~ Fransa Ziyaretimiz`den Paylasimlar ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
[dailymotion]x96z7m[/dailymotion]

Bu videodaki;
1-Kuşun hedefe atışı
2-Taban Taklası
3-Takla Sayısı
4-Takla aralığı
Biririnden güzel.
Güle güle besleyin arkadaşım.Açık arazide bu şekilde oynayan kuş;dar alanda klimbilir neler yapar..
Ankaradan selamlar

Maşallah emeğinize sağlık .. Sağlıklı bol uuçumlardilerim ..selamlarŞEREF

way be fransada bile kuş besliyoruz helal abiler size.fotdaki beyaz kuş kelebek mi??

ne güzel paylaşımlar bunlar.ALLAH nazardan saklasın.Keyfe bak.çok güzel kareler. :heyo:

nurullah06' Alıntı:
[dailymotion]x96z7m[/dailymotion]

Bu videodaki;
1-Kuşun hedefe atışı
2-Taban Taklası
3-Takla Sayısı
4-Takla aralığı
Biririnden güzel.
Güle güle besleyin arkadaşım.Açık arazide bu şekilde oynayan kuş;dar alanda klimbilir neler yapar..
Ankaradan selamlar

gördün mü dogan abi bahsettiğim oyun böyle olmalı kendin bile fark etmişsin...

Görmez olurmuyum Hüseyin kardeşim.
Zaten gördüğümü madde madde yazdım. (: Ayrıca Yiğidin hakkını herzaman vermişimdir.

Senin videoyu bekliyorum,unutma
sevgiler

huseyin sagir kardesim bu kusum da tek eksiklik fisekte birazdaha hizli olmamamasi mnsniz varsa kesintisiz 3 4 seferini yollayayim kus inmek icin akla karayi seciyor olusu kumesin onune duserdi.
bu fisekteki hizlilk olmamasida bence surdan geliyor kusu malum sahinden dolayi hava fiseginde fazla tutmadim teke ucmayacak kusu sif vermemek icin sahine tek ucurdum o yuzdende olabilir
MEKAN YER ZAMAN VAKIT KUS SOY SAGLIK VE EN ONEMLISI BILINCLI KUSCU BUNLARDAN BIRI EKSIK KALIRSA KUS CIKMASI MUCIZEYE KALIR HER UCMAYAN KUS KAPALI BIR KUTUDUR
SAYGILAR FRANSA ECE

merakci_taklaci_ece' Alıntı:
huseyin sagir kardesim bu kusum da tek eksiklik fisekte birazdaha hizli olmamamasi mnsniz varsa kesintisiz 3 4 seferini yollayayim kus inmek icin akla karayi seciyor olusu kumesin onune duserdi.
bu fisekteki hizlilk olmamasida bence surdan geliyor kusu malum sahinden dolayi hava fiseginde fazla tutmadim teke ucmayacak kusu sif vermemek icin sahine tek ucurdum o yuzdende olabilir
MEKAN YER ZAMAN VAKIT KUS SOY SAGLIK VE EN ONEMLISI BILINCLI KUSCU BUNLARDAN BIRI EKSIK KALIRSA KUS CIKMASI MUCIZEYE KALIR HER UCMAYAN KUS KAPALI BIR KUTUDUR
SAYGILAR FRANSA ECE

uçmayan kuş hakkındaki yorumunuz ve düşüncelerinize katılıyorum çünki uçmayan kuşun havadaki özelliklerini tam manasıyla görmeden o kuşa bi kuş eşlemek bence doğru deil...

mesela fişek hızı.
takla aralığı
mesafe
atış (kapatma)
oyunu alışı ve v.s gibi özelliklerini görüp buna göre aynı kan olmak suretiyle kuş eşlersek daha verimli bi hal almış olur..benim kendime göre fikirlerim bu yöndedir

nurullah06' Alıntı:
Görmez olurmuyum Hüseyin kardeşim.
Zaten gördüğümü madde madde yazdım. (: Ayrıca Yiğidin hakkını herzaman vermişimdir.

Senin videoyu bekliyorum,unutma
sevgiler

biraz sabır abi az kaldı ben haber verecem mutlaka unutmam merak etme herkes unutur ben yine unutmam... (:

Mesut Bey merhabalar, Fransa'ya döndünüz mü? Kuşun maşallahı var güzel hayvan, bizim gibi kargacılara ders verir alimallah, Antalya'dan selamlar.

omer abi evet dondum umarim iyisindir kusuma gelince siz degerli abilerime ders vermek aklimin ucunda gecmez paylasim sadece sizinde guzel kuslariniz var insallah zevkinize uygun kuslar ucurursun bu arada huseyini gorursen selamimi soyle gorusmek dilegi ile
saygilar ECE

Mesut Bey eyvallah, zaman sıkıntısı dışında bir yaramazlık yok hamdolsun, güzel olanı da bu zaten elinde olanı paylaşmak, ben bu merak işinin en çok bu yönünü seviyorum dünyanın neresinde olursa olsun havada uçan iki kanadın muhabbeti bir başka güzel, tabi tatlı rekabette olacak. Ayrıca aleyküm selam iletirim mutlaka, görüşmek üzere.

OMER abi sizden farkli dusunmuyorum kuslar vesile kalicilik muhabbet sohbet
bu arada murat kardesimin sitesinde sohbet basladi senide gormek isteriz ben dayanamiyacam yazacam konu guzel saygilar ECE Fransa

maşallah güzel kuşlar aslında senın konulara yazı yazmamam gerek ama abı adıyaman gelıp bana uğramadana gittin unuttum sanma sana hala kızgınım tahir abi tr ye gelınce beklıyorum

adıyamanhasan' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar aslında senın konulara yazı yazmamam gerek ama abı adıyaman gelıp bana uğramadana gittin unuttum sanma sana hala kızgınım tahir abi tr ye gelınce beklıyorum

Hakkini helal et güzel kardesim haklisin haklisinda zaman kisitliydi sende biliyorsun,o nedenle ins. birdahaki gelisimde nasipse görüselim oldumu.

Kendine cok cok iyi bak ALLAH a emanet olasin...

Çok düzel dostane bir ziyaret olmuş.
Bu tarz ziyaretlerin devamını dileriz.

mesut ecenin kuslari bes para etmez bizzat 6 7 kusunu gordum cok salliyor

Geri