Fatih Aydemir (Kocaeli-Çayırova)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
devam

Ekli dosyalar

• DSCF0926.webp
    DSCF0926.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 659
  • DSCF0882.webp
    DSCF0882.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 649
  • DSCF0910.webp
    DSCF0910.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 583
Hey massallah fatih abı bende gebzeden cok guzel kuslar gule gul besle ... Saygılar

s.a tüyü kadar hayrını gör fatih uçurda izleyelim yine gelip hayel kırıklığına uğramayız inşallah saygılar sadık..

Merhaba,
Fatih Abi gününün yarısını kuş uçurmaya ayıran iyi kuş beslediğine inandığım iyi bir meraklıdır.
Fatih Abi'nin yanına gidip de hayal kırıklığına uğrayan ya fazla hayalcidir ya da nasibi yoktur.
Ben Gebze'de bulunduğum sürede her ziyaretimde oynayan veya bir şeyler vadeden kuşlar seyrettim.
Fatih Abi bildiğim kadarıyla çayırda kuş uçurur masada veya bilgisayar başında değil.
Şayet sürç-i lisan eyledikse affola.

Khalid

Khalid' Alıntı:
Merhaba,
Fatih Abi gününün yarısını kuş uçurmaya ayıran iyi kuş beslediğine inandığım iyi bir meraklıdır.
Fatih Abi'nin yanına gidip de hayal kırıklığına uğrayan ya fazla hayalcidir ya da nasibi yoktur.
Ben Gebze'de bulunduğum sürede her ziyaretimde oynayan veya bir şeyler vadeden kuşlar seyrettim.
Fatih Abi bildiğim kadarıyla çayırda kuş uçurur masada veya bilgisayar başında değil.
Şayet sürç-i lisan eyledikse affola.

Khalid

Tamam ozaman uçursun gidelim kapısına izleyelim sayın avukat bana 3 dakka uzaklıkda 20 senedir tanıyorum bişey izleyemedim çok hayelciyim ondan sanırım ..(ben kimseyi kötülemiyorum kimseninde emeğine saygısızlık etmek istemiyorum onun kapısında kuş uçarsa bende şahsen gruru duyarım sonucda aynı semtın ınsanıyız bence sen Khalid millete awukatlık yapıcagına kendın ucur cagır bızleri senın kapındada ızleyelım ha eğer illede kuş ızlemek ıstıyorsan buyur gel elımızde ne warsa kaldırıp ızletırız okey)

Merhaba Sadık Bey,
Öncelikle ben avukat değil mühendisim. Yani savunma değil hesap ve değerlendirme makamıyım,ben belki orada belli sayısal kıstaslara göre iyi olduğunu düşündüğüm kuşlar seyretmişimdir,siz 20 sene seyretmişsinizdir,beğenmemişsinizdir.(Belki benim kuş anlayışımla sizin kuş anlayışınız farklıdır.)
Ben Fatih Abi'yi Şenol Abi vasıtasıyla tanıyalı belki 1-2 sene olmuştur, ama çabasını,emeğini gördüğüm kadarıyla değerlendirerek kuş uçurmaya gayret eden birisi olduğunu söylemek istedim. Siz anlattığınız gibiyse daha iyi tanıyorsunuzdur.
Davet meselesine gelince,benim elimde şu anda benim beklentilerimi karşılayan kuş yok ki birini davet edeyim. Ama yine de 1-2 saat meşgul eden bir iki yavru var. Size de uçurduğunuz kuşların hayrını görmenizi dilerim.

Not:
Türkçe bir forumda son söz olarak yabancı bir kelimenin kullanılmasının üslup noktasında yanlış anlaşılmalara neden olabileceği kanısındayım o yüzden Türkçe kullanmanızı tavsiye ediyorum.

kadir bey ben kimsenin emeğine saygısızlık etmiyorum yine üstüne basarak söylüyorum onun kapısında kuş uçarsa ben gurur duyarım ama ben izlemedim siz benim fatih ile aramdaki samimiyeti bilmediğiniz için bence ön yargılı davranıp direk beni yazdıklarımla yargılamaya çalıştınız sorun burda sadece ha bu arada yabancı dilim zayıf orta okul mezunuyum okumadım malesef kuş peşine düşmekden yine yanlış bi kelime kullandıysam kusra bakma gebze sadık..

