güvercin beslemeyle ilgili bir kitap yazmayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umit81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Merhaba arkadaslar.

Öncelikle Ümit bey,bu camiaya ve bilincli yapilandirma adina cok ince bir düsünce olduguna katiliyor ve destekliyorum.Lakin henüz bu konuda olgunluga erismis degiliz cünki halen daha sen söyle ben böyleyim davasindayiz,bir birimizin bilgilerini paylasmak yerine bir birimize köstek olmaktayiz kaldiki ortak bir calismaya imza atalim.Aslinda hic olmiyacak birsey degil sorun nasil bir araya gelip bu calismalari hayata gecirebilecek olmamiz,surda birbirmizi daha net tanimadan ortak bir calismaya girmek bence biraz sikinti dogurabilir ( bunun örnekleri mevcut ) ama ginede hos bir bir düsünce.Bunun icin size tesekkür eder,hayatinizda basarilar dilerim.

Gelelim Türker bey size.Siz cokmu biliyorsunuz kusculugu ve kuslarida tanimadiginiz bir kisi hakkinda kirici bir yorum yapiyorsunuz.Kendisi size dese Türker bey su konuda yardiminiza ihtiyarcimiz var fikriniz nedir veya ne yapabiliriz dese yardimci olmazmisiniz,bence kirici olmak yerine yapici olmak ve imkanlar kapsaminda yardim etmek hem akilda kalici hemde manen insana bir rahatlik verir diye düsünüyorum,alcak gönüllü olmak bir erdemdir Türker bey..

Lütfen birbirimiz kirmiyalim ve biraz daha empati kurarak yaklasalim.

Saygilarimla..

BOZOGLU

[email protected]' Alıntı:
BU BAŞLIĞI ; ŞERAFETTİN VE YA MUHARREM BEY AÇMIŞ OLSAYDI.BAKIŞ AÇIM FARKLI OLACAKTI.

HER İKİSİNİNDE BİLGİLERİNDEN HİÇ BİR ŞÜPHE DUYMAM.

OYSAKİ; HACAMIN 38 MESAJI DA ELLE TUTULUR DEĞİL. MAALESEF.GÖRÜNEN KÖY YAKINDIR KLAVUZA GEREK YOKTUR.
Türkerbey fikirleriniz yanlış yada doğru , bunu konu almak istemedim , Belkide sizin haklı olduğunuz yönleride var konunun .
Ancak yaklaşım şekli biraz inciltici sanki, buna dikkat çekmek istedim Eminim beni anlıyorsunuzdur ... selamlarŞEREF

[email protected]' Alıntı:
MADEM BESLEYEBİLMEKTE BİLE TEREDDÜTÜN VAR KİTABINI NASIL YAZACAKTIN .BEN ANLAM VEREMİYORUM.

UZMAN OLMADIĞIMIZ KONUDA KİTAP YAZABİLMEMİZ MÜMKÜN MÜ?

AÇIKÇASI AĞIZ DOLUSU SİZE GÜLDÜM .

BİLGİ TOPLAMIŞSINIZ İYİ OLMUŞ , TOPLAMIŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERİ BİZLERLE PAYLAŞIN MADEM Kİ.BEN ONA DA RAZIYIM.BUYRUN HOCAM.PAYLAŞAN YOK YAZIP ÇİZEN ÇOK.

Ben tartışma yaratmaktan kaçtıkça siz üstüme geliyorsunuz.Siz nerden biliyorsunuz benim şuan güvercin beslemediğimi.Bende şuan edremit dolapçı ve saya besliyorum.İnce nüansları anlamınızı beklerdim.
Şimdi topladığım bilgileri paylaşsam onada mutlaka birşey bulursunuz.Yok o öyle olmaz vesaire gibi.
Bu konuda hatamızı kabul ettik daha ne dememi bekliyorsunuz.Ben 12 yaşımdan beri ara vermiş olsamda güvercin beslemiş birisiyim.Halada besliyorum.
Tekrar söylüyorum tartışma yaratmak istemiyorum.saygılar

Forum sorumlulaarından ricam lütfen bu başlığı siler misiniz?

konu amacının dısına tastıgından

kilitli

Geri