Gökhan YÖRÜKOĞLU nun kuşları VE VİDEOLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan 66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K
Re: Gökhan Yörükoğlu nun kuşları

[netlog]<object width="336" height="295"><param name="movie" value="http://tr.netlog.com/go/widget/videoID=1831476"></param><param name="wmode" value="window"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://tr.netlog.com/go/widget/videoID=1831476" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" wmode="window" width="336" height="295"></embed></object>[/netlog]

değerli kardeşim merhaba .. kuşların harika tüyü kadar ömürleri olur inşallah..

helalbe kuş dedigin böle olur abi güle güle takla attır :heyo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-wwYKYkEVHE[/youtube]
Yukarıdaki eklenmiş olan videoyu izleyemeyenler için alternatif link : http://www.youtube.com/watch?v=-wwYKYkEVHE

Henüz öyle hazır bir kuş değil.zaten ilk teke düşürdüğümde çekmiştim salak salak oynadı yani daha ne yaptığını bilmiyor.şimdi yavru bakıyor.son iki kanadını tamamlamasına 1 cm kaldı yakında tekrar uçacak.

Yine ne varsa kuş uçuranlar da var Gökhan abi paylaşımın için çok teşekkürler ileride süper olacak bir uçuşu var anladığım kadarıyla çok çıldın hakikatten seninde dediğin gibi saçmalıyor ama zamanla oturuşacak bir kuş böyle video paylaşımları gördükçe o kadar seviniyorum ki kelimelerle ifade etmem zor.PErformans dolu sağlıklı kümesler dilerim abi paylaşımın için tekrar teşekkürler devamını bekliyorum.

Teşekkür ederim hüseyin kardeşim.Şimdi bu kuş ve diğer akrabaları çok çok daha iyi oynamaya baslamış memlekete gittiğimde herbirinin videosunu çekeceğim inşallah.SAĞLICAKLA KAL.

Abi maşallah kuşların güzel.Bol ve sağlıklı yavrular!!!

Kuşlarınızın maşallahı var iyi uçurmalar ve bol yavru almanız dileğiyle.

abi katılıyorum ama mardinlerde iyi ankarada ama en iyisi malatyalarımdıor

Gökhan bey merhabalar. Hem meslektaşız hem de hemşehri sayılırız. Ben de Kayseri merkezde ikamet ediyorum. Boğazlıyan'dan defalarca geçip gitmişizdir. Ama şu aralar o tarafa yolumuz düşmüyor. Kuşlarınız çok güzel. Güvercinden anlayan birisi resimlere baktığında bu kuşlardan çok güzel performans çıkacağını bilir. İlk başta resimleri görüp sonra mardin ifadesini görünce ben de çok şaşırdım ama arkadaş durumu düzeltmiş. Keyifli kuş uçurmalar dilerim. (:

Hoca' Alıntı:
Gökhan bey merhabalar. Hem meslektaşız hem de hemşehri sayılırız. Ben de Kayseri merkezde ikamet ediyorum. Boğazlıyan'dan defalarca geçip gitmişizdir. Ama şu aralar o tarafa yolumuz düşmüyor. Kuşlarınız çok güzel. Güvercinden anlayan birisi resimlere baktığında bu kuşlardan çok güzel performans çıkacağını bilir. İlk başta resimleri görüp sonra mardin ifadesini görünce ben de çok şaşırdım ama arkadaş durumu düzeltmiş. Keyifli kuş uçurmalar dilerim. (:
Merhaba Hocam , söylediğiniz gibi hem meslektas hemde hemşeri sayılırız.zaten boğazlıyanda sadece resmi işler Yozgat ta yapılır.İnsanlar diğer bütün ihtiyaçlarını Kayseri de karşılarlar.Haziranda sizin oranın namlı kuşçularına rest çektik.Onlarda baya kalabalık bir grup geldi izlediler sırayla 5 tane kuş uçurdum.Aradan bir hafta geçti kuşlarım çalındı.Baya takip ettik sonunda hırsızları yakaladık kuşları bulduk.Ama kuşları bitik bir halde bulduk.Sonra kendi kendime dua ettim iyiki bunları damızlıkların olduğu kümese götürmemişim diye dua ettim.Sağolsun o izlemeye gelen arkadaşlar çok yardımcı oldular.Şimdi kuşların son iki kanatlarının iyice büyümesini bekliyoz.2 3 hafta sonra hazır olurlar inşallah.Şuan da yeni yeni oyun söken yavrularımız var.Yolunuz düşerse mutlaka beklerim.SAĞLICAKLA KALIN.

Arkadaşlar şu anda oyununu yeni oturtmuş yaklaşık 200 m civarından kapatıp 2 ile 3 metre arasına kadar düşüp(çatıya) 7 ile 8 tokatlı 35 m sünen hazır kuşum var izlemek isteyen arkadaşlara uçururuz.
izlemek isteyen arkadaşlar için adresim yozgat iline bağlı boğazlıyan ilçesi kayseriye mesafesi 70 km.telefonum 0544 886 3581

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l-ynsx01uw8[/youtube]

Arkadaslar gök erkek 2 yasında 4 aydır yavrusunu alıyorduk yeni yeni antreman veriyoz eski halini bulması 10 gün sürer şu an 25 30 m sünüyor 4 ile 10 takla vuruyo.bu kuş 40 m sünüyordu antremanlı zamanında insallah eski halini alacak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K7jCHRBtDxE[/youtube]
saraylı erkek 1 yasında

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ck_VlXNnwYs[/youtube]
dumanlı erkek henüz 2 aylık

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GmuJfYSNrdw[/youtube]
saraylı dişi 1 yasında

kardeş kuşarın güssel ama oynuolarmı bide o var

slm gökan bey kuşlarınız gercekten guzel . şu mardın konusunda size katılıyom ankara kuşları daha iyi bana göre ama mardın kuşlarının da hakkını yememek lazım ben seyrettım ve ucurdum 22 takla yapan vardı . ama ne olursa olsun anara bana göre. bu arada bilirmisiniz bilmem sıvasın gök lari vardı yanı küllü drız biz muhteşem kuşlardı. onların da hakkını yememek lazım :)

ama su zaman da sıvasın eskı kuşlarını göremez oldum

sarıkır4141' Alıntı:
slm gökan bey kuşlarınız gercekten guzel . şu mardın konusunda size katılıyom ankara kuşları daha iyi bana göre ama mardın kuşlarının da hakkını yememek lazım ben seyrettım ve ucurdum 22 takla yapan vardı . ama ne olursa olsun anara bana göre. bu arada bilirmisiniz bilmem sıvasın gök lari vardı yanı küllü drız biz muhteşem kuşlardı. onların da hakkını yememek lazım :)

ama su zaman da sıvasın eskı kuşlarını göremez oldum
A.SLM Emre Bey.Kuşları doğru dürüst videoya çekemedim henüz bu oyunları beni tatmin etmediği için(hazır olmadıkları için)aslını söylemek gerekirse öylesine çekilmiş videolar Şimdiki oyunları çok güzel oldu.Bunlarla beraber yine bunların akrabası olan 8 kuşum daha hazır hepsi 12 tane ve arkadan bunlara yetişmeye çalışanlarda var.
Allah kısmet ederse bu 12 hazır kuşumun videosunu kamera ile çekip tekrar siteye ekleyeceğim bu görüntüler telefonla çekilmiş görüntüler o yüzden çok net değiller.Bunlar normalde 30 ile 45 m arası sünüyorlar bu görüntülerde bi kaç tane 30 m var onun üstü yok.Dediğim gibi tam hazır değillerdi daha.
Yörelerimizin kuşlarına gelince;Aslında hepsi nin birbirinden farklı yönleri var ama artık gelişen teknoloji ile beraber yollar da kısaldığı için bu kuşlrda ordan oraya sürekli taşınmışlar ve aslında hepsi birbirine karışmış.Oyun açısından ele alırsak kuş kanında ne varsa onu oynamaya çalışır eğiticisi iyi değilse onuda oynayamaz.Ne kuşlar kendini kuşcu sanan insanların elinde heba oluyor.Kuşun performansı %50 kanına %50 de yetiştiricisine bağlıdır.Ben böyle düşünüyorum.

resimleri gördük fakat videoyu izleyemedik, videoya nasıl giriliyo

gökhan bey kuşlarınız çok güzel. fizikleri duruşları harika renkleride öyle. ancak videolar hakkında güzel şeyler söyleyemeyeceğim. çok kötü çekimler. her nekadar videoda oyun seğretmek bize kuşlar hakkında sağlıklı fikir vermesede görebildiğim tek eksiklik fazla alçağa girmiyor olmaları. biraz daha alçaktan oyun yaparlarsa tadına doyum olmaz. elinize emeğinize sağlık. sitede performans videolarının artmasını temenni ediyorum. herkes klavyeden ahkam kesiyor. ama sizin gibi işte benim kuşlarım diyebilen çok az. tebrikler. sağlıklı ve bol yavrulu kümesler dilerim.

Erdem bey sağolasın,çekimler berbat kabul tam oyunu sökmedikleri için yaklasık iki ay önce öylesine çekmiş siteye bile atmamıştım ama bi arkadas sitede ısrar edince attım.Yerim çok müsait değil avlum çok dar doğu tarafı açık orda da elektirik telleri var.kuşlarım ancak oyunu tam oturttuklarında avluya oturuyolar o da gözünü karartıp tellerin altından yada arasından senede en az 5 kuşun kanadı sakatlanıyo bu yüzden.Yani kuşlarımın yüksek oynaması yerimle ilgili arkadaslara verdiğim kuşlarım yere 2 m ye oynuyorlar.
Şu an elimde 9 tane hazır kuşum var ve arkasıda geliyor. bayramda daha kaliteli bi video ile çekip paylasacağım inşallah.Benim tek amacım kendi yöremin kuşunu Türkiyeye tanıtmak.şu videoları çekip bunu da herkese kanıtlayacağım inşallah zaten boş konuşmak yakışmaz.

gökhan bey kanıtlanacak birşey yok. kuşlarınızın kaliteli olduğu her halinden belli. şu an hazırda 9 kuşum var diyebilen kaç taklacı besleyicisi var? bende teklacı besliyorum. 10 tane kuşum var.tüye giren zere düşen derken uçurup izletebileceğim kuş sayısı 1 bilemedin 2 yi geçmiyor. ilgilenemiyorum uçuramıyorum birde atmacalar çok arttı. bahara kaldı heveslerimiz.

Gökhan66' Alıntı:
gökhan @k' Alıntı:
Tebrikler Gökhan bey,gök mardinleriniz tek kelimeyle hariklar maşallah,sağlıklı oldukları aldığınız yavrulardan belli.Bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sizde sağolun.Yalnız kuşlarım mardin değiller.ankara ağırlıklıdır.bütün sitelerde mardin iyi olur diye bir söylentidir gidiyor hala anlamış değilim ben mardin ve tüm ilçelerinde 5 yıl kuş uçurdum çok iyisini hiç görmedim.bu mardin ırkını kim böyle övüyor anlamışta değilim bence ankara ırkının üstüne kuş yok.ben mardinin kızıltepesinde nusaybinin de ve hemen hemen merkeze bağlı bütün köylerine gittim ama iyisini hiç görmedim.bu mardinleri kim popüler etmiş anlamış değilim hayatında mardin e gitmemiş insanların bile ağzında mardin kuşu şöyle olur böyle olur diye abartılı sözler var.gidip görmesem bende inanacağım valla.neyse SAĞLICAKLA KALIN.

Gökhan bey düşüncenize tamamen katılıyorum. Askerliğimi mardinde yaptım ve çarşı izinlerinde mardin kuşlarını yerinde görme imkanım oldu fakat sizinde dediğiniz gibi pek umduğum bi manzarayla karşılaşamadım ne yazık ki. Ankara oyun kuşunun üstüne yok. Performans bakımından Ankara kuşları daha iyi .

maşallah güzel taklacılar dumanlı çok ğüzelmiş hayırlı günlerde besleyin inşallah..

maşallah bu sene sezon ii geçti herhalde allah nazardan saklasın çok begendim kuşlarını çülüklerinde maşallahı war salıklı gürünüolar...

Geri