ertuğrul
Üye
- Ad Soyad
- ertuğrul özakün
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
FAYTON DEVİRENLER
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oktay kardeş bende .sansarın .girdiği bir çok kümes gördüm . ama bizim semtimizden sansar . geçmiyor . o biraz zor gelir bizim adreslere .OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:aynen sansar dogru diyorsun sakın kümesleri göstermeyin iyi kuşları carpar benim kuşlarıda carptı oynayanları götürdü oynamıyanları verdi 3 senedir kuş oynatamadım resimdeki gördügünüz kuşlardan ucurdum oynamadı resime bakıpta aldanmayın kuş havada yumurta tavada varsa alırım paranın agzı acıkkk
ben bende olanları paylaşmak istedim. bu kuşlar şöyle oynar şunları yapar şöyle iyidir diye bir şey demedim .sadece bende olanları paylaştım.ben kimseden zorla kuş almadım .herkes gibi bunun iyisine meraklıyım.bu işin kötüsüne meraklısını görmedim.iyiyi biliyosun ,nediye başkasına veriyosun. 1 verirsin 2 yazmadım, verirsin e be adam demezlermi .bunun kötüsü yokmu sende.yok iyiyi kötüyü bilmiyosun ozaman ne diye ahkam kesiyosun, bilmedigin şey icin .bu gördügün kuşlardan verdimmi verdim.bende olanlar bunlar ,kötü olabilirler . ben sana bende olanları verdim .bilgim dahilinde yardımcı oldum. sen aç gözlü bi insansın .senin kuş ucura bilmen için önce ömerden seyisligi ögrenmen lazım.gerci sen onuda barındırmazsın orda.aç gözlülügünleOKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:aynen sansar dogru diyorsun sakın kümesleri göstermeyin iyi kuşları carpar benim kuşlarıda carptı oynayanları götürdü oynamıyanları verdi 3 senedir kuş oynatamadım resimdeki gördügünüz kuşlardan ucurdum oynamadı resime bakıpta aldanmayın kuş havada yumurta tavada varsa alırım paranın agzı acıkkk