evet arkadaşlar boşnak esat ın kral dönekleri bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boşnakesat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
mehmet abi bir göz atman için konuyu öne aldım... saygılar....

slm esat abi ben de dönek besliyorum kumesın catalcadamıs ben esenyurt ta oturuyorum 6yıl oldu esenyurt da geleli aslen mevlane kapılıyım dogma buyume nevzat amcanın arka mahallesınde oturuyordum dogma buyume hpsını tanırım nevzat amcayı yusuf abiyi şeref abiyı ıyıtanırım ben de askerden yenı geldım toplamaya basladım ben de iste esenleredekı necmettın abilere gıttım neco derler tanırsın ıllakıde zatı bahcelı evlerde alı abı olsun esenlerdekınlerın hepsını tanıyorum zatı havalar duzgun olsa esenlerde ramazan abi var neco abının elamanı ynı yetıstırdıgı abı onla bızde abgcılardakı memiş abı ye gıdecektık kuş izlemeye eger sence de uygunda busaıt olursan bır gun senın lede tanıs mak mak ısterım abı buyuklermız den bır sey ler kapmamız lazım kıne bız de ılerde kucuklerımıze bır sey ler bırakalım ogretlım tekrardan slm eder kuslarının tuyu kadar hayrını gormenı ve zevkının devamanı dılerım allaha emanet olun bys

maşallah sende güzel kuşlar almışın memiş amcadan alacağın her kuş güzel olacaktır.. msn imi yaz tanışalım kardeşim belkide görüştük mevlana kapıda ama ismen bilmiyoruz birbirimizi.. [email protected]

kardeşim kuşların çok güzel ben bunlardan daha önce bakmıştım bi çift gönderirmisin bana edremitten ben istersen telkuyruk yapayım bi çift te ben sana

s.a esat kardeşim kuşların maşallah çok güzel ilk resimde en arkada duran mavi kaplama macır ile onun caprazındaki mavi kaplamaları satıyormusun ?

kuşlarınızın maşallahı var allah güzel günlerde uçurmanızı nasip etsin inşallah. bende bursadan emir bursada 41ahmet-şeşka-zeyno falan tanırmısınız

Beyaz paçasız dönek nerdee gördün arkadaşım Cüneyt Arkın.Bizimlede paylaşırmısın.

kuşların güzelmiş arkadaş allah nazardan saklasın.bende yeni bakmaya basladım bu selanik kuslara bırkaç tanede paçasız dönegim var hayranım uçuş ve dönüşlerine. yalnız alıştırmak cok zor çok kuş bakan var bizim buralarda bir kanat çırpmaya hemen dalıyorlar.çok kuş kaybettim bu yüzden keyfim kaçıyor bu yüzden.

serkan boncuk' Alıntı:
s.a esat kardeşim kuşların maşallah çok güzel ilk resimde en arkada duran mavi kaplama macır ile onun caprazındaki mavi kaplamaları satıyormusun ?
çok teşekkür ederim arkadaşlar elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz.. işte serkan bey kuşları anca yapabildim 30 tane bi 70 tane yapa ne kadar satmayı düşünmüyorum.....

SELAM

Selam ben bursadan zımbacı kama , elime 15 yıldan şu ana kadar 600den fazla dönek geçti,inanın içinden tam istedigim gibi 5 yada 6 tane geçti onlarda malesef çakıldı malüm lakapım olan zımbada ordan kaldı.Bunlarda öyle böle macır degildi,nerden geçti derseniz bunları yugostavyadan degil bulgarıstandan ünlü dönekçi rahmetli ahmet karapınar abimiz göndermişti.Dedemin asker arkadaşı youtuba girerseniz (dönek pigeon) izlersiniz.ondan ögrendigim tek şey var dönüş anında 1 cm kanadın açsa bile o kuşu sat derdi, isterse yere kadar gelsin. dönüş mesafesi isterse 6 metre olsun kapalı gelsin derdi.Bu işte para kagıt parçası çünkü bu kuşların yerini sevmesi gerek.şu anda elimde 1 çift var eski kanlarımdan malüm uçurmuyorum.Onlarında yavruları var.3 çift yapmadan salmam.SAYGILAR...

benim macırlarda bulgaristandan geldi belki aynı yerden olabilir.

Maşşallah güzel kuslar benimde suan beslemeye calıştığım ırk.

Merhaba,

Esat abi.Dönücülerin çok güzel gözüküyorlar Ustalarıda tanıdık az çok hava marifetlerini bu yüzden sormuyorum (: Allah can pekliği versin iyi günlerde besle seni burda görmek güzel görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlar esat abi Bunların hepsini Geçen yaşadığımız sel baskınında kaybetti Şuanda da Kuşçuluğu bıraktı. O yüzden satılık mı diye yazmayın.

resim sayısını unutum ama sanırım 2 inci veya 3 üncü resimdeki arap paçalı dönekmi onu merak ettim bu konuda hakkında bilgi verirsen sevinirim Esat Bey SAYGILARIM'LA

Geri