fatih00
Üye
Arkdaşlar bende bir filibe güvercini var bu güvercinin kanatlarını çektim yeni yeni geliyoo kanatları acaba filibe güvercininin uçuş stili nasıldır????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bylegend' Alıntı:redhotchilipeppers arkadaşım bendeki filibe tepeli ve perçemli kırmızı bir filibe şu an resmi yok ama bilgisatyara atınca resmi koyarım bu özelliklerdeki filibe güvercini nasıl uçar
performans58' Alıntı:Arkadaşlar bir karar verin artık Nedir bu filibe taklacı mı filo uçucu mu???? biz de merak ettik....
numan74' Alıntı:merhabalar ben yaklasık 3 senedir bgde yasıyorum ve filibe BEYAZI olarak adlandırılıyorlar filo ucucusudur turkıyede nadır kısılerde oldugunu sanıyorum ama besleyen cogu ınsan bulgarıstan ıcın bahsedıyorum kolay ucurmazlar bu kusları hırsızlık ve kacıcaklar dıye bende beslıyorum bunlardan ama bgde onumuzdekı mart ayında getırebılırsem 4 cift istanbula getırmeye calısıcam anladıgım kadarıyla sitede filibe olarak konu acılmıs ama resım hıc koyulamamış sevgiler
numan74' Alıntı:bakın ben yasadıgım seyı sizle paylasıyorum ben 3 senedir orada yasıyorum ve bu kusları filibe beyazı olarak biliyorum besleyenlerden ogrendim tabikide insanları dogru bılınclendırmek lazım hüseyin bey haklısınız ama benim bilgim budur sadece paylasmak ıstedım
numan74' Alıntı:haklısınız Hüseyin bey bende dogma büyüme edirneliyim bilirim aslım haskovo Edirne posta güvercinleri dernegi başkanıda teyze oğludur kudret tanırsınız herhalde bg amacım paylasmak ben kendı bıldıgımı paylastım sevgıler
numan74' Alıntı:dogru cok haklısınız geldıkce goruyorum dernekleri haklısın en azından kuscu kahveleri vardı onlarıda yasakladılar dayım calıstırıyordu eskı saat kulesının orada foto derler mehmet ama beledıye kapattırdı bıldıgım kadarıyla mezatlara gidiyorum geldıkce yerden goge haklısın edirneye geldıgımde tanısmak ısterım sızınle hem eski bir meslektasınız olarak hemde edirnelı olarak sevgıler saygılar
brate' Alıntı:Selamlar
Arkadaşlar yazılanları okudum bendeki filibeler bunlar paylaşmak istedim sizlerle