Gök Benekli Perçemli Erkek (Uzun Giden Oyun Kuşu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
www.sendeyim.com
Ad Soyad
orhan cesur
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BJmElgwo9aM[/youtube]

[dailymotion]xce26x[/dailymotion]

İstanbul'da Uçan Hedefine Net Gelen 1,5 Yaşında Erkek Bir Kuş kek.
[izlesene]1811501[/izlesene]

http://www.Sendeyim.com

Maşallah Güzel..

GÜLE GÜLE BESLE GÜZEL KUS HAYRINI GÖRUN

maaşaallah Allah nazardan saklasın tüyü kadar ömrü olsun tırmanışı iyi

Orhan Bey Gerçekten çok uzun gidiyor, bu kuş sanki Yasemin Konakları çevresinde uçuyor doğrumu....

Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağolun..

Bülent bey evet doğrudur Kuş Yasemin Konaklarında uçuyor. Orda Çalışıyorum. Uzun yıllardır aynı soy kuşları besliyorum. Yabancı bir kan yok kuşlarımda hepsi tek soy.

Şimdi bu videosu olan Gök Benekli Perçemli Erkeğin Yavrusu başladı. Onunda videosunu çekip koyarım. Ayrıca Gök Benekli Perçemli Erkeğin Hem Oğlundan Hemde Kızından Yavrular Aldım Onlarıda Uçurmaya Başladım...

2 ay sonra inş. burda hepsinin videosunu görürsünüz.

Bütün Kuşçu Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim...

Orhan Bey Ben de o çevrede atmaca besliyorum , Saf Kan Rize Atmacaları Uçurduğunuz anda gönderip kuşu aldıracağım bilginiz olsun, saygılar.

Merhaba;

Orhan Bey kuşunuzun maşallahı var. Gerçekten çok güzel fişeği var. Başka fişekleri de varsa paylaşırsanız seviniriz.
Ben de İstanbul'da oturuyorum. Uygun olduğunuzda kuşlarınızı performanslarının zirvesindeyken izlemek isterim.
Selamlar.

Şenol

Selamlar...

Son zamanlarda izlediğim en güzel kuş maşallah... Orhan bey, kuşların bir de yakından çekilmiş fotolarını paylaşırsanız sevinirim. Güle güle uçurun...

S.A Orhan bey.

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi,Rabbim zaayat vermesin insaallah.Kuslarinizin gecmisi hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz acaba nekadar zamandir sizde ve siz hangi kuslari katarak bu damari ortaya cikarttiniz mahsuru yoksa paylasirsaniz seviniriz.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,hayirli aksamlar.

BOZOGLU

Maşallah tek kelime mükemmel video yu biraz daha uzun çekip koysanız daha iyi olur böyle kuşlar zor yetişiyor ben kuşun bir hatasını göremedim gönlünüzce sonuna kadar uçurursunuz inşallah.

maşallah kuş çok güzel çıkıyor :tamam: atmasınıda net çekerseniz tek kelimeyle harika olur,yanlız akşama fazla kalıyorsunuz kaybolabilir kuş sağlıcakla uçurun :slm:

Yorumlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..

performans58 Kuşlarımın resmini çekip koyarım yakın zamanda.Teşekkür ederim.

Tahir Kemal Bozoglu bey sağolun. çok uzun yıllardır besliyorum 2 nesil kuşların birleşmesinden ortaya çıkan bir nesil.İlerleyen zamanlarda müsait oldukça paylaşımda bulunurum.Teşekkür ederim.

AKSARAYLI_RAMAZAN bey kuşlarımın videoların yavruluktan başlamasına kadar geçen zaman dilimleri belgesel halinde çekip koymayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

göksal balcı bey kuşlarımda atlama ve farklı özellikler var. zaman içinde daha özellikli kuşlarımın videolarını çekip koymayı düşünüyorum. Yeni yavrular uçurmaya başladım. Nasip olursa hepsinin videolarını, annesini, babasını ve özelliklerinide açıklamalı koyarım..

http://www.sendeyim.com
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAĞOLUN..

inşallah sağlıcakla uçurursunuz ve videoya çekersiniz ,birçok konu var şunun kuşu bunun kuşu izletin diyince ses yok sizi canı gönülden tebrik ederim,gözümün pası silindi vallahi,Sizde kuşlarınızda Allah'a emanet olun :heyo: :slm:

baba güzel kuş hayrını gör yalnız birde yere inmişken çekte resmini tam görelim

bahri kardeş iyi kuş havada izlenir siz kabakmı besliyosununzda yerde çekilmiş resim istiyosunuz

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.

çok yakında kişisel sitemi açıyorum orda bütün kuşlarımın videolarını, resimlerini, özelliklerini anne ve babalarını bütün soylarını tanıtacağım.

Hakikaten yeni video yok mu? Tadı damağımızda kaldı. Çok güzel, maşallah.

wardır mutlaka orhan beyde kuş:) zamanı gelince izleyegiz inşallah hep birlikte saygılar gebzeden sadık...

orhan bey kardeşim
öncelikle güle güle besle ,gerçekten güzel hayvan..Yanlız video çekimleri çok kötü,daha öncede video ekleyen arkadaşlara söyledim;150-200 tl ye çok güzel çekimler yapan video kameralar var.onlardan bir tane almanızı ve o şekilde çekip siteye eklemenizi rica ediyorum..
Bu tür kuşlardan az yetişiyor. iyi oynadığı dnemlerde zevkle izlemek isteriz..

Benim çektiğim video kalitesini görmeniz açısından,eklediğim videolara bir göz atmanızı rica ediyorum. benim makina şu anda 200 tl civarında.
bunu bir düşünün..
selamlar sevgiler.

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sağolun.
Tabiki yeni videolar olacak. Herşeyin bir zamanı var kuş kolay yetişmiyor.
Zamanı gelince hem canlı izleyecek hemde videosunu göreceksiniz.

Doğan beye de katılıyorum. Cep telefonumuz her zaman yanımızda oluyor ve çekiyoruz.
Bende videoları cep telefonumdan çektim:)
Kamera almıştım zaten nasip olursa çeker koyarım.

süper diycek bişey yok herşey ortada Sadık BAYAR... :tamam:

maşallah güvercinin seferi ,taban ara taklası ,bağlamsı hepsi güzel allh bol bol yavru almayı nasip etsin yavrularını uçurursan kalkış ve sonunu seyredersek iyi olur ve alttan deilde, yandan çekilirse vido güzel olur eyvallh

hay maşallah allah nazardan saklasın ustam böyle güzel kuşları gördükçe bizde daha iyice ateşleniyoz bi gün bizimde yuvamıza girer böyle oynayan bi kuş diye.tüyünce hayrını gör inşallah.çok rahat çıkıyo inişide bi okadar güzeldir eminim.bursadan saygılar

balık tavada kuş havada beli olur der ler ya işte bu da bi örnek tir orhan kardeş iyi sin başarılarının devamını dilerim (: hayrını gör (:

masallah böle kuşlar cok az insaın eline geçer emeğine sağlık masallahı var birde kac saat ucuyo kac sefer yapıyo

Geri