FORMULA 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
[No message]

Ekli dosyalar

• SL270800.webp
    SL270800.webp
    682.7 KB · Görüntüleme: 1,032
  • SL270804.webp
    SL270804.webp
    566.7 KB · Görüntüleme: 1,006
  • SL270818.webp
    SL270818.webp
    435.2 KB · Görüntüleme: 1,064
[No message]

Ekli dosyalar

• SL270822.webp
    SL270822.webp
    443.1 KB · Görüntüleme: 1,058
  • SL270830.webp
    SL270830.webp
    937 KB · Görüntüleme: 1,091
eyvallah ibrahim...

Şu aynı iş yerinden yazan kişiler en azından bize bilgi verselerde bizde ikide bir sizin ip çakışmalarından dolayı sistemde düzeltmeye gidip durmasak olmazmı?
Örneğin;
esesli67
OFFICER
FORMULA 1
erdogancan78
PigeonStar
SafkanFly

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Maşallah duruşları fızıkleri çok güzel gelde aşık olma...Kuş kendıni belli ediyor..
tesekr ederım Mustafa bey..İnşaallah daha iyileri size nasip olur

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Şu aynı iş yerinden yazan kişiler en azından bize bilgi verselerde bizde ikide bir sizin ip çakışmalarından dolayı sistemde düzeltmeye gidip durmasak olmazmı?
Örneğin;
esesli67
OFFICER
FORMULA 1
erdogancan78
PigeonStar
SafkanFly
hüseyin bey selamlar..oncelıkler Pigeonstar ve Officer rumuzları benım eskı rumuzlarım ve bana aıt ıdıler..eseslı67 ve erdogancan78 nıklerını kullanan iki arkadasım daha var.ucumuzde aynı ısyerındeyız zaman zaman aynı pc den kendı nıklerımızle gırıs yapıyoruz..safkan fl nıkı ıse bana aıt deıl..kım kulanıyor bılmıyorum bunu daha once de dıer yetkılı arkadasa acıklamıstım..o arkadaslarımla bır sekılde ırtıbata gecıp sorununuz ne ıse halledebılırsınız..ayrıca benım bu konuda yapabılecegım bırsey varsa soyleyınız yapayım..arkadasların sanırım uye kayıt formlarında sahsı bılgılerı ve telefonları mevcuttur.oradan ırtıbata gecın mesela yada arkadaslardan olur alayım onlar sızlerle gorussun sorun neyse aranızda halledın..selamlar..

ornegın ben su an düzce/akcakoca dakı ıkametımden yazıyorum sanırım bu ayrımın farkındasınız..onlarda eger su an calısmakta ıseler oradan gırebılıyorlardır halıyle..mesele ıbrahım bey(eseslı67) dun ısyerınden yada evınden bu sayfaya yazı yazmıs yukarıda goruluyor..sorunun ne oldugunu kavrayamadım ama acıkcası halledersınız dıye dusunuyorum..tekrar selamlar..

ırtbata gecebılecegınız memurlar ibrahim ve erdogan beylerdir..bilgilerinize..selamlar..

yavruların güzel atmış güle güle uçurmak nasip olur inşallah .Saygılar devrem

tesekr ederım erdoğan..

Geri