- Konuyu Başlatan
kunyecimehmet
Üye
- Ad Soyad
- mehmet ersin hatır
- Meslek
- Elektrık teknıkeri
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suskun_23' Alıntı:bu künyelerden elazığa gönderebilirmisiniz.yada elazığda bunları satan bayi vb. gibi yerleriniz varmı.ayrıca istediğimiz sayıdamı alabiliyoruz?teki kaç paraya geliyor?
kunyecimehmet' Alıntı:Nazar boncuklu cam kunyeler..
1001' Alıntı:piyasada önemli bir boşluğu doldurmuşsunuz, teşekkürler,bu cam künyelerin ve aliminyum alaşımlı künyelerin gram olarak ağırlıklarını öğrenebilirmiyiz acaba ?
azusa111' Alıntı:Selam Mehmet bey,
Ben de künye yaptırmak istiyorum.
50 adet alüminyum künyelerden yapabilirmisiniz?
Künyede Gürkan K. 05378244276 Bayraklı İzmir yazılmasını istiyorum.
Ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda da bilgi verirmisiniz?
Ve ne kadar ödeyeceğiz.
Teşekkürler.
azusa111' Alıntı:Merhaba Mehmet bey,
35 Gürkan 05378244276 dizilimini yapmanızı rica ediyorum.
Parayı yarın hesabınıza göndermeye çalışırım,yarın olmazsa en geç perşembe günü hesabınızda olur.
Künyeler lütfen boyasız olsun.
Künyeler paçasız gönek ve dolapçılara takılacaktır.
Adres:Gürkan Karagözlü 2091/1 sk. No:5/3 D:5 35010 Çay Mah. Bayraklı İzmir.
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılar.
kunyecimehmet' Alıntı:Merhabalar Gürkan Bey ;
hem isim hemde bayraklı ismiz olarak sıgmaz öncelikle bunu belirteyim size
35 mehmet hatır
05303253819 gibi bir dizilim yapabiliriz. ödemeyi ptt hesap numaramız olan 588 67 56 nolu hesaba yaparsanız yurt içi kargo ile adresinize teslim gönderebiliriz kargo ücreti ndirimli olarak size aittri .2,5 ytl dir...
50 adedi içi boyalı olursa 30 ytl den size yapabiliriz... boyasız isterseniz. 25 ytl den size yapabiliriz...
azusa111' Alıntı:Selam Mehmet bey,
Ben de künye yaptırmak istiyorum.
50 adet alüminyum künyelerden yapabilirmisiniz?
Künyede Gürkan K. 05378244276 Bayraklı İzmir yazılmasını istiyorum.
Ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda da bilgi verirmisiniz?
Ve ne kadar ödeyeceğiz.
Teşekkürler.
mumcu44' Alıntı:Yapmış oldugunuz künye işi cok güzel en kısa zamanda sıpariş vericem..işinizde başarılar :heyo:
ismail alcam' Alıntı:kunyecimehmet' Alıntı:Künye Örnekleri resimlerde görüldüğü gibidir.
Hayirli aksamlar Mehmet bey, ben almanyada kaliyorum. Almanyadan siparis ede bilirmiyim saygilarimla.
ferhat gülpamuk' Alıntı:abiihayırlı günler birşey sormak istiyorum yetişkin kuşlar içinde künye yapabilirmisiniz künyeyi kuşun ayagına takınca çıkmayacak bii künyee böle bir künye örnegi varmı acaba maksat kuşların hepsii künyeli olsun yavrular dahil cevap yazarsanız sevinirim böyle bir imkan varsa bende elli adet sipariş etmek istiyorum
Fenerbahcem' Alıntı:Mehmet bey'e tesekkur ederim , Hollanda da kaliyorum ve bugun kunyeler posta ile bana ulasti.Email yolu ile tesekkurlerimi sundum ama burda birkez daha tesekkurlerimi sunayim dedim.Kunyeler gercekten cok hos cok cok zarif cok saglam.Kuscular.org ve Mehmet bey'e Tesekkur ederim.ALLAHA a amet olun saygilarimla.
Fenerbahcem' Alıntı:Mehmet bey'e tesekkur ederim , Hollanda da kaliyorum ve bugun kunyeler posta ile bana ulasti.Email yolu ile tesekkurlerimi sundum ama burda birkez daha tesekkurlerimi sunayim dedim.Kunyeler gercekten cok hos cok cok zarif cok saglam.Kuscular.org ve Mehmet bey'e Tesekkur ederim.ALLAHA a amet olun saygilarimla.
hbf' Alıntı:sayın Mehmet bey kuşlar için yapmış olduğunuz bu güzel künyelerin reklamını yapmakta kuşçuların görevidir.