Güvercin beslemenin en güzel nesini seviyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
kus besliyenleri hor gorenlere kapak olsun bu sayfalar, Okusunlarda anlasin bu isin altinda neler yattigini ve kisilerin ne kadar narin zarif duygulari olduklarini gorsun diyorum baskada birsey demiyorum...

Güzel Konu... Hiç bir güvercin sormaz beni neden besliyosun die, onlar sadece sever sizi muhtaçtır sana, sadakatlerini seviyorum...

karsılıksız sevmek dıe bu na denır yalanı yok zararı yok terketmesı yok en azından beklentılerı bellı yemını ver suyunu ver o da sana terapısını yapsın ben tanımıyorum kı kus besleyıp de baska seylerde mutlulugu arayan kus besleyen zaten baska seylerde aradıgını bulamamıs en son guvercınde bulmustur mısalen bı abım (kusculuga baslama sebebım) gozumun onunde kac kere babasından dayak yemıstır ama bırakmadı bırakmazda Kusculuk sevgının son noktası HEPINIZ KENDINIZE IYI BAKIN

en çok kümeaste oturup izleyince bam baska yerlere gidiyorum en çok bu yönünü seviyorum

güvercinlerimle beraber yakarız bu gezegeni....he şey bi yana onlar bi yanaa... :slm:

yavruyu babasıyla vy annesiyle uçururken ondan ayrı kalmamak için canını dişine takıp ölümüne uçması.hiç unutmam babasını indiremeyince oda inmedi en son indirdiğimde öyle yorulmuştuki tir tir titriyodu her tarafı sallanıyordu ayakta duramıyor nerdeyse yere çökmüş vaziyetteydi ağzından sular damlıyordu şimdi 2saat uçuyor o kuş:)

herseyini... heleki bir yumurtanin canlanip yavru olmasini. erkek disinin ona bakmasi yeme dusmesi en sonda ucmasi. ilk ucuslari hepimiz biliriz yavrunun havada titredigini gorurum.:) sonra kendine guveni gelir baslar oynamaya.. daha ne olsun:)

sadakatlerini seviyorum kuşların
Oturup oyunlarını izlemeyi severim.
Arkadaşlarıma izletmeye geldiklerinde dama dalıp çıkan fişekleyen takla atan kuşlara kafa kaldırıp işaret etmelerini seviyorum
Yavrusu nasıl çıkacak ana babaya benzeyecekmi die merak etmeyi seviyorum
Yavruyu bakıp beslemeyi hasta ise iyleştirmeyi seiyorum

Geri