fatih.ist kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekçi ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
polllat' Alıntı:
maaşallah özellikle kırmızı akbaşlar süper duruyo.Allah tüyleri kadar ömür versin..

saygılar...
teşekkür ederim sinan kardeşim dileklerin için allah razı olsun eyvallah

merak ettim bunlar uçan kuşlarmı bana uçan kuşlar gibi gelmediler kelebek kuşu uçuyorsa güzeldir bende kelebekçiyim telin içinden gök yüzüne bakıyorsa bana göre hiç bir kıymeti yok yanlış anlamayın sadece öz eleştirim bende kara gümrükte besliyorum ben şuan 45 tane kelebek uçuruyorum kostümü için tele kuş atanlardan değilim kuş havada düzeldir.Saygılar...

ATURK' Alıntı:
merak ettim bunlar uçan kuşlarmı bana uçan kuşlar gibi gelmediler kelebek kuşu uçuyorsa güzeldir bende kelebekçiyim telin içinden gök yüzüne bakıyorsa bana göre hiç bir kıymeti yok yanlış anlamayın sadece öz eleştirim bende kara gümrükte besliyorum ben şuan 45 tane kelebek uçuruyorum kostümü için tele kuş atanlardan değilim kuş havada düzeldir.Saygılar...

değerli arkadaşım bunlr zaten alındığında damızlıktı yani uçurma gibi şansın yok o yüzdende telde olmak zorundalar.o yüzdende yavruları uçcak.birde büyük paralar verirsen iyi kuş yapmaya çalışırsan damızlığını uçurmazsın bu böledir genel olarak böledir bana has bişe değil yani iyi kuşun damzılığı her zaman teldedir uçurulmaz he yavrusunu uçurursun o kişiye kalmış bişe.illaki kuş havada güzeldir ama uçururlcak kuş vardır uçurulmayacak kuş vardır.öz eleştirin için teşekkür ederim bu senin görüşün saygı duyuyorum.karagümrüğün neresinde besliyosunuz stadın arka tarafındamı?

2009,un yavrularını yakın zamanda ekleyecem biraz daha kendilerini yapsınlar özcan kardeşim o zaman koycam saygılarımla

ATURK' Alıntı:
dostum nerelerdesin gözükmüyosun bir göründün bi daha yoksun ortalarda özletme kendini siteye uğra arasıra ya :)

kuslar guzel ustat havada nasılar görevlerini yerine getiriyorlar mı?izlerken basınızın dondüğü oluyormu.
saygılar

TEŞEKKÜR EDERİM İBRAHİM ARKADAŞIM YORUMUN İÇİN SAĞOL.EVET HEPSİ OLMASA BİLE BİR ÇOĞU HAVADAKİ GÖREVLERİNİ BENİM İSTEDİĞİM ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYORLAR ÇOK KEYİF ALIYORUM İZLERKEN.KELEBEK KUŞUNUN ZEVKİ BAMBAŞKA GERÇEKTEN

maş. abi çakallar ve sarı kaplamalar süper maş. allah bütün kuşlarına uzun ömürler versin
KUBİLAY saygılarımla.......

feyzikaya' Alıntı:
maşallah sarılar çok güzel ve sevimli.paylaşım için teşekkürler.

ben teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz için.

Sevgili İbrahim Kardesim, Kus Ucurmak Baska Birsey :) Kus Yetistirmek Uretmek O Irka Birseyler Katmak Kani Korumak Baska Birsey. Sen Bu İki Ana Mevzuuyu Fazla iLe kavramis Merakli Bir Kardesimizsin. Yolun DosDogru. :) Bildigin Gibi Devam Et allah Gonlune Gore Versin Kardesim.. Kuslarinda Harikalar Rabbim Tuylerince Omur ve Yavru nasip Etsin.. Saygilarimla..

resimler acilmadi goremedim kuslari ama guzeldir senin kuslarin ibrahim.... tuyleri kadar omru olsun hepsinin...

semtten (enes) :slm:

enes arkadaşım şu an resimelr açılıyo bir çoğu hayret neden sende açılmadı ilginç.bak bide gene benim koyduğum 2009 yavrıalrım diye var kelebek oalrak onalrada bak.ilgin için teşekkür sizin kada rolamasada elimizden geldği kadar yapmaya çalışıyoruz işte abine selam a.e.o görüşmek üzere

Geri