yheand
Üye
- Ad Soyad
- Ahmet Pala
- Meslek
- Avukat
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Evet arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu kuscular.org ' un kalitesini yitirdiği zamanlar bırakmıştım bu siteyi duydum ki yeni admin gelmiş şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Bu sitede güzel etkinlikler olması dileğiyle konumuza dönelim.
Aslında bu yurt dışında yaygın olan bir olay yurt dışında insanlar tek güvercin besliyorlar ve bunun için pantolon tarzı bir şey çıkarmışlar pisliğini ona yapıyor ve evde beslemene yardımcı oluyor.
Pigeon Pats diye geçiyor arkadaşlar bunu biraz araştırdım ve sizlere sunmak istedim.
Resmini aşağıya koyacağım.
Bu pats yani pantolonu tek bir şirket yapıyor thebirdboutique diye dileyen arkadaşlar google dan arattırabilirler.
Amerika kökenli bir şirket sanırım dünyaya servis ediyorlar.
Adamların gmail de var.
Adminlerimizden , ingilizce bilen arkadaşlardan rica edelim bu şirketle görüşüp bu konu altında bilgi alışverişi yapalım.
Ya da alternatif kendi elimizle yapmaya çalışalım tek beslemek isteyen arkadaşlara yardım amaçlı.
Yıllar oldu ilk mesajım şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu sitede güzel etkinlikler olması dileğiyle konumuza dönelim.
Aslında bu yurt dışında yaygın olan bir olay yurt dışında insanlar tek güvercin besliyorlar ve bunun için pantolon tarzı bir şey çıkarmışlar pisliğini ona yapıyor ve evde beslemene yardımcı oluyor.
