- Konuyu Başlatan
yunus81
Üye
- Ad Soyad
- Yunus Turan
- Meslek
- kuş besleyicisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Khalid' Alıntı:Merhaba,
Fatih Abi gününün yarısını kuş uçurmaya ayıran iyi kuş beslediğine inandığım iyi bir meraklıdır.
Fatih Abi'nin yanına gidip de hayal kırıklığına uğrayan ya fazla hayalcidir ya da nasibi yoktur.
Ben Gebze'de bulunduğum sürede her ziyaretimde oynayan veya bir şeyler vadeden kuşlar seyrettim.
Fatih Abi bildiğim kadarıyla çayırda kuş uçurur masada veya bilgisayar başında değil.
Şayet sürç-i lisan eyledikse affola.
Khalid
arkadaslar bu tür kendinizle ilgili tartısmalarınızı özelinizden birbirinizi incitmeden yaparsanızgebzeli60' Alıntı:1 terbiyeni bozma 2 sen bana nezaman kuş atalım dedinde ben yok dedim gel cumartesi mezata kimin yanında dediysen yüzleşelim 3 senin dawetinle geldik nuhudi uçurdun ben öskan umit önder senin arkadaşın fuat daha sayayımmı beyaza gelince seni kaç defa aradık we artı fuat uçurturkende geldik umitle birlikte izledik sonuç? ( senin kuşlarınıda kötüleyecek tek kelime yazmadım sadece izlemedim dedim demekki izlememişim izlesem söylerdim cumartesi gel kimin yanında konuştuysan yüzleşelim ok..)
s.a kusra bakma muharrem abi kendi adıma özürdiliyorum sizden ozaman fatih bey orucu ara sor bu sene ona 2 tane kuş izletdim buna zeki dayılarda dahil hatda ve hatda senin iş arkadaşın sebahattin abi sor onlar sana anlatsınlar kapı komşun çoskun sor gök benkli erkek boz duman perçem kaç metre kaç taklayla gidiyorlardı sana anlatsınlar kendine çok güveniyorsan gelirsin derneğe ne kadar kuşcu varsa bi araya geliriz herkez vakti geldğinde 1 tane kuş kaldırır izleriz ak koyun kara koyun çıkar ortaya diyeceklerim bundan ibaret teşşekürler..kuscu_marik' Alıntı:arkadaslar bu tür kendinizle ilgili tartısmalarınızı özelinizden birbirinizi incitmeden yaparsanızgebzeli60' Alıntı:1 terbiyeni bozma 2 sen bana nezaman kuş atalım dedinde ben yok dedim gel cumartesi mezata kimin yanında dediysen yüzleşelim 3 senin dawetinle geldik nuhudi uçurdun ben öskan umit önder senin arkadaşın fuat daha sayayımmı beyaza gelince seni kaç defa aradık we artı fuat uçurturkende geldik umitle birlikte izledik sonuç? ( senin kuşlarınıda kötüleyecek tek kelime yazmadım sadece izlemedim dedim demekki izlememişim izlesem söylerdim cumartesi gel kimin yanında konuştuysan yüzleşelim ok..)
kırgınlıklarda yasanmaz itina göstermeniz hepimiz adına daha yapıcı olur
saygılar