FARLUTAL kısır kuş için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnan3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

adnan3444

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adnan zengin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu hap adet hapıdır doğurmayan kuşlarda çok etkili oluyor ben bunu yıllardır doğurmayan tavuklarda kullandım hepsi doğurdu geçen senede arkadaşımın hediye ettiği kısır kuşta denedim 20 gün içinde doğurdu tanıdığım arkadaşlara söyledim onlarında kuşları 20 -30 gün içinde doğurdu 3 gün vereceksiniz yarım inşaallah faydasını görürsünüz

merhaba,ilaç ismini yazmışsın ama veteriner ilacımı, insan için kullanılan bir ilaçmı ,türkiyede varmı yazarsan, teşekkür ederim bu konu birçoğumuzun belası :slm:

Fortukal , adlı ilaçla ilgili internet sitelerini biraz araştırdsım .. Dediğiniz gibi kadın hastalıkları ile alakalı bir ilaç , ilginç geldi bana da, faydalı olabilir belkide , ..
Ancak bu ilaç eczanelerde reçetesiz satılıyormu? bu konuda bir bilginiz varmıydı .. selamlarŞEREF

Merhaba.azönce eczaneden bu ilacı aldım.Heryerde bulunabilecek bir ilaç.İnş faydasını görürüz,deneyecegim.reçetesiz satılıyor.fiyatı 3.5 tl

adı tam olarak yazarmısın arkadaşım farlutal hapmı dedin de verdiler şimdiden teşekkürler :slm:

Eczacıya farlutal dedim verdi.Eczacıya gidip sadece ismini söylemeniz yeterli olur.

bende deneyeceğim kuşun birinin yumurtlama sıkıntısı var bakalım hayırlısı

Ben bu tarz ilaçları senelerce kullandım ve çok faydasını gördügüm kuşlar oldu kadınların yumurtlama problemi için yumurtalık çatlatıcı yenileyici diger haplarda kullanılabilir ama abartmadan tabiki miktarı az tutmakta herzaman fayda var

yumurtlamayana bu ilacı verelim de.tohumlayamayan erkeğe hangi ilacı vercez bilen varmı?yada başka bir yöntem uygulayan erkek güvercin için paylaşırsa seviniriz

pekı bunun dazajı yanı gun de ne kadar vercez ne hangi aralık lar vercezz

arkadaşlar
bu ilaç adeti gecikmiş bayanlarda adeti getirmek amacıyla kullanılır.yumurtlamayı artırdığına dair herhangi bir faydası yoktur.ALLAH aşkına böyle lüzümsuz ilaçları kullanarak hayvanları kobay olarak kullanmayın.zülümdür,yazık kuşlara.

ahmet bey ben oturup ilaç imal etmedim ki hayvanı kobay olarak kullanayım ben kuşlarımda kullandım faydasını gördüm arkadaşlarımda faydasını gördü ondan sonra buraya yazdım kimseye zorla kullanında demiyorum bu ilacı yıllardır doğurmayan tavuklarda kullanıyoruz hiç bir zararını görmedik.zulümdür felanda yazmak ayıp oluyor ben sitede okuyorum boynuna jilet atan hastalığı tedavi etmek yerine kafalarını çeken insanlar var bunlar zülüm değil bizim hapmı zulüm oldu bu hapı insanlar kullanıyo sağlıkçısın zararı varsa piyasadan kaldırsınlar

dayim ananemin ilaclariyla 500 tane kusa bakiyor... insanlar icin kullanilan bircok ilac hayvanlardada kullaniliyor arkadas denemis ve olumlu sonuc almis dozajini kacirmadiktan sonra zannetmiyorum yan etkisi olsun arastirmama gore sonucta bu hap sadece hormonlari duzeltiyor dengeliyor okadar... antibiyotik gibi tehlikeli bir madde icermiyor adnan arkadasimiza tesekkur ederim boyle onemli bir bilgi ve deneyimini bizimle paylastigi icin...

selamun aleyküm yıllardır kısır kuşlar için çare aradık durduk .arkadaşın tavsiye ettiği ilacı üç gün dört tane kısır kuşda denedim kuşlardan iki tanesi bugün itibariyle yumutladılar arkadaşa teşekkür ederim 36 senedir kuş besliyorum kısır kuşları boş yere atmışım keşke bu ilacı daha evvel duysaydım deneseydim arkadaşımıza teşişekkür ediyorum

bu ilacı her doğcağı zaman mı kullanıcaz yoksa bi sefer mi

guvercin_seven' Alıntı:
bu ilacı her doğcağı zaman mı kullanıcaz yoksa bi sefer mi
selamun aleyküm tarıkçığım bu ilacı senin kullanmana gerek yok bu ilaç kısır kuşlar için kullanılan bir ilaç . sen alıpta kullanma sağlıklı kuşlar için değil.bu ilaç

arkadaşlar kısır dişi kuşlar için çare bu hap kullanılıyorda, dölsüz erkek kuşlarımız için ne kullanıyorsunuz, veya neler yapıyorsunuz. bende 2 tane erkek çok güzel kuşum var fakat ne hikmetse ne kadar eşleşseler bile 1 tek yumurta alamadım. bana bu konuda bir akıl vermeniz mümkünmü?

Abi eğer uyarsa varya harbı dıyorum festıvale kuş sokacam :) 2008 şampiyonu dişi beyaz bende :) suan yere kapaklanmış.Yıllardır yavru alınamadı.Eğer tutarsa sana söz 1 çift yavrusunu göndereceğim :=) Yanlız baştan söylim dişinin çatalını kırıp göndereceğim :)

kullanımı nasıl suyunamı katıcaz. Agızdan mı atıcaz napıcaz? birde erkek kuş kısırsa ne olucak?

ben bu olaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası olmuyorsa olmuyordur. Hayvanın sistemini zorlamanın bir manası olmadığı kanısındayım.

ben ılacı aldım yanlız tarlusal olarak değimiş adı.12 tablet ve 5 mg.Lakın kullanımı nasıl olacak gercekten onuda yazsaydın be kardeş :(

Kuşumun birinin kanadında ur var biliyorsunuzdur. Uçmuyor kanatları tam En sevdigim kuşlardan biri aldıgımda öyledi var mı bir çözüm böyle kuşlarda.

Metin Abinin de dediği gibi Erkek kısır veya doldurmuyor ise bu durumda ne yapabiliriz önerisi olan varmı arkadaşlar.

Teşekkürler

pet şişenin yarısına kadar ılık suyu koyun.TARLUSOL İLACI ATIN İÇİNE KAPAGI KAPATIP ÇALKALAYIN.
ŞİRİNGA İLE AGZINA DÖKÜN BEN ÖYLE YAPIYOLAR BÜYÜK ŞİRİNGANIN 2CM Sİ KADAR

İLACIN İSMİ..''FORTUKAL'' sanırım.

HAYIR ABİ TARLUSAL İLACIN İSMİ
SAYGILARIMLA YANLIŞ İLAÇ VERMEYİN.

EVET,TARLUSAL :tamam:

Geri