Gök Benekli Perçemli Erkek (Uzun Giden Oyun Kuşu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Selemün Aleyküm Cumleden Kuş Güzel Daha Güzel Görüntü için Kuşu Yerinde İzlemek Ayrı Bir Heyecan Vericektir Net olarak Orhan Bey Kuşlar Eski Dediniz Soyu Nereye Dayanıyor Bilgi Verirmisiniz Bende Eski Irk Gökler Var Acıkcası 18 Sene dayanıyor Ankaradan Almıştım İzleyerek İnş Bu sene Video Paylaşımı Yapıcagım Nasipse (Kuşun Her Seferi Böyleyse Eger Harika Derim Güle Güle Besle (Ömrü Uzun Olur inş) A.eolun

emeğine sağlık arkadaşım... kuş bomba gibi , ama atmasını ve inişini de gösteren bi video koyarsan kusun 4*4 ! yani eğer iyi bir atma ve taklalı inişi varsa, tabansız olarak izlediğim kuşlar kategorisinde halit güngörün arka tepe kulasıyla birlikte bir numaradasınız... (bence)

tüyleri kadar uzun kaçsınlar saygılar...

Teşekkü ederim sağolun.

Bu kuşu uçurmuyorum. Yavruları var onları uçuruyorum kendisine sıra gelmiyor.
Nasip olursa oğlunuda yakında çekip koyarum.

Atlaması seferleri ve inişide olan bir video..

Saygı bizden....

Abi kuşun gerçekten çok iyi allah kaza bela göstermesin diyorum.Birde şunu söylemek istiyorum bu kuşu görünce aklıma geldi izninle kısa bişe anlatmak istiyorum.Bendede açık sabuni bu şebaplara benziyo rengi o kadar açıktı boyu çokta uzun değildi.Abi kuşu uçuruyorum senin kuşun oyunu gibi uzun gidiyo ama bendeki sabuni erkek inan 15 takla ile aynı bu şekilde hızlı gökyüzünü dele dele gidiyo artık düşün 15 takla ile nereye kadar gider.Abi aynı kuşu yine uçuruyorum inan kuş seferinde giderken gözümün önünde atmaca vurdu ve bittim yani haftalarca kuşu unutamadım ve hala unutmuş değilim mecburen önümüze bakıyoruz.İnşallah senin kuşlarının başına böyle kötü bir olay gelmez...saygılar

dadaş' Alıntı:
Abi kuşun gerçekten çok iyi allah kaza bela göstermesin diyorum.Birde şunu söylemek istiyorum bu kuşu görünce aklıma geldi izninle kısa bişe anlatmak istiyorum.Bendede açık sabuni bu şebaplara benziyo rengi o kadar açıktı boyu çokta uzun değildi.Abi kuşu uçuruyorum senin kuşun oyunu gibi uzun gidiyo ama bendeki sabuni erkek inan 15 takla ile aynı bu şekilde hızlı gökyüzünü dele dele gidiyo artık düşün 15 takla ile nereye kadar gider.Abi aynı kuşu yine uçuruyorum inan kuş seferinde giderken gözümün önünde atmaca vurdu ve bittim yani haftalarca kuşu unutamadım ve hala unutmuş değilim mecburen önümüze bakıyoruz.İnşallah senin kuşlarının başına böyle kötü bir olay gelmez...saygılar

Teşekkür ederim sağolasın.. Şükür bir sorun yok atmacadan yana. Allah herkese atmacasız kuş uçurmak nasip etsin.
Saygı bizden.

kula1903' Alıntı:
selamın aleykümabi hangi ilde ucuyor bu kuş

A.s. İstanbuldayım.

orhan bey cep numaranız varsa eğer yazarsanız size ulaşmak ve bu kuşların damarından almak isterim saygılar ben sürekli sizin koymuş olduğunuz videoları izliyorum çok güzel kuşlar uçuruyorsunuz helel olsun size

BAHRİ ALTUN' Alıntı:
orhan bey cep numaranız varsa eğer yazarsanız size ulaşmak ve bu kuşların damarından almak isterim saygılar ben sürekli sizin koymuş olduğunuz videoları izliyorum çok güzel kuşlar uçuruyorsunuz helel olsun size

Teşekkür ederim sağolun.Cep numaramı burdan vermem doğru olmaz.Ancak msn eklerseniz görüşebiliriz.

Msn: [email protected]

Maşaallah. Güle güle besleyin. Eke oynatan her yetiştiriciyi tebrik ederim...

tbrk ler orhan abi bende ucuruyorum bunlardan kısmet olursa 10 güne seyredilir.bunları özel TRT de belgesel cekmiş kamereman arkadasım var ona cektircim net bi şekilde:)

Geri