Güvercin Künyeleri Kuscular.org Üyelerine Özel İndirimler !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kunyecimehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
www.kusbilezikleri.com
Ad Soyad
mehmet ersin hatır
Meslek
Elektrık teknıkeri
İlgi Alanı
Kediler
2008 yılından itibaren yapmaya başladığımız Alimunyum alaşımlı künyelerle önce Bursa'ya daha sonra tüm Türkiye'ye hizmet etmeye başladık. İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi kendimize ilke edindik. Önce müşterilerimizin memnun olması deyip bu işe başladık. Allahın izniyle bu zamana kadar geçen zamanda kimsenin hakkını yemedik tüm verilen siparişleri müşterilerimizin istedikleri şekilde kaliteli bir şekilde hazırlayıp teslim ettik ve şimdide siz Kuşçular.org sitesini ziyaret edip bu siteye gönül veren değerli güvercin severlerede en uygun şekilde hizmet edicek olmanın sevincini yaşıyoruz.
Künye bilgileri aşağıdaki gibidir. Siparişlerinizi ilgili mail adresimize veya bu sayfa aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.
Hepimiz için hayırlı olması dileğiyle.
Künyeci Mehmet Bursa..

Tüm kanatlı Hayvanlar için Künyelerimiz mevcuttur : Güvercin, kanarya, muhabbet, keklik, bıldırcın,sülün,ördek

Künye Özelikleri: Künyelerimiz alimunyum alaşımlı olup kırılmaz ezilmez yazılar silinmez ve çok hafif olduğundan kuşlara rahatsızlık vermez. Milli parklar Müdürlüğünün istediği standartlarına uygun ölçülerde olan künyelerimiz bıldırcın keklik üreticileri tarafından kullanılmaktadır ve yılda 20 bin adet keklik üreten müşterilerimiz mevcuttur. Bu müşterilerimiz alimunyum alaşımlı kunye tercih etmektedirler.

Künye Fiyatları : Tanıtım amacı ile 2009 yılına sonuna kadar tüm fiyatlarımızı toptan yaptığımız fiyatlarımıza indirdik ve sabitledik.

[uyari]Künye Yazıları : Künye üzerine ad, soyad, kod, telefon seri no yazabiliriz
Tüm Güvercin Çeşitleri Ad Telefon veya lakap telefon olursa bu fiyatlar geçerlidir.
Örnek: 16 KUNYECI 0 530 325 38 19 şeklinde olursa veya 34 Hüseyin 0 530 325 38 19 şeklinde olursa
25 adet 15 ytl
50 adet 25 ytl[/uyari]

[uyari]Tüm Güvercin Çeşitleri Ad Kod telefon Seri no şeklinde olursa aşağıdaki fiyatlar geçerlidir.
Serkan E.26 2222190131
TR 08 TDİK 01111-01112-01113 seri numaralı olursa
25 adet 20 ytl
50 adet 35 ytl [/uyari]

[warning]Kanarya :
25 adet 25 ytl
50 adet 35 ytl
[/warning]

[warning]Muhabbet
25 adet 25 ytl
50 adet 35 ytl
[/warning]

[warning]Keklik ,Bıldırcın Sülün Ördek
30 adet 20 ytl
50 adet 35 ytl
[/warning]

Teslimat Süresi : en geç bir hafta içerisinde siparişleriniz adresinize teslim edilecektir

İletişim Bilgileri: 0 530 325 38 19 [email protected]

Künyeci Mehmet
Bursa / Gemlik / Manastır Mevki

[edit]Konu Yönetim Onaylıdır.[/edit]

Kuscular.org Üyelerine Özel İndirimli Güvercin Künyeleri

Künye Örnekleri resimlerde görüldüğü gibidir.

[edit]Konu Yönetim Onaylıdır.[/edit]

Ekli dosyalar

• GetAttachment.aspx.webp
    GetAttachment.aspx.webp
    40.6 KB · Görüntüleme: 4,490
  • 2.webp
    2.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 4,660
  • 3.webp
    3.webp
    11.8 KB · Görüntüleme: 7,208
  • 4.webp
    4.webp
    19.1 KB · Görüntüleme: 4,672
  • 5.webp
    5.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 4,714
  • 6.jpg
    6.jpg
    322.5 KB · Görüntüleme: 4,341
  • 7.webp
    7.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 4,620
  • 8.webp
    8.webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 4,598
  • Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    58.4 KB · Görüntüleme: 1,986
  • Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    68 KB · Görüntüleme: 2,062
  • eldemir3.webp
    eldemir3.webp
    58.7 KB · Görüntüleme: 1,937
  • CIMG3384.webp
    CIMG3384.webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 2,053
  • cammm.webp
    cammm.webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 2,083
  • cam karısık.jpg.webp
    cam karısık.jpg.webp
    8.7 KB · Görüntüleme: 2,009
  • cam gs.jpg.webp
    cam gs.jpg.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 2,055
  • cam fb.jpg.webp
    cam fb.jpg.webp
    5.7 KB · Görüntüleme: 1,978
  • cam bordomavi.jpg.webp
    cam bordomavi.jpg.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 1,934
  • cam bjk.jpg.png
    cam bjk.jpg.png
    64.2 KB · Görüntüleme: 1,864
Re: Kuscular.org Üyelerine Özel İndirimli Güvercin Künyeleri

ismail alcam' Alıntı:
kunyecimehmet' Alıntı:
Künye Örnekleri resimlerde görüldüğü gibidir.

Hayirli aksamlar Mehmet bey, ben almanyada kaliyorum. Almanyadan siparis ede bilirmiyim saygilarimla.

ismail bey istediginiz adette almanyada dahil gönderebiliriz wir haben kein problem das ist nicht problem für mich :)

gökay' Alıntı:
Öncelikle çalışmalarınızda, başarılar diliyorum.Bu güvercin künyeleri, bildik künyelerden farklı, alimunyum demişsiniz, keski ile kesilebiliyormu bunlar ?
Fiyatı gayet makul.

Gökay Bey ilginize teşşekür ederim bunları keski ile zor kesiliyor hele kuşun ayağında iken kesmek istenir ise kuşun ayağı paçalanıyor kuş çalınırsa ve kunyeyi kesmek isterlerse kuşun ayağına hasar vermeden cıkaramazlar

fatih Eroğlu' Alıntı:
Öncelikle yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun.İlerleyen günlerde bende sipariş vermek istiyorum.100 tane postalar için 100 tane hunkariler için allah hayırlı müşteri versin görüşmek dileğiyle.

İlginize çok teşşekür ederiz Allah razı olsun tekrar görüşmek üzere

URFALI063' Alıntı:
slm mehmet bey bende bu künyelerden 50 adet sipariş etmek istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz.

msn:[email protected]
tel:0532 401 72 28

Merhaba Mehmet bey istediginz şekilde 50 adet en gec bir hafta içerisinde elinizde olacak şekilde adresinize gönderilecektir teşekkürler..

URFALI063' Alıntı:
slm mehmet bey bende bu künyelerden 50 adet sipariş etmek istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz.

msn:[email protected]
tel:0532 401 72 28

Mehmet bey siparişinizi aldık en gec bir hafta içerisinde elinizde olacaktır kunyeler iyi akşamlar dilerim..

kelebekçi ibrahim' Alıntı:
mehmet bey çalışmalarınız güzel allah bol kazançlar versin.bende 50 tane dolapçılarım için yaptırmak istiyorum msn adresimi versem ekleseniz irtibata geçsek çok sevinirim.iyi çalışmalar dilerim.

[email protected]
0536 288 76 70

Siparişiniz alınmıştır ilginize teşekkür ederiz bir hafta içerisinde künyeleriniz adresinize teslim edilecektir. teşekür ederiz.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Öncelikle yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun.İlerleyen günlerde bende sipariş vermek istiyorum.100 tane postalar için 100 tane hunkariler için allah hayırlı müşteri versin görüşmek dileğiyle.

Teşşekükürler allah razı olsun ilerde görüşmek üzere...

mehmet bey çalışmalarınız güzel allah bol kazançlar versin.bende 50 tane dolapçılarım için yaptırmak istiyorum msn adresimi versem ekleseniz irtibata geçsek çok sevinirim.iyi çalışmalar dilerim.

[email protected]
0536 288 76 70

Siparişiniz alındı ilginize teşşekürler bir hafta içerisinde kunyeleriniz elinizde olacaktır

sessiz_sahil344' Alıntı:
cok güzel künyeler bende sipariş vermek istiyorum saygılar altan keskin

Siparişiniz alımıştır ilginize teşekkürler....

teşekkür ederim mehmet ilginiz için sağolun görüşmek üzere.inşallah derneğimizdeki arkadaşalrda beğenirde birbirimize katkımız olur.rabbim bol kazançlar versin.a.e.o

İnşallah Rabbim mahcup etmez sizlerin isteklerinizi en iyi şekilde karsılamak istiyoruz görüşmekz üzere..

0 530 325 38 19 bu numaradan bize ulaşabilirsiniz..

varlı_iletişim' Alıntı:
ustam çok teşekur ederım harıka olmuş yalnız renklendırme gıbı bır şansımız varmı :)) fenerbahçe gıbı

Suan için cam dan kunye imalat hazırlıklarımız devam ediyor size özel fenerbahçeli yaparız kunye ...:)

işte değişik kunye örnekleri....

Ekli dosyalar

• eldemir3.webp
    eldemir3.webp
    67.4 KB · Görüntüleme: 733

İsterseniz bu işlemeli kunyeden sarı kırmızı sarı lacivert siyah beyaz yeşil beyaz hangi renlerden isterseniz o şekilde işlemeli olarakda yapıp adnızı yazabiliriz....

Ekli dosyalar

• eldemir2.webp
    eldemir2.webp
    36.5 KB · Görüntüleme: 638

Tuncay Sahin' Alıntı:
selamlar arkadaşlar kunyeler super olmus ama ben ödemeyi nasıl yapacagımızı göremedim bilgi verebilir misiniz bana tesekkurler...

Arkadaşlar Ödeme içi n hesap numaralarımız:
posta çeki hesap numaram ptt 588 67 56 bursa baltacı hatır soyadıyla teyit edebilirsiniz.

banka hesap numaramız
yapı kredi bankası
bursa organize san şubesi
568 şube no 678 496 88

mehmet ersin hatır adına ödemeleri yatırabilirsiniz...

erkan64' Alıntı:
s.a ben almanyada kaliyorum 100 adet siparis vermek istiyorum isim ve tel. nr. yazilacak simdiden tesekürler

Erkan bey isim ve telefonunuz yazılı kunyeleriniz istedigniz gibi yapıp gönderebiliriz almanyaya da

_mehmet' Alıntı:
Mehmet Bey Merhabalar;
Öncelikle elerinize sağlık güvercin camiasındaki gerçekten önemli bi açıgı dolduruyorsunuz bunun için ayrıca teşekürler.

Bi sorum olacak farklı fiyatlarda, telefon numaralı (özel) ve seri numaralı olmak üzere isteğe bağlı olarak üretim yapıyorsunuz.

Bu seri numaraları posta güvercinleri için gecerli federasyondan alınan numaralarmıdır. (ben taklacı güvercin yetiştiricisiyim) Yani çalınma kaybolma gibi durumlarda resmi bir kurulus tarafından künyeli güvercin benim adıma kayıtlı olarak degerlendirilirmi. Eğer böyle ise kunyeler ile birlikte seri numaralarının üstümüze kayıtlı olduğuna dair olan belgeyide gönderiyormusunuz.

Kolaylıklar Selamlar

Mehmet
--

Merhaba mehmet bey ilginize teşşkür ederim ...
Biz burda müşterilerimizin bizden istediği ad soyad telefon seri no vb.. yazıları yazıyoruz biz kendimize ait bir standart oluşturup numara tutmuyoruz veya federasyondan numara falan yazı almıyoruz bizim federasyona uye olan arkadaşlarımız bize kendileri yazılacak olan yazıyı bize iletiyor bizde bunları yazıyoruz. kunyeler ile birlikte seri numaralarının üstünüze kayıtlı olduğuna dair olan belge göndermiyoruz.. Biz sadece müşterilerimizin bizden istediği yazıları kunyelere yazıyoruz..

65_alay' Alıntı:
Elinize sağlık güzel olmuşlar VAN a nasıl gönderbilirsiniz mümkünse 50 adet gönderebilirseniz

Tabiki siz nasıl bir kunye ve nae yazılması istediginizi söyleyin biz kargo ile van a gönderriz bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile...

erkan64' Alıntı:
ilginiz icin tesekürler bana 100 tane deyisik renklerde olursa sari ve lacivert olmazsada normal olanlardan olsun
isim ERKAN ALNAR tel= 08071-51798 simdiden tesekürler
adres =Erkan Alnar Lederezeile 44
83512 Wasserburg Almanya

Erkan bey hangi tip guvercin iin postamı paçalıkuşmu pacasızmı bunu belirtesiniz sevinirim.. birde suan için sadece renksizlerden yapıyoruz renklilerde sadece postalara göre olan var onlar daha deneme calışması yapıyoruz.diğerleri hepsi hazır metal kunyeler

erkan64' Alıntı:
yanliz bu künyelerin 30 tanesi 2009 geriye kalan 70 tanesi 2010 olursa sevinirim

Tabiki istediginiz gibi düzenleyebiliriz 2009 ve 2010 olarak

ERKAN ALNAR
08071-51798 olarak yazıp gönderebiliriz....

Alimunyum alaşımlı hafif kunye ceşitleri...

[email protected]

0 530 325 38 19

Ekli dosyalar

• CIMG3384.webp
    CIMG3384.webp
    121.2 KB · Görüntüleme: 709

Yardımm
Arkadaşlar sizlere hizmet etmek sizini ihtiyaçlarınızı karşılamak bizim için bir onurdur
ama skınıtı yasadığımız bazı konular var bu konuda sizlerin yardımınızı istiyoruz...

şimdi normalde ölçülerde
postalara 8 lik istiyorlar veriyoruz
paçalılara kelebeklere 10 luk istiyorlar bol olsun diye
hunkarilere 6 lik istiyorlar veriyoruz bu zaman kadar sıkıntı olmamıştı yine sıkıntı yok ama
KİŞİYE GÖRE KUŞU NE OLURSA OLSUN ÖLÇÜ DEĞİŞİYOR ADAM FARKLI ÖLÇÜLERDE İSTİYOR
KELEBEK OLUP BOL PAÇALI 8 LİK İSTEYEN VAR bu sefer malı teslim ettigimizde biz adam bol geldi derse yada bunlar kucuk derse

kelebek olup bol paçalı yine 10 luk isteyen var ölçü konusunda bildiginiz kuşların standar ölçüleri hakkında bize yardımcı olabilirseniz seviniriz..

[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19

cafekar23' Alıntı:
s.a
gardaş ben elazığdayım sizden 50adet güvercin halkasından istiyorum mümkünse yavuzun sarıları,yavuzun beyazları,yavuzunbozları,yavuzun arapları,yavuzun şekerileridiye yazıp gönderirseniz memnun olurum yazdıklarım kuş isimlerinden onar adet hepisi toplam 50tane ediyor
mümkünmü acaba mümkünse bana ulaşa bilirmisiniz msn [email protected] 05373606245 haber bekliyorum sizden saolasın gardaş

tabiki yazıp adresinize kargo ile gönderebiliriz yalnız ne tip kuş besliyorsunuz paçalı pacasız bize bildirin...

Merhabalar Sitemizin değerli arkadaşları Cam künye siparişlerimizde artık başlamıştır.

Tuttuğunuz takıma göre SARI KIRMIZI - YEŞİL-BEYAZ -SİYAH BEYAZ- SARI LACİVERT cam kunye yapımlarımız başlamıştır...

Ekli dosyalar

• cammm.webp
    cammm.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 673

Yazı yazamıyoruz belki çok kısa bir kod 3 maximum 4 harfli dnenemek lazım onuda ...

Cam Künye numuleri... 8 lik ....

Ekli dosyalar

• cam gs.webp
    cam gs.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 682

Cam kunye örnekleri

Ekli dosyalar

• cam fb.webp
    cam fb.webp
    5.7 KB · Görüntüleme: 733