gelincik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
herkese merhabalar
Dikkatimi çeken msjları okudum bide ben bişiler yazayım .
pimaş borusunun bi tarafını kapayın ve içine balık atın sonra o boruyu kümesin yakın biyerine koyun gelincik burnunun geçtiği her yerden geçer ama geri geri çıkmaz borunun içinde sıkışır kalır bu benim bildiğim yöntem bunun dışında köpeğin olduğuyere benimde bildiğim gelmez ama bi arkadaş zehirledi falan dedi çok şaşırdım bide başka şaşırtan ilk sayfada bi arkadaş kaz lar gelinciği etkisiz eder faln yazmış sanmıyorum ama merak ediyorum doğrusu herkese selamlar.

Gelincik köpekden fln korkmaz emin olun bizim bahçemizde köpek var büyük kangal hemde köpegimiz bağlı 2-3 metre ilerdede bahçede taşlar yığılı inşaattan kalmıştı onların içinde gelincikler yaşıyor koyunlaırmız fln vardı cok görüyorduk bir gün kagıta fare yapıştırıcısı sürdük yakaladık yavru yakalanmış bağırıp duruyordu boyuna bizde götürdük attık..Yani gelincik bi eve gelmeye başlamıssa zor kurtarırsınız.. huyuna gitin onunla iyi davranın gelincik mi gördünüz belli etmeden
güzel güzel konuşun onunla o zaman gider işte.

1 metrelik pimaş boru yada soba borusunu kümesin yakınına yere dik şekilde sağlamca bağla kenarına tuğla sırala ya da tahta dik boru arada kalsın oyuk gibi yani.altan çıkamayak gibi kapat içine balık at girer çıkamaz onu hallet yenden yap eşi varsa gelir onun kokusuna onuda hallet mutlaka.

Geri