Eyüp KANCA' nın Baska Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyüp kanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Harika Tek kelimeyle.

eyüp bey maşallah süper bir seri yapmışsınız satarsanız almayı düşünüyorum eger sezon sonunda kümesinizden 3 kakım kuş almak isterim tekrar maşallah tüyü kadar hayrını görün...........

Bu kadar çok sayıda bu kadar güzel baskayı ilk defa gördüm tebrik ederim baya bi emek harcamışsınızdır bunları yapmak için ama karşılığını bence fazlasıyla almışsınız

krmpl' Alıntı:
tskler paylasımda bulundugunuz için bisey sorabilirmiyim bu kuslar oyun olarak ne yapıyolar acaba bi bilgim yok ta?

selamlar sanırım size cevap vermeişler baskalar oyun yapmaz düz ucucudurlar ama terbiye edildiğinde mükemmel düz ucucudurlar. ve bu kuşları ayni zamanda doguya cok götürdüler filoya uygun oldugundan her seviyede ucarlar ve istediğinizde eğitildiğinde inar ve yükselebilirler genelde dönekciler kelebekciler bu ırkları kendi kuşlarını istedikleri seviyede tutmak ve onları egitebilmek için kümeslerinde bulundurular.

maşallah dememek elde değil cok süper bir üretim olmuş bu kadar dolukanat baskayı bir arada hiç görmemiştim bol yavru almamnız dileğiyle burdur dan selamlar ve saygılar.................

maşşallah güvercinleriniz tertemiz ve size yakışır güzellikte gönül verip böyle güzel bir ırk ı üretip yetiştirdiğiniz için sizi kutlar başarılarınızın devamını diler sağlıklı sezonlar geçirmenizi temenni ederim.melih YILMAZ:İZMİR

maşallah kuşlarınız çok sağliklı paylaşım için teşekkürler ,gördüğüm kadarıyla en güzel sarı baskalar çıkmış çünkü diğerlerin kanına başka renk sokmuşunuz kuşların altı bütün ve aynı renk değil kuyrukları ve göğüs altları morluk yapmış bazılarınında gagları hafifçene uzun olmuş bence iyilrini ayırıp hem kafa ve renk olarak daha kısa sürede daha güzel yavrular alabilirsiniz bol sağlıklı yavrular

valla arkadaşlar eyüp arkadaşımız çok uğraştı bu kuşları yapmak için güle güle beslesin sanırım satılık kuşlarıda var onunla mail olarak irtibata geçebilirsiniz...kırmızı baskanın tam kan kırmızısını yapmak oldukça zordur.güle güle beslesin arkadaşımız.

selamunaleykum
masallah bakimli kuslar emeginize saglik kolay gelsin
saygilarla ferhat

Emeginize saglik kuslariniz gercekten cok guzeller tuy kadar omurleri olsun...

Emeginize saglik kuslariniz gercekten cok guzeller tuyleri kadar omurleri olsun..

güzel kuşlar bol yavrulu sezonlar boz olanlardan satılık varmı saygılar

maşallahları var benim olmalarını çok isterdim.güle güle besle .sağlıklı günler dilerim

Tek KeliMe İle Mükemmel Kuşlar Herkez Görmeli Bence Bunlaaarı

Hey maşallah gördüğüm en iyi baskalar biblo gibiler emeğe helal olsun.

Gercekten Cok GGüzel Kuslar ... Allah Kazasız Belasız Beslemeyi Nasip Etsin ...

maşallah nazar değmesin kesmeler süper

tanıdığım en kral baskacısıjn abi sana bi şey sormak istiom bende de bi tane baska var mavi üstüne siyah noktaları var bunlara pal baska mı dioalar acaba bi de benim kus diğerleri gibi ayağının üstüne basmıo ne zaman görsem hep parmak uclarında yürüo bu iyi bi şey midir yardımcı olursanız cok tşk sağlıklı yavrular...

eyüp abi telefonunu yazarmısın abi yada bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

bizim Ferhat a 300 liraya bir takim pal akbas aldik bu eyup kanca dan kuslar kisir cikti dikkat edin..

enesistanbul' Alıntı:
bizim Ferhat a 300 liraya bir takim pal akbas aldik bu eyup kanca dan kuslar kisir cikti dikkat edin..
bu söylediklerinizi ispatlayabilirseniz çok seviniriz . eğer gerçekten böyle birşey varsa site yönetimi de mudahale edecektir.

satarsanız istanbuldayım bir çift kırmızı ve bir takımda kara baskalarınızdan alabilirim... burdan irtibata geçebilirsiniz....

Kırk bir kere maşallah kuşlarına abicim hayırlı yavrular.

brtysl' Alıntı:
enesistanbul' Alıntı:
bu söylediklerinizi ispatlayabilirseniz çok seviniriz . eğer gerçekten böyle birşey varsa site yönetimi de mudahale edecektir.

yalan soyleyecek halim yok.1seneden fazla oldu kuslar yumurtlamıyor. site yonetimi nasil mudahele edicek bu ise ? 300 tlmizi geriye verecekse siteniz kuslari size iade edelim.

Geri