fatih.ist kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekçi ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
hımm kuşların maşallah cok guzel,saglıklı bol yavrular

siz fatıhın neresınde beslıyosunu acaba

maşallah sarılar çok güzel ve sevimli.paylaşım için teşekkürler.

Gsl kuşlar bol yavrular almalarınızı dilerim..

bende kumkapılıyım normalde ama suanda kocasınanda oturuyorum ondan sordum tşk ederım

İbrahim bey profil ayarlarınızdan yaşınızı yazar mısınız...Paylaşım için teşekkürler.Tepeli olanlarda mı kelebek merak ettim...

hasan_22' Alıntı:
bende kumkapılıyım normalde ama suanda kocasınanda oturuyorum ondan sordum tşk ederım
rica ederim ne demek. kocasinanı bilirim kelebekmi besliyosunuz?

kazimcankurt' Alıntı:
İbrahim bey profil ayarlarınızdan yaşınızı yazar mısınız...Paylaşım için teşekkürler.Tepeli olanlarda mı kelebek merak ettim...[/quote

tabikide yazarım.prfilime yaşımda 29 evet tepeliler tel kuyruk kelebek

sLm ibrahim bey kuşlarınızın MAŞALLAHı var.tel kuyruk yavrular süper çıkmış.bol yavrulu günler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

İstanbul Fatih ve karagümrük cevresinde bu kuşların sevdalısı coktur, bende 15 sene evvel karagümrükte ciğerci lakaplı kelebekciden ,telkuyruk almıştım.Kemalpaşa kelebeklerinde güzel, hastalıksız kümesler.

gökay' Alıntı:
İstanbul Fatih ve karagümrük cevresinde bu kuşların sevdalısı coktur, bende 15 sene evvel karagümrükte ciğerci lakaplı kelebekciden ,telkuyruk almıştım.Kemalpaşa kelebeklerinde güzel, hastalıksız kümesler.
ciğerci murat abi çok yakın görüştüğüm kişidir bu akşam beraberdir iki sokak ötemdedir dükkanı hala var kemalpaşalar onda.evet ben karagümrüklüyüm ve bizim burda çok var özelikle tel kuyruk ve arkalı kuşlar ama oldum olası fatih karagümrük kelebekçidir.güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim gökay bey

arslan64' Alıntı:
sLm ibrahim bey kuşlarınızın MAŞALLAHı var.tel kuyruk yavrular süper çıkmış.bol yavrulu günler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.
teşekkür ederim serday bey ilgi alakanız ve güzel dileğiniz içinde aynı duygularla selametle

Biraz geç oldu ama öncelikle aramıza hoş geldiniz bir kelebek yetiştiricisi olarak kuşlarınız göz dolduruyor eminim havada ki performansları keyif vericidir..Bilhassa enseli yavrular çok güzeller..Hastalıktan uzak sağlıklı bir kümeste en keyif verici kuşlar sizlerin olsun..

evet ibrahım bey bendede arkalı ve tel kuyruklar var elımızden geldıgınce ıyı kelebek yetıstırmeye calısıyoruz selamlar

kemal' Alıntı:
Biraz geç oldu ama öncelikle aramıza hoş geldiniz bir kelebek yetiştiricisi olarak kuşlarınız göz dolduruyor eminim havada ki performansları keyif vericidir..Bilhassa enseli yavrular çok güzeller..Hastalıktan uzak sağlıklı bir kümeste en keyif verici kuşlar sizlerin olsun..

allah razı olsun kemal arkadaşım güzel dileklerin için kelebek kuşunu hem seviyor hemde çok takip ediyorum.havadaki performanslarına gelince anne babalarını seyredip aldık yavrulardanda güzel oyunlular çıktı tabi bu seneki eşleşmede takımları değiştirdik şimdi bakalım yeni yavruların oyunu ne stil olur uçucurunca görcez bu sene biraz daha akıllı kuşlar yapmaya çalıştım bakalım kısmet diyelim görüşmek üzere allaha emanet ol

hasan_22' Alıntı:
evet ibrahım bey bendede arkalı ve tel kuyruklar var elımızden geldıgınce ıyı kelebek yetıstırmeye calısıyoruz selamlar

hasan bey rabbim tüyü kadar ömür versin kuşlarınızın sağlıklı güzel bol yavrular dilerim iyi keyifler dileğiyle

Evet oyun kadar kuşta akılda çok önemli inşallah istediğiniz gibi kuşlar yakalarsınız bu sezon da..bende kelebek yetiştiriyorum onlarla ilgileniyoruz kimi zaman keyif alıyoruz kimi zaman stres yükleniyoruz anlıyacağınız yuvarlanıp gidiyoruz...

Ekli dosyalar

• Görüntü016.webp
    Görüntü016.webp
    165.9 KB · Görüntüleme: 854
  • Görüntü086.webp
    Görüntü086.webp
    87.2 KB · Görüntüleme: 884
maşallah abi yavru ve kırmızı enseler süper inş sağlıklı iyi yavrular alırsın

saygılarımla

kemal' Alıntı:
Evet oyun kadar kuşta akılda çok önemli inşallah istediğiniz gibi kuşlar yakalarsınız bu sezon da..bende kelebek yetiştiriyorum onlarla ilgileniyoruz kimi zaman keyif alıyoruz kimi zaman stres yükleniyoruz anlıyacağınız yuvarlanıp gidiyoruz...

maşallah kemal arkadaşım yavrunun maşallahı var kara boyuna yaklaşmış kırmızı arkalarda güzel rabbim tüyü kadar ömür versin stres olmadan keyif alamıyosun zaten oyuna girene kadar stres olcak tabi ondan sonrada keyif almaya başlamak daha ayrı bir güzellik.

[renkli][/renkli]mezatçı ibo ve yakup abinin mezatına gidiyormusun hani bora abi var çaycı?

maaşallah özellikle kırmızı akbaşlar süper duruyo.Allah tüyleri kadar ömür versin..

saygılar...

Geri