Güvercin Beslemek Günah mı? Uyarılara Dikkat! - Güncel!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-BEYAZADAM-' Alıntı:
korayım bu nerden geldi aklına :) hadislere bakarsan köpeğin bulunduğu odaya melekler girmiyormuş yokya ozaman herkez bir köpek alsın çekilsin kenara nede olsa azrailde bir melek kıyamete kadar yaşarız:=) buna hakkaten koptum...şimdi bizim kocamanlarada bunu söylicem.cidden çok güzel çok ince bi espiri olmuş.ben evet diyorum..bende bi köpek alıcam. :)
Ne bilim abi öyle aklıma geldi mizahi tezim sadece:=) Ben batıl şeylere inanmıyorum evde köpek,kuş,balık,böcek hertelden var baktıkça onlarla uğraştıkça huzur buluyorum Allah'ın yaratma sanatına her defasında hayran kalıyorum.

2-3 SENE ÖNCE ANLATTI EŞİM ;

BİLİRSİNİZ , HANIMLARIN AYDA BİR ARKADAŞLARIYLA TOPLANDIKLARI ,PARALI,ALTINLI.. GÜNLERİ OLUR..

YİNE ÖYLE BİR GÜN BİRBİRLERİNE DERT YANIYORLAR..10-15 ARKADAŞ .HEPSİ DE KOCALARINDAN DERTLİ..

KİMİ MEYHANEDEN GELMİYOR,KİMİ KUMAR ,KİMİ ÇALIŞMIYOR,KİMİ KADINLARIN PEŞİNDE ....HEPSİ DERTLİ ..BİZİMKİNE SORUYORLAR .TÜRKER DE SORUN YOK GALİBA..VALLA DİYOR SİZLERİ DİNLEYİNCE

ANLADIM ..ÇÜNKÜ ..BENİM ''KAFAM ÇOK RAHAT'' BOŞ VAKİTLERİNDE SADECE GÜVERCİNLERLE İLGİLENİR..

AKŞAM EVE GİTTİĞİMDE EŞİM BOYNUMA SIKICA SARILDI..SEBEBİNİ ISRARLA SORUNCA BUNU ANLATTI..

PAYLAŞMAK İSTEDİM..

GÜVERCİN BABAM DA BESLERDİ.BİZİM EVDE GÜVERCİN HEP OLMUŞTUR.

GÜVERCİN BESLEMEK GÜNAHMIDIR ? BİLEMEM .FAKAT , ÇEVREMDE ÇOK DAHA BÜYÜK GÜNAHLARIN VAR OLDUĞU KANAATINDAYIM..

Köpek mevzusuna bir fıkrayla atıfta bulanayım:
Fıkra bu ya Temel'e azrail gelmiş hadi vakit tamam canını alacam demiş,
Bizim temel yalvar,yakar sözde geçerli mazaretlerle 5 yıl süre almış(haşa) neyse 5 yıl da gelip geçmiş azrailin geleceği gün bizim temel uyanık ya uçakla uzun bir yolculuğa çıkmış.Uçakta yüzlerce yolcu var, düşürecek hali yok ya diye düşünmüş.Derken azrail gelmiş...Hadi bakalım Temel deyince,
Temel ; bu kadar masum,suçsuz insanı benim yüzümden uçağı düşürüp canını alamazsın demi deyince..
Azrail şu manidar cevabı vermiş:ULA TEMEL DEMİŞ HEPİNİZİ AYNI UÇAĞA TOPLAMAK İÇİN 5 SENE BEKLEDİM DEMİŞ..

Azraille uğraşılmaz derim şaka da olsa :heyo:

oguz06' Alıntı:
Köpek mevzusuna bir fıkrayla atıfta bulanayım:
Fıkra bu ya Temel'e azrail gelmiş hadi vakit tamam canını alacam demiş,
Bizim temel yalvar,yakar sözde geçerli mazaretlerle 5 yıl süre almış(haşa) neyse 5 yıl da gelip geçmiş azrailin geleceği gün bizim temel uyanık ya uçakla uzun bir yolculuğa çıkmış.Uçakta yüzlerce yolcu var, düşürecek hali yok ya diye düşünmüş.Derken azrail gelmiş...Hadi bakalım Temel deyince,
Temel ; bu kadar masum,suçsuz insanı benim yüzümden uçağı düşürüp canını alamazsın demi deyince..
Azrail şu manidar cevabı vermiş:ULA TEMEL DEMİŞ HEPİNİZİ AYNI UÇAĞA TOPLAMAK İÇİN 5 SENE BEKLEDİM DEMİŞ..

Azraille uğraşılmaz derim şaka da olsa :heyo:
Azraille ilgili fıkra anlatıyorsun sonrada uğraşılmaz diyorsun oda güzel (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri