- Ad Soyad
- ibrahim mecek
- Meslek
- tekstil
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim güzel dileklerin için sağolkuscu522' Alıntı:hımm kuşların maşallah cok guzel,saglıklı bol yavrular
karagümrükteyim siz?hasan_22' Alıntı:siz fatıhın neresınde beslıyosunu acaba
ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için allah razı olsun eyvallahfeyzikaya' Alıntı:maşallah sarılar çok güzel ve sevimli.paylaşım için teşekkürler.
teşekkür ederim sağolun sizede bol sağlıklı yavrular dilerimsuskun_75' Alıntı:Gsl kuşlar bol yavrular almalarınızı dilerim..
rica ederim ne demek. kocasinanı bilirim kelebekmi besliyosunuz?hasan_22' Alıntı:bende kumkapılıyım normalde ama suanda kocasınanda oturuyorum ondan sordum tşk ederım
kazimcankurt' Alıntı:İbrahim bey profil ayarlarınızdan yaşınızı yazar mısınız...Paylaşım için teşekkürler.Tepeli olanlarda mı kelebek merak ettim...[/quote
tabikide yazarım.prfilime yaşımda 29 evet tepeliler tel kuyruk kelebek
ciğerci murat abi çok yakın görüştüğüm kişidir bu akşam beraberdir iki sokak ötemdedir dükkanı hala var kemalpaşalar onda.evet ben karagümrüklüyüm ve bizim burda çok var özelikle tel kuyruk ve arkalı kuşlar ama oldum olası fatih karagümrük kelebekçidir.güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim gökay beygökay' Alıntı:İstanbul Fatih ve karagümrük cevresinde bu kuşların sevdalısı coktur, bende 15 sene evvel karagümrükte ciğerci lakaplı kelebekciden ,telkuyruk almıştım.Kemalpaşa kelebeklerinde güzel, hastalıksız kümesler.
teşekkür ederim serday bey ilgi alakanız ve güzel dileğiniz içinde aynı duygularla selametlearslan64' Alıntı:sLm ibrahim bey kuşlarınızın MAŞALLAHı var.tel kuyruk yavrular süper çıkmış.bol yavrulu günler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.
kemal' Alıntı:Biraz geç oldu ama öncelikle aramıza hoş geldiniz bir kelebek yetiştiricisi olarak kuşlarınız göz dolduruyor eminim havada ki performansları keyif vericidir..Bilhassa enseli yavrular çok güzeller..Hastalıktan uzak sağlıklı bir kümeste en keyif verici kuşlar sizlerin olsun..
hasan_22' Alıntı:evet ibrahım bey bendede arkalı ve tel kuyruklar var elımızden geldıgınce ıyı kelebek yetıstırmeye calısıyoruz selamlar
kemal' Alıntı:Evet oyun kadar kuşta akılda çok önemli inşallah istediğiniz gibi kuşlar yakalarsınız bu sezon da..bende kelebek yetiştiriyorum onlarla ilgileniyoruz kimi zaman keyif alıyoruz kimi zaman stres yükleniyoruz anlıyacağınız yuvarlanıp gidiyoruz...
defne' Alıntı:[renkli][/renkli]mezatçı ibo ve yakup abinin mezatına gidiyormusun hani bora abi var çaycı?