slmlar sadık bey oncelık sunu solemek ıstıyorum bu yorumlarına sadece gulmek istiyorum ve ayrıca tesekkurde etmek ıstıyorum.sadıkcımm bızı dostlugumuz yırmı yıl degıl 20 gun bile olamaz.şayet 20 senedır benı ıyı kuslarımla tanıyosun her sene bır efsane ucururum senın gıbı masa kuscularının kafasına yazarım!aklına gelırse gecen sene dernekte masada 60-70den bahsedıyodun ben sana dedımkı bırak bu masayı gel ben sana cayırda ucurayıp 60-70 i gor dedım sen bana yarın gelıyorum dedın geceye senı bekledım gelmedın artık neden bılmıyorum bı cok nedenı olabılır? 1 senedır o beyazı senın ıcın beklettım gelıp seyretmedın.senlen sadece kus muhabbetım bu oldu şimdi sen benım nerede kus ucurdumu bılıyomusun kı hayel kırıklına ugradın sadık beyyy.gecen sene gelseydın senınde hafızana kazıcaktım ama sorun degıl ben senın gıbı adamı davet etmem oyle duyduklarını tersıne cevırım sanal hayatta yazarsın.cayırovada senın kac tane seyrettırdıgın kus var ? senınkılerını hep martılar seyredıyo galıba duyamadık ama benımkını hep guzel ınsanlar seyretıyo ve de gorduklerını anlatıyolar sen de terbıyenı takın bılmedıgın gormedıgın ınsan ve kusları hakkında boyle yorumlar yapma.senın yazagın yorumu ben sana soyleyım;(ben fatıh hakkında hıc bırsey bılmıyorum ama uzaktan tanıyorum kuslarınının bırak oyununu renklerını bıle bılmıyorum gecen sene ben masada sallarken fatıh kardesım bana dedıkı masada sallama gel de hayal ettıgın kusu benım cayırda ızleyelım demıstı.benım bır sene boyunca dızıgım yetmedı gıdıp gormeye) dıye yazmalıydı yorumlarıma.... onemlı degıl kus ben de bır gun bır omur oynuyor gelıp ıstegın zaman seyretebılırsın tabı yerımı bılıyosan.... faih cayırova selamlar....:)

kadır amcam sana da goruklerını anlattıgın ıcın cok tesekkur ederım.o adamlan fazla polemige gırme bız masa kuscularıyla basa cıkamayız cayıra davet ederız gelmezler masa da yalan dolan bıtmez

1 terbiyeni bozma 2 sen bana nezaman kuş atalım dedinde ben yok dedim gel cumartesi mezata kimin yanında dediysen yüzleşelim 3 senin dawetinle geldik nuhudi uçurdun ben öskan umit önder senin arkadaşın fuat daha sayayımmı beyaza gelince seni kaç defa aradık we artı fuat uçurturkende geldik umitle birlikte izledik sonuç? ( senin kuşlarınıda kötüleyecek tek kelime yazmadım sadece izlemedim dedim demekki izlememişim izlesem söylerdim cumartesi gel kimin yanında konuştuysan yüzleşelim ok..)

gebzeli60' Alıntı:
1 terbiyeni bozma 2 sen bana nezaman kuş atalım dedinde ben yok dedim gel cumartesi mezata kimin yanında dediysen yüzleşelim 3 senin dawetinle geldik nuhudi uçurdun ben öskan umit önder senin arkadaşın fuat daha sayayımmı beyaza gelince seni kaç defa aradık we artı fuat uçurturkende geldik umitle birlikte izledik sonuç? ( senin kuşlarınıda kötüleyecek tek kelime yazmadım sadece izlemedim dedim demekki izlememişim izlesem söylerdim cumartesi gel kimin yanında konuştuysan yüzleşelim ok..)
arkadaslar bu tür kendinizle ilgili tartısmalarınızı özelinizden birbirinizi incitmeden yaparsanız

kırgınlıklarda yasanmaz itina göstermeniz hepimiz adına daha yapıcı olur

saygılar

aklına gelirse orucun dükkanındaydık nihayetinde nuhudi benim değil fuatındı terbiye konusuna gelirse ben senden daha terbiyeliyim kuşu izlemek izlemek istersen her zaman gel yerim orası değil .

kuscu_marik' Alıntı:
gebzeli60' Alıntı:
arkadaslar bu tür kendinizle ilgili tartısmalarınızı özelinizden birbirinizi incitmeden yaparsanız

kırgınlıklarda yasanmaz itina göstermeniz hepimiz adına daha yapıcı olur

saygılar
s.a kusra bakma muharrem abi kendi adıma özürdiliyorum sizden ozaman fatih bey orucu ara sor bu sene ona 2 tane kuş izletdim buna zeki dayılarda dahil hatda ve hatda senin iş arkadaşın sebahattin abi sor onlar sana anlatsınlar kapı komşun çoskun sor gök benkli erkek boz duman perçem kaç metre kaç taklayla gidiyorlardı sana anlatsınlar kendine çok güveniyorsan gelirsin derneğe ne kadar kuşcu varsa bi araya geliriz herkez vakti geldğinde 1 tane kuş kaldırır izleriz ak koyun kara koyun çıkar ortaya diyeceklerim bundan ibaret teşşekürler..

fatıh abı masallah kuslar yerdede havadada guzeller yenı bombaları merakla sahada gormek ıstıyoruz saygılar ferhat

madem okadar iyi kuş oynattında bizi niye çagırmadın seyredelm yeri gelince mahallenin cocugu dersin sadık bey bende mezatlara gelemiyorum gece çalışıyorum cayırovo kupası yaparsanız neden olmasın sadık bey seve seve uçururuz yardımcıda oluruz

s.a fatih ben seni kendime rakip görmüyorum diyceksinki niye düne kadar süs kuşu besliyordun basık maviler cakmaklılar ben hayatım boyunca oyun kuşundan başka kuş beslemedim beslememde kupaya gelincede bana uyar her türlü gelirsin cumartesi akşamı mezata dernek gunduzlerıde açık ben bakıyorum gel konuşalım konuyuda burda kapıom sayfanı işgal etmeyelim kuşlarına nazar felan değer alllah korusun sadık..

bende hala basık mavi var bırakmış degilim maviler zamanındada oyun kusu besliyodumm sadık beyy bencede bosona tartışmaya gerek yok zamanı gelince kuslar konusacak en kısa zamanda gündüz yanına gelirim selamlar :heyo:

selamlar bu tarz sohbet eildiğinde kuş iki tarafta ucursa sorun cıkar ama tgf yarışına 2 tarafta katılır ve hangisi daha yüksek puan alırsa onun kuşu daha iyidir buna kimse itiraz edmez birde emek verenler için söylüyorum bunu kesinlikle bu kupaya katılın derim.

Fatih kardeşim maşşallah,tüyleri kadar hayrını gör güzel kuşlar güle güle besle.

Şenol kardeşiminde emeğine sağlık böyle bir güzelliği resimlediği için.

Dikkatimi çeken diğer konu ise,Sadık kardeşimle,aranızda geçen diolog.

Kardeşim diye hitap ediyorum yaşınıza bakarak,yanlış anlamayın.

Aranızda geçen diolog,semt kahvesinde yada,güvercin derneğinde geçecek cinsten.

Unutmayınki,dilin kemiği yok bir anlık hırsla birbirinizi kıracak cümleler yazabilirsiniz.

Söz ağızdayken sahibinindir,çıktımı geriye dönüşü yok.

Sizler yaşça orta yaş grubundasınız,hatırlatayımki bu siteye giren küçük kardeşlerimizde var,yazdıklarınızla onlara örnek olmanız lazım.

Uzun lafın kısası,güvercin gibi zevkli bir hobiyi,kişisel hırslarınızla kalp kıracak bir şekle sokmayın,değmez.

Sonra birbirinizin yüzüne bakamayacak hale gelebilirsiniz.

Çok sinirlendiyseniz birbirinize özelden yazıp,deşarj olun,böyle umuma açık birlikteliğin olduğu sitelerde bu tür muhabbetler,sizlerinde yanlış tanınmanıza yol açabilir.

Son sözüm,hiç bir hobi için kalp kırmağa değmez.

Selamlar sağlıcakla kalın.

kenan bey , zaten ben tgf de varım benimde amacım kimseyle tartışmak değil herkesle arkadaş olmak selamlar saygılar ..

şenol bey teşekkür ederim daha iyisi sizlerde olur inşallah konuya gelince sen ve senin gibi düşünenlerden özür dilerim selamlar

devam

Ekli dosyalar

• DSCF1216.webp
    DSCF1216.webp
    328.6 KB · Görüntüleme: 541
  • DSCF1213.webp
    DSCF1213.webp
    276.4 KB · Görüntüleme: 416
  • DSCF1212.webp
    DSCF1212.webp
    233.6 KB · Görüntüleme: 558
41 kere maşşallah,hangi mankenlik ajansına bağlı çalışıyor bu güzel öyle)))

Allah nazardan saklasın Şenol kardeşim güle güle besle.

Selamlar,sağlıcakla kal.

MASALLAH MASALLAH NE GÜZELLER YARATMIS YARADAN

GÜLE GÜLE BESLEYİN

SAYGILAR

kusursuz guzel maşallah

s.a erhan bey ilgi ve alakanıza teşekkür ederim ben burdan kuş satmıyorum gelip görmeniz lazım

EVET GERÇEKDEN MAŞALLAHI VAR DİŞİNİN ALLAH TÜYÜ KADAR ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH

Geri