mikail125
Üye
- Ad Soyad
- mikail bozkurt
- Meslek
- suvaci
- İlgi Alanı
- Kediler
[email protected] msn adresim mesut abi mikail.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nurullah06' Alıntı:[dailymotion]x96z7m[/dailymotion]
Bu videodaki;
1-Kuşun hedefe atışı
2-Taban Taklası
3-Takla Sayısı
4-Takla aralığı
Biririnden güzel.
Güle güle besleyin arkadaşım.Açık arazide bu şekilde oynayan kuş;dar alanda klimbilir neler yapar..
Ankaradan selamlar
merakci_taklaci_ece' Alıntı:huseyin sagir kardesim bu kusum da tek eksiklik fisekte birazdaha hizli olmamamasi mnsniz varsa kesintisiz 3 4 seferini yollayayim kus inmek icin akla karayi seciyor olusu kumesin onune duserdi.
bu fisekteki hizlilk olmamasida bence surdan geliyor kusu malum sahinden dolayi hava fiseginde fazla tutmadim teke ucmayacak kusu sif vermemek icin sahine tek ucurdum o yuzdende olabilir
MEKAN YER ZAMAN VAKIT KUS SOY SAGLIK VE EN ONEMLISI BILINCLI KUSCU BUNLARDAN BIRI EKSIK KALIRSA KUS CIKMASI MUCIZEYE KALIR HER UCMAYAN KUS KAPALI BIR KUTUDUR
SAYGILAR FRANSA ECE
nurullah06' Alıntı:Görmez olurmuyum Hüseyin kardeşim.
Zaten gördüğümü madde madde yazdım. Ayrıca Yiğidin hakkını herzaman vermişimdir.
Senin videoyu bekliyorum,unutma
sevgiler
adıyamanhasan' Alıntı:maşallah güzel kuşlar aslında senın konulara yazı yazmamam gerek ama abı adıyaman gelıp bana uğramadana gittin unuttum sanma sana hala kızgınım tahir abi tr ye gelınce beklıyorum