FARLUTAL kısır kuş için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnan3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
sibersahne' Alıntı:
ben ılacı aldım yanlız tarlusal olarak değimiş adı.12 tablet ve 5 mg.Lakın kullanımı nasıl olacak gercekten onuda yazsaydın be kardeş :(
Bugun 11. gün ve kuslar yumurta etmedı ve halen kusta yumurta dahı yok.2 kus uzerınde denedım hıc bır ıse yaramadı.Bende bugun bır arkadasımdan yumurta aldım altına attım.Aksam uzerıydı yuvaya gırdım dısı yuvada bıle değildi.Yuvaya koydum ve yumurtaları bıraktım koseye.Sonra elıme alıp tekrar yuvaya bıraktım ve yumurtalara yattı.Bende ıse yaramadı.Yorumları okuyunca heveslendım aldım ama ıse yaramadı.

bende söylediğiniz bu markadan değilde ismi daha değişik bir markadan doğum kontrol hapı alıp, zaten minnacık olan bu hapı ufalayıp kuşlara 3-4 gün arka arkaya verdim. hiç bir emare belirtisi yok.sanırım benim kuşların erkeklerinde iş yok.

ben yıllarca kuş besliyen arkadaşlardan akıl veya tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
mesela
1-kısır erkeğe ne gibi ilaç tedavisi yapıyorlar.
2-erkek kısır ise dişi yumurtlarmı? (Bence yumurtlar fakat dölsüz olduğu için çılk çıkması gerekmezmi?)
3-eşlikuşlar yuvaya habire çöp taşıyorlar. fakat yumurtlama yok.
4-bir kuş 1 ay ense kovalarmı?
5-yuvaya çöp taşıyıp ense kovalayan takımın altına 1 çift yumurta koyunca, hemen yumurtaya yatıp, arkasından dişi 1 adette kendisi yumurtlarsa, yumurtasıda dölsüz yani çılk çıkarsa bu neyin emaresidir. burdan ne sonuç çıkarırsınız.

metkor1961' Alıntı:
arkadaşlar kısır dişi kuşlar için çare bu hap kullanılıyorda, dölsüz erkek kuşlarımız için ne kullanıyorsunuz, veya neler yapıyorsunuz. bende 2 tane erkek çok güzel kuşum var fakat ne hikmetse ne kadar eşleşseler bile 1 tek yumurta alamadım. bana bu konuda bir akıl vermeniz mümkünmü?

Erkek dölsüz bile olsa dişi yumurtlar.Ama yumurta cılk çıkar hocam.

Kısır oldugunu düsündüğüm dişi kusuma , 3 gün önce ilacı vermeye basladım.. en kısa zamanda sonucunu sizlerle palasacam..

faith-to-black' Alıntı:
Kısır oldugunu düsündüğüm dişi kusuma , 3 gün önce ilacı vermeye basladım.. en kısa zamanda sonucunu sizlerle palasacam..

hadi bakalım bekliyoruz haberini.

bende yumurtladı sizde nasıl yumurtlamıyor. erkek kısır olabilir

arkadaşlar bu ilaç nasıl kullanılıyor suylamı karıştırılıyor bilgilendirirseniz sevinirim.

TEŞEKKÜRLER

hapı kır, 2 ye veya 3 e bölmeye çalış en küçük parçayı yuttur.hergün aynı saatte yutturmaya gayret etmeye çalış. benim kuşlarda bir faydası olmadı. bende o kuşumu azat ettim.

Bu hap hiç bir işe yaramıyor.Dediğim gibi bende denedim yaramadı.Boşu boşuna o kadar zahmette çektim.Deneyenlerde yanıt alamadığına göre konu kilit alsın.Birde kilit alırken ilk mesaj editlensin.Halen faydasını gören olsaydı 2 aydır mesaj atardı.

Geri