filibe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Hüseyin bey bunlarda tepeli olanları

normal_DSC00461.JPG

normal_DSC00451%7E0.JPG

normal_100_5076a.jpg

normal_100_5085a.jpg

brate' Alıntı:
Hüseyin bey bunlarda tepeli olanları

normal_DSC00461.JPG

normal_DSC00451%7E0.JPG

normal_100_5076a.jpg

normal_100_5085a.jpg

Egehan bey işte bunların geneline filibe deniyor oysa ki kendi içlerinde farklı isimleri mevcut!ben bunu belirtmek istedim.Eklediğiniz resimler için teşekkürler.Benim eklediklerim Trakya yerlisi resimleridir!%25 melezdirler hafif küt gagalıdırlar dikkat ederseniz ortalıkta bunlardan binlerce var hatta günümüzde Trakya yerlisi ustasıyım diye geçinen 10 larca yetiştirici bu kırıklardan beslemekte :buyrun: Bunlar melezlenerek gagası uzatılmaya çalışılır ama nafile!500 mtden ben melezim diye bağıran kuşlardır ''benim eklediğim resimler için geçerlidir''!Ama ortak isimleri filibe bunu da umarım ayrıştırmışızdır.

hüseyin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

brate' Alıntı:

Estafurullah hep birlikte bulgularımızı ortaya koyduğumuzda ve içimiz de de bir art niyet yoksa bu konu gibi ortak noktlarda mantıkla örtüşen bilgilerimizi bir araya getirerek doğruları bulabiliyoruz asıl ben teşekkürederim.

redhotchilipeppers' Alıntı:
brate' Alıntı:

Estafurullah hep birlikte bulgularımızı ortaya koyduğumuzda ve içimiz de de bir art niyet yoksa bu konu gibi ortak noktlarda mantıkla örtüşen bilgilerimizi bir araya getirerek doğruları bulabiliyoruz asıl ben teşekkürederim.

hüseyin bey bunlarda makaracı görünüş olarak süs kuşlarına benziyor fakat bulgar makaracısı

Resimde görmüş oldugunz kırmızı beyazlarda macar makaracısı olarak geciyor

en güzeli seviyli bir şekilde tartışılması herkesin bilgilendirilmesi en güzelide bu herkese cok teşekkürler elimden geldığince bulgaristandaki hem türk hemde bulgar kümeslerinden farklı fotograflar koymaya calısıcagım değisik cins kuşlarla ilgili

Geri