Fayton deviren araplar 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertuğrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Re: FAYTON DEVİRENLER

ilk resimlerdeki kuşlar satılıkmı satılıksa alalım uçur paranın üstü açık ben etimesguttan osmanın abisi levent bizi tanırsın

biber06' Alıntı:
ilk resimlerdeki kuşlar satılıkmı satılıksa alalım uçur paranın üstü açık ben etimesguttan osmanın abisi levent bizi tanırsın
şu anda uçan kuşum yok yerdede ben iyi kuşu iyi paraya kuşa güvenipte satamam .

biber06' Alıntı:
Bu kuşlar ist adalardamı fayton devirdi biz ankarada pek fayton görmedik yoksa bunlar sizin çatı arasındaki günyüzü görmemiş damızlıklarınızmı selamlar

selam istanbul adaları okuyunca yazim istedim kuş yuzunden adada fayton devrilmişligi yoktur :haha: saygılar

Resimlere baktıktan sonra anladım mevzuyu. Maşaallah.

Maşallah...Güle güle besleyin.

AYNI OLAN BASLIKLAR BİRLESTİRİLDİ

MASALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

alger' Alıntı:
Selam Hakan kardeş bu yorum dan 1 dakika önceki yorumunda tuna abinin benim yorumuma istinat olan yorumunu (doğru söze ne denir ? )diyerek tasdiklemiştin ve 2 dakika geçmeden bu yorumu yapmışsın .Şİmi soruyorum sana resimlere baktından sonra anladığın mevzuyu bize de söylede biz ve bilmeyenlerde öğrensin. :) Yanlış anlama kardeşim.
SAYGILAR

soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
Selam Hakan kardeş bu yorum dan 1 dakika önceki yorumunda tuna abinin benim yorumuma istinat olan yorumunu (doğru söze ne denir ? )diyerek tasdiklemiştin ve 2 dakika geçmeden bu yorumu yapmışsın .Şİmi soruyorum sana resimlere baktından sonra anladığın mevzuyu bize de söylede biz ve bilmeyenlerde öğrensin. :) Yanlış anlama kardeşim.
SAYGILAR

tabi kardeşim hemen açıklayayım. Başlığa baktım ne kadar tuhaf bir başlıkdiye düşündüm Fayton deviren ne anlama geliyor diye. Sonra fotodaki kuşlara baktım, hakkaten fayton deviren güzel bir deyim olmuş dedim. Ve üzerine "resimlere baktıktan sonra anladım mevzuyu" dedim. Burada söylemek istediğimi şu şekilde tekrar söyleyeyim.

"Başlıkta ne anlatmak istediğini kuşlarının resimlerine baktıktan sonra anladım. Maşaallah."

Sen ne anladın, onu öğrenebilir miyiz?

alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
SAYGILAR

tabi kardeşim hemen açıklayayım. Başlığa baktım ne kadar tuhaf bir başlıkdiye düşündüm Fayton deviren ne anlama geliyor diye. Sonra fotodaki kuşlara baktım, hakkaten fayton deviren güzel bir deyim olmuş dedim. Ve üzerine "resimlere baktıktan sonra anladım mevzuyu" dedim. Burada söylemek istediğimi şu şekilde tekrar söyleyeyim.

"Başlıkta ne anlatmak istediğini kuşlarının resimlerine baktıktan sonra anladım. Maşaallah."

Yani kuşların resmine baktıktan sonramı kanaat getirdin fayton devirdiklerine ? Bakınca anlayacak kadar kuşçu değiliz daha !

soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
SAYGILAR

Yani kuşların resmine baktıktan sonramı kanaat getirdin fayton devirdiklerine ? Bakınca anlayacak kadar kuşçu değiliz daha !

Kardeş sen ne demek istiyorsun, ben bu işi biliyorum senin birşeyden anladığın yok mu diyorsun? Ne söylemek istiyorsan açıkça söylersen ona göre bir cevap vermeye seni mutlu etmeye çalışayım ama maksadını bir türlü anlayamadım. Yoksa bu kuşlar gerçekten "fayton devirdi de ben mi konuyu yanlış anladım" diye düşündürdün beni yani. Fotolarına baktığım kuşların duruşu asaleti her kuşta görünebilenden daha farklıydı, boylu poslu yapıları çok hoşuma gitti. Benim bu söylediğimden ne çıkarttı isen bilemiyorum, anlayamadım gerçekten kusura bakma. Ama şunu söyleyeyim, tüm yazılarıma tek tek bakabilirsin bildiğim konuda yardım edebilirsem ederim edemezsem susarım, hiç bir mesajımda da ben bu işi biliyorum edası olmamıştır.

alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
SAYGILAR

Kardeş sen ne demek istiyorsun, ben bu işi biliyorum senin birşeyden anladığın yok mu diyorsun? Ne söylemek istiyorsan açıkça söylersen ona göre bir cevap vermeye seni mutlu etmeye çalışayım ama maksadını bir türlü anlayamadım. Yoksa bu kuşlar gerçekten "fayton devirdi de ben mi konuyu yanlış anladım" diye düşündürdün beni yani. Fotolarına baktığım kuşların duruşu asaleti her kuşta görünebilenden daha farklıydı, boylu poslu yapıları çok hoşuma gitti. Benim bu söylediğimden ne çıkarttı isen bilemiyorum, anlayamadım gerçekten kusura bakma. Ama şunu söyleyeyim, tüm yazılarıma tek tek bakabilirsin bildiğim konuda yardım edebilirsem ederim edemezsem susarım, hiç bir mesajımda da ben bu işi biliyorum edası olmamıştır.
Bak şimdi hakan gardaş başka bi sayfadan paylaşayımda anla.

ARKADAS ANLADIGI İNANDIKLARINI DİLE GETİRMİŞ TA BASKA FORMDAN BİR BASKA FORMA KİŞİYİ TAKİP EDEREK TAHRİKDE BULUNUYORSUNUZ TECRÜBENİZİ PAYLASIN YADA PAYLASMAYIN BASKI YA GEREK YOK KARDESİM BURADA HER KES TECRÜBELERİ DOGRULTUSUNDA KONUSUYOR BU TÜR DİYALOGLARIN SONU KIRICILIK BUNA FIRSAT VERMEDEN TARTISALIM LÜTFEN

arkadaşlar herkese , ilginiz icin teşekkürler.biz paylaşalım istedik.ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin.

ertugrul' Alıntı:
arkadaşlar herkese , ilginiz icin teşekkürler.biz paylaşalım istedik.ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin.
MAŞALLAH ertuğrul amca ALLAH tüyüne nazar değdirmesin.

Kuşların tipi iyi ama görmeden birşey diyemem birgün. Video da atarsa izleriz ınş eywallh

Ramazandlkrn' Alıntı:
s.a ertuğrul abi maşllah alah nazardan saklısn
Alkslm daha iyileri sizlerin olsun

fayton deviren araplar lakabı hoş olmuş güzel de kuşlar maşallah
önümüzdeki sezona bel kıran beyazları ve boyun kıtlatan sarıkırları hazırlıyorum bende hadi bakalım :)))

tüyü kadar yavrusunu alırsınız inşallah

(: (: saol bol saglıklı yavrular alırsın inş.

Geri