Forum Yöneticileri Aranmaktadır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer uygun görürseniz bende yönetici olmak isterim....Saygılar

Herhabgi vir şekilde bende yardımcı olucaksam,bende görev alabilirim.

Arkadaşlar forumun tamamında yöneticilik yapacak kişiler aramıyoruz. Forumdaki ilgili bölümlerde örneğin " Görseller bölümünde" Genel Konular" " Posta Güvercinleri" "Tanınmayan Irklar" gibi bölümlere birer tane yönetici arıyoruz. İstediğiniz bölümleri bu şekilde bildirmenizi rica ediyorum.

Ben daha once Kelebek (SAYA) bölümü ile ilgili basvuruda bulunmuştum sanirim yoğun olduğunuz için unutmuş olabilirsiniz,
Tekrar basvuruda bulunmak istedim,
Ilginiz icin tesekkur ederim.

tearfulchild' Alıntı:
Ben daha once Kelebek (SAYA) bölümü ile ilgili basvuruda bulunmuştum sanirim yoğun olduğunuz için unutmuş olabilirsiniz,
Tekrar basvuruda bulunmak istedim,
Ilginiz icin tesekkur ederim.

Selamlar. Serdar Bey Kelebekler bölümünde yetkileriniz açılmıştır. Göstermiş ve göstereceğiniz ilgi alaka için teşekkürler.

taklacı lar ile ilgili bilgi paylaşımın da yardımcı olmak isterim

Bana da Malatya Taklacıları bölmünde yetki vermiştiz yetkilerim henüz açılmadımı

ali hakan' Alıntı:
taklacı lar ile ilgili bilgi paylaşımın da yardımcı olmak isterim

Sevgili Ali Bey Taklacılar Ve Oyun Kuşları bölümünde yöneticilik verilmiştir tarafınıza.
Hayırlı uğurlu olsun.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

malatyalıcem44' Alıntı:
Bana da Malatya Taklacıları bölmünde yetki vermiştiz yetkilerim henüz açılmadımı

Malatya Taklacıları bölümünde yöneticiliğiniz açılmıştır. Göstermiş olduğunuz ve gösterecek olduğunuz ilgi alakanıza teşekkürler.
Hayırlı Uğurlu olsun.
Saygılarımla.
Hseyin BAŞOĞLAN

güvercin alım satımıyla ilgili konuda yönetici olmaktan, ve sizlerin dewamlı yanında,yardım etmekten memnuniyet duyarim.
saygılarımla

form süs kuşlar bölümü ile ilgilene bilirim

bende süs kuşları bölümünde görev almak isterim saygılarmla

adıyaman ve güneydoğuda kı kus turleri ve kuşcular hakkında size herturlü yardımda bulkunabılırım beslediği kus turleri taklacı ve form kuslarıdır saygılar

adıyamanhasan' Alıntı:
adıyaman ve güneydoğuda kı kus turleri ve kuşcular hakkında size herturlü yardımda bulkunabılırım beslediği kus turleri taklacı ve form kuslarıdır saygılar

sağolun hasan bey.
forumda bölge temsilcileri almayı planlıyoruz.uygulamaya geçirdiğimizd güneydoğu temsilcimizi siz olarak düşünüyoruz.

tesekkur edrım ömer bey elımden geldiği kadar size yardımcı ve herkonuda elımden geldıgı kadar arkadaslara yardımcı olmaya calışacağimdan kusku8nuz olmasın saygılar

güvercin kültürü bölümüne yönetici olarak görev yapabilirmiyim ??

Güvercin Salmaları ( Yuvalar,Kümesler) bölümüne ihtiyaç olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ...

bu siteye yardım etmek için olurum.Hem de biraz saygınlık kazanırım.

yeni gorevli arkadaslara basarilar dilerim :tamam:

şu anda boyle bir arayışımız bulunmamakta tekrar olursa sizlere duyuracağız.
bu eski bir duyurudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri