Güvercin beslemenin en güzel nesini seviyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

123_123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
evet arkadaşlar kuş beslemenin en çok nesini seviyorsunuz ben en çok oturup uçmalarını seviyorum :heyo:

ben sevdıgım kuslarımın yavrularını sevıyorum,ve onlara maya kusmalarını ve buyucek yavruların annesıyle babası gıbı donmelerını sevıyorum..

Sevdiğim önemsediğim bir güvercinimi elime aldığımda tüylerini okşarım onu çok nazikçe severken sanki beni anlıyormuş gibi konuşurum onunla , ona olan sevgimden bahsederim ,beklentilerimi ve ümtlerimi mırıldanırım , bu beni çok mutlu eder .. selamlar ŞEREF

en güzel yanı bence yetiştirdiğin yavruları uçurup oyuna sokmak onları izlemek çok güzel bişe verdiğin emeğin karşılığını da görebiliyosan eğer en güzeli bu bana göre kuş beslemenin yavruluk zamanında kovalamak heyecan veriyo acaba taklayı çevirdimi gibi umutları oluyo insanın taklacı oyun kuşu beslemek hem zevk,heyecan veriyo hemde hüzünde verebiliyo hiç ummadın kuşlarıdan ummucağın performansları alabiliyosun

saygılar

emre kalender

uçtugu zaman tüm dünya ayaklarının altında, kanatlarının ucunda olmasına ragmen ne kadar havalanırsa havalansın, ne kadar acilirsa acilsin tekrar kümesime gelmesi beni çok mutlu ediyor. diledigini yapabilir ama o yine bana geliyor. bu da onları vazgecilmez kılıyor ben de.

merhabalar,aldığınız bir çift kuşun yumurtlaması 18 gün beklemek kırılıp yavru çıkması anaçlarının kusması,yavrunun ilk yuvadan atlaması,ilk dışarı çıkması,ilk uçması , ilk taklası,ilk ötüşü vs. düşünün başka hangi hayvanda bunları yaşayabilirsiniz, balık ele alsan dayanamaz ,köpek bıraksan gelmez,tavuk geniş yer ister,elinize alıp sevdiğiniz bir güvercin, yem vermeniz yada kapısını açmanızı sabırsızlıkla beklemesi, heleki sesimi tanıyıp çırpınmaları say say bitmezki , birşeyler verip karşılığını eniyi alabileceğiniz hayvan bence güvercinim güzel yarimdir. :slm:

Merhaba ben en çok insanların anlamadıgı çogu şeyi anladıkları için seviyorum.İnsanlarla paylaşamadıklarımı onlarla paylaşıyorum rahatlıyorum.En önemlisi nankör degiller bana yetiyor. (:

evet bende en çok sevdiğim seyi nankör değiller yem yedikleri yeri, sevgi gördükleri yeri biliyorlar evlerine sadıklar,ya duruşlarını o yavruları büyütmelerini ya herseylerini seviyorum bence insanların en iyi dostlarından biridir kuşlar saygılarımla............

Bende güvercinin o kadar imkanı alinde olduğu halde kaçmayıp geri gelmesini ve o kümese girmesini sonra sana ait bi hayvanın havalarda uçmasını yani güvercinin herşeyini seviyorum

Güvercinin herseyi seviyorum.Ama ustamında dediği gibi yavrulukdan buyuttuğun kusun oyunu izlemek harika.Al diyo sanki harcadıgın emekler gör dercesine kanat cırpıcı takla atması muhtesem bir duygu.
Saygılar...

valla çok bişi istemiyorum galiba...
Onların en sevdiğim şeyi 2 tur atmaları...
Tamam öyle çok aşırı uçmasalarda olur yeter ki 2 tur atsınlar.. Bu benim bütün günkü yorgunluğumu alıyo...

ben güvercinlerin en cok sevdiğim yönleri insan olmamaları. hain değiller sahibi hata yapmazsa hiç bir şekilde evini terk etmezler ben onları insan olmadıkları için seviyorum onlara verdiğimin on katı emek harcadığım insanlar nankörken onlara günde bir saat yetiyor. ben onların en cok insan değilde hayvan olma yönlerini seviyorum.

Cevabınız baya bir nüktedan olmuş::)) .. Bana da hangi hayvanı sevmiyorsun , veya daha az seviyorsun diye bir soru sorsalar , sizin kine yakın bir cevap olurdu ...
Sanırım ''insan hayvanını '' derdimm.. ( Gerçi biraz konu dışına çıktım . ) selamlar .ŞEREF

capkin' Alıntı:
Bende güvercinin o kadar imkanı alinde olduğu halde kaçmayıp geri gelmesini ve o kümese girmesini sonra sana ait bi hayvanın havalarda uçmasını yani güvercinin herşeyini seviyorum

Hepinize katılıyorum ama alıntı yapan arkadaşa kesinlikle katılıyorum. en mutlu eden o oluyor. Elinde imkan varken geri gelmesi.

yeni baslayan yavru ucurmayi

Bende Güvercinlerimi Salıp Havada Sineğe Çıksalar Bile Snki Onlar Bnm Kalbimin İçinde Pırıldıyormuş gibi oluyor.
İçim Kamaşıyor Hele Uçtukdan Sonra Yuvalarına geri dönüyorlar ya işte ben en çok onu seviyorum güvercinlerime
bir oğlum gibi bakıyorum...Bana Sağdık Güvercinlerim olduğu için Çok Mutluyum :kalp: :kalp: (:

Hele Bide geçen Kanadı Çekik OLan Baskamı Kedi Kaptı Balkondan AŞAĞI dÜŞMÜŞDÜ Rüzgardan Ve Uçamadğı İçin Kedi Kaptı Ve Onda Dünya Başıma Yıkılmıştı Ama Evin Kapısından Hızla Bahçeye çıkarken kuşumu kurtarmaya bir sürü tellerden zıpladım o kediyi yakalamak için kedinin ağzından cnm baskam bana bakıyordu en sonunda kediyi sıkıştırıp kuşumu almışdım ama o kediyi de sakat etmiştim sopayla döve döve o anda başım dönmüştü.Artık iyi Mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum :( :( :(
Ama Güvercinimi Elime Aldığımda Çokdan Ölmüşdü Elime Bulaşan O Kanı Hiç Yıkıyıp silmicekdim :(:(:(

ben kuşların kendilerini cok seviyorum öyle ucmasını başka şeyleri deyil ben kuşlarla ilgilen meyi cok seviyorum ben onları her gün yemlemeyi onları salmayı hele onlarla konuşmayı cok seviyorum derslerimi sıkıntılarımı onlarla paylaşmayı morelim bozukken onlarla konuşmayı onları karşıma aldıgımda kuş olduklarını unutup onlarla arkadaşım yada kardeşim gibi konuşmayı seviyorum onların yavruları dogrudugunda sanki benim cocugum dogarmış gibi hissetmeyi seviyorum ya kuşlar ben onları sadece kuş deyil ben onları bir dost bir arkadaş yerine koyuyorum

S.a

Güvercini seviyorum. Hayvan olduğu için seviyorum. Onun dişisine kur yapmasını seviyorum. Onun gözden kaybolacak kadar yükselmesini ve tekrar gelip benim ellerimle yaptığım yuvasına inmesini seviyorum. O kaybolacak kadar yükselen yada o şekilde oynayan kuş senmisin diye ona bakmayı seviyorum. Onlarla ilgilenirken ve uçurup izlerken hayatımın o anlarında hiç bir sıkıntım kederim kalmamasını seviyorum.

öncelikle selamun aleykum guzel bır soru sormusunuz gerçekten kuş beslemenın en guzel yanları aslında saymakla bıtmez benım için guvercini yuvanın kapısını açmak dışarı çıkmalarını ızlemek renklerını otuşlerini yumurtaya yatmalarını yavruya bakmalarını hastalandıkları zaman onlarla ılgılenmeyı onların degerının onemı yok bende ıster fılo olsun ısteer adana ıster taklacı ne olsun ben herzaman onlarda guzel yanlar buluyom kuş damda ötmesı bıle benım stresımı atmama yetıyo tabıkı ınsan bir şeye bakarken herzaman en ıyısıne bakmak ıster ama olmasa dedıgım gıbı kumru bıle beslerım sıkıntı yoook:) hayatta en guzel şey bencee guvercın beslemek kumar karı kız alkol ne bılım kahve alışkanlıgını bıtıyo bu hayvanlar ah bıde bız ınsanlarda guzel guzel beslesek kımsenın kuşuna goz dıkmesek daha da guzel olcak saygıla sevgıle .................

gelişim aşamasında herşeyini seviyorum. Ama en önemlisi beslediğiniz ırkın özelliklerini bir arkadaşınıza gösterebildiğinizde kuşları salıp gezinmelerini ve karşılarında oturup arkadaşlarımla sohbet etmeyi seviyorum.

Valla benim kuşlar uçmuyolar ondan gıcık oluyom :=(((( verdim yemin hakkını vermiyolar oynamıyolar daha ne diyim

Degerli insanlar ve dostlar kazandirmakta vesile oldugu icin,araci olup iyi niyetli insanlari bir araya getirdigi icin güzel dostluklara imza attirdigi ve kisileri tanimayi ögrettigi icin güvercin beslemeyi seviyorum arkadaslar,bilmem katilirmisiniz...

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,saygilar...

ben herseyini seviyorum yem yemelerini su iclemerini ucmalarını yavrularını herseyinii (:

Hayvanlara değer vermeyen bir insan insanlara olan sevgisini ölçmeye kalkmasın başaramaz. çünkü ne ile değerlendireceğini bilemez .ben sitresli bir ortamda 8saat çalıştıktan sonra kuşlarımla geçirdiğim bir saat tüm dünyamı değiştiriyor her kuşumu çalıştığım elemanıma benzetiyor onlarla derleşip onlaın sorunlarını nasıl yok ederim diye inanmayacaksınız ama onlara soruyorum beni tanımayan biri bu adam sıyırmış der .kuşllarımı seviyorum ki varım !!!!! selamlar ö papatya

ben kuşlarımın havada uçup kocaman gökyüzünü terkedip gökyüzünün bir tırnağı kadar olmayan yuvalarına gelmesini elimden yem yemelerini ve benden kaçmayıp beni dost olarak görmelerini elde beslediğim yavruların peşimden koşmalarını yavruların tüyleniip büyüyüp ilk kez turunu attığını güvercinin duruşunu ve sayamayacağım bir sürü özelliğini seviyorum bunları seviyorum ki besliyorum ve seviyorummm

TÜM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HER ŞEYİ ANLATMIŞLAR KISACASI ONLAR GÖK YÜZÜNÜN HAKİMİ BİZLER DE ONLARIN HAKİMİYİZ. BAŞKA HANGİ VARLIK ÖZGÜRKEN KENDİNİ GELİP BİR SALMAYA TIKAR ŞÖYLE BİR DÜŞÜNÜN. SADECE İSTEDİĞİ YEM VE BİRAZ ÖZGÜRLÜK. ÜSTÜNE ÜSLÜK YEMİNİ BİRAZ GEÇ VER GUĞULDAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DE YAPMAZ GARİBİM. KİME ZARAR VERMİŞ BU GÜNE KADAR DUYMADIM, DUYAN VARSA SÖYLESİN.
HERKESE BOL YAVRULU İYİ GÜNLER.

her kümeste babaç kuşlar vardır,onlar biraz daha alımlıdır,büyüktür,ötmesi bile karizmadır.bazı erkekler öyle bi kur yaparki güvercinden anlayan veya anlayamayan hiç farketmez kendisine hayran bırakır izleyenleri.kanatlarini kaldirir.yan gözüyle dişisine bakar.gelicekmi diye yüz vercekmi diye :)sonra dişi yaklaştıkça sesini dahada arttırır.kulaklarında çınlar o ses. kuşun en sevdiğim diğer yanı sağlıklı yavrular üretmek ve beni görünce yem vereceğimi anlamalari,kanatlarini çarpmalari çok hoşuma gidiyor.ve bunuda söyleyemeden geçemem.kuşlarımı kaldırırım uçururum,diğer kuşçular pırıltı verirler.kuşum kafayi bile eğmez tepki vermez pırıltıya gideceği yeri iyi bilmesi çok güzel.

SEVGİLER & SAYGILAR
HAKAN YILMAZ

En sevdigim yeni dogmus yavrularin tedirgin bakislari kendi kumesinden bile suphe etmesi caylak caylak kanat almaya calismalari arada bir hizli hizli ucup hareket yapmaya calismalari herseyi bakislariyla hareketleriyle belli etmeleri hele birde zamanla oyunlarina bir still katmalari dahada hosuma gidiyor...

Geri