resimleri büyük bir şekilde yerleştiremedim. yardımcı olurmusunuz...?

Maşallah Kuşların Boyları Posları Yerinde.Kuşlar Çok Güzel.Allah NAzarlardan Saklasın

EFKARLI_ÇOCUK

boşnakesat' Alıntı:
sayın yönetici arkadaşlarım ben neden bu resimleri büyük bir şekilde yerleştiremedim. yardımcı olurmusunuz...?

Yanlış yeri kopyalayıp yapıştırmışsın o yüzden

Selam lar kuşlar çok güzel Allah nazardan saklasın..

teşekkür ederim sayenizde öğrendim resim yerleştirmeyi...

Kuşlarınız çok güzeller aramızada hoşgeldiniz...

s.a esat bey paçalılarınız güzel görünüyor dönüşleri nasıl uçurabiliyormusunuz? yoksa salmada mı besliyorsunuz.nerede ikamet ediyorsunuz .kuşlarınızı havada seyretmek isterim.saygılarımla .
ÖMÜR DENİZ.

a.s. daha çok yeni sayılırım dönekte ama uçuruyorum tabiki... ustalarım sağlamdır onlardan çok şey öğreneceğiz tabi . biliyorsan mevlana kapı da bütün istanbul dönekçileri toplanır.. muhabbet sohbet. güzel bir ortam en güzeli de büyüklerin bilgilerini gençlerle paylaşması... ben istanbul bayrampaşada ikamet ediyorum.. ama kümesim çatalca da... her zaman beklerim..

S.Aesat bey bu fotoda ki beyazlarda dönüyormu?pacasız beyaz dönek gördüm.fakat paçalısını görünce tuhaf geldi SAYGILARIMLA
ÖMÜR DENİZ

a.s ömür bey onlar benim bakıcı kuşların yavruları kıyamadım yumurtalarını çekmeye kelebek onlar... beyaz çilli dönekler var paçalı olarak ama süt beyazını bende görmedim... eğer izmir e yolum düşerse mutlaka uğramak isterim döneklerinizi seyretmek isterim.. hünkari de besliyorsunuz öylemi ...?

ESAT BEYyerli hünkari ,dönek besliyorum .1tanede güzel dönen paçalı bir erkeğim var.yılların kuşcusu fransalı keramettin abimin hediyesi.fakat bunun yanında elimden cıkarmaya kıyamadığım,edremit sayalarım var .gerçi çoğunu ucuramıyorum oyundan dolayı .kanatları kesik coğunun.3-4takımda bakıcım var.fırsatım olursa fotolarını siz değerli dostlarla paylaşacağım.saygılar
ÖMÜR DENİZ

Esat bey mevlanakapı demişsiniz ...Nevzat amcanın kümeslerinin bulunduğu yerden mi bahsediyorsunuz..

evet evet ta kendisi nevzat amca oranın muhabbeti sohbeti bambaşka yawww..

evet orası bambaşka ben ara sıra giderim Nevzat amca atar havaya bir kaç tane uçurur..yaşlı dönekciler toplanır kuş seyreder çok güzel sohbetleri dialogları olur..

Güzel kuşlar maşşallah

Konuyu açan kişi resimleri neden kaldırdı bu kadar yorumun arkasından merak ediyorum.?

tüm arkadaşlardan özür dilerim yeni resimler çekmiştim ama bir türlü yerleştiremedim. en sonunda eskilerini de silmişim.. en yakın zamanda resimleri yerleştireceğim saygılar.....

Esat bey yardımcı olayım bu linke girin, http://imageshack.us/
Sayfa acılınca resize image 640x480 bölümündeki kare kutucuğu işaretleyin, bu site için ideal resim boyutudur,sonra gözattan istediğiniz resmi secip,yüklüyoruz ve sonra aşağıdaki host it !kutucuğundan resmi yüklüyoruz.Sonraki açılan sayfada resim kod linkleri cıkıyo, en aşağıdan , dördüncü sıradaki linki kopyala maus yardımı ile, forumdaki yazacağınız yere yapıştırın, başka birşey eklemeyin .önizleme kısmından kontrol ettikten sonra mesajı yollayabilirsiniz.
Birinci işlem

İkinci işlem

çok teşekkür ederim bana yardımcı olabileceğin bir konu daha var msn i eklermisin [email protected] bir kümes bango ve akbaş baska yapmayı düşünüyorum orjinal anaçlara ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim...

arkadaşlar resimlerti yeniledim gözünüzü seveyim bir maaşallah demeyi unutmayın... bunlar döneğin kralı işte saygılar

aman arkadaşlar tekrar söylüyorum maşallah demeyi unutmayın....

SELAMLAR
Esat bey kuşlarınızın Maşallahı var Allah Nazardan Saklasın sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Saygılarımla...
[renkli]BosnakOglu[/renkli]

kardeş sahiden güzel bir kümes alanın varmış çok güzel yerler herhalde yeni beslemeye başladın o kümeste yerdeki ızgaralar temiz çünkü:):):):)

ızgaraları yeni yerleştirdim... elimden geldiğince de temiz tutmaya çalışıyorum kümesimi temiz kümes =sağlıklı kuşlar..

kusların guzel bol bol ucurmak ve yavru almak nasıp olsun.

teşekkür ederim balıkesire saygılarr

Abi kuşların çok güzel ve eminim soylarıda iyidir..Sinekli erkeğine bi çift çil veririm:))Bide gük dişi gözüme takıldı:))ALLAH bol yavru almak nasip etsinki o yavrulardan bizede düşsün..Şahinsiz atmacasız güneşli günlerde başlatman dileğiyle..SAYGILARIMLA..

slm kardeş kuşların sağlıklı görünüyor nazar değmesin paylaşım için teşekkkürler

Geri