Güvercin Pantolonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yheand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yheand

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Pala
Meslek
Avukat
İlgi Alanı
Seçiniz
Evet arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu kuscular.org ' un kalitesini yitirdiği zamanlar bırakmıştım bu siteyi duydum ki yeni admin gelmiş şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Bu sitede güzel etkinlikler olması dileğiyle konumuza dönelim.
Aslında bu yurt dışında yaygın olan bir olay yurt dışında insanlar tek güvercin besliyorlar ve bunun için pantolon tarzı bir şey çıkarmışlar pisliğini ona yapıyor ve evde beslemene yardımcı oluyor.
Pigeon Pats diye geçiyor arkadaşlar bunu biraz araştırdım ve sizlere sunmak istedim.
Resmini aşağıya koyacağım.
Bu pats yani pantolonu tek bir şirket yapıyor thebirdboutique diye dileyen arkadaşlar google dan arattırabilirler.
Amerika kökenli bir şirket sanırım dünyaya servis ediyorlar.
Adamların gmail de var.
Adminlerimizden , ingilizce bilen arkadaşlardan rica edelim bu şirketle görüşüp bu konu altında bilgi alışverişi yapalım.
Ya da alternatif kendi elimizle yapmaya çalışalım tek beslemek isteyen arkadaşlara yardım amaçlı.
Yıllar oldu ilk mesajım :) şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• pigeon3.webp
    pigeon3.webp
    31.9 KB · Görüntüleme: 1,246
Tekrar hoş geldiniz Ahmet Bey.
Ürüne gelince oldukça ilginçmiş fiyatı bir hayli pahalı 45 $.
Merak eden veya terzilikten anlayan arkadaşlar buradan inceleyebilirler.
https://www.facebook.com/BirdDiaper
http://www.thebirdboutique.com/order/
Benim kanaatime gelince, süs ırklarını evde beslemek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir.
Ama taklayı sökmüş bir taklacıya bunların askıları dayanmaz diye düşünüyorum.
Selamlar
Khalid

s a aramıza tekrar hos geldın ahmet kardesım yıne hepımız olarak sıtemızı eskısınden dah verımlı hale getırmeye çalısacagız ınsallah saygılar

not yenı degılım daha oncede buradaydım sıte sahıplerı yenı ahmet

merhaba tekrardan hos geldınız oncelıkle, ılgnc bırseymıs, bıraz baktım sıtelerıne ıstersenız sıparıs edebılkırız ben getırtebılırım ama benım sahsı gorusum kullanıslı bırsey degıl, ulkemızde tek ev ıcersınde guvercın besleyen oldugunu sanmıyorum varsa bıle bır elın parmaklarını gecmez, bır adet numune getırtıp aynısını burada yapabılırız ayrıca talep olursa :)

ama en ılgıncı tavuk ıcın olan :)

Ekli dosyalar

• image5_meitu_1.webp
    image5_meitu_1.webp
    623.4 KB · Görüntüleme: 1,127
İlginç fakat Türkiye için kullanışlı değil zannımca.

Türkiye açısından değil de babası izin vermeyip beslemek isteyen kardeşlerimiz için güzel olurdu eğer bunun gibi alternatif pantolonlar yapabilen arkadaşlarımız varsa bu başlık altında video paylaşır veya paylaşım yapabilirler bu tür arkadaşlarımız da istifade etmiş olur. Tek güvercin besleyip onu evcilleştiren yabancı insanlar var videolarını izledim gerçekten hoşuma gitmedi değil altta linki vereceğim alakadar olan arkadaşlar buyursun izlesinler.

Bu video da güvercinin kadının eline kusması izlerken çok ama çok hoşuma gitti bir güvercinin bu kadar evcil olması :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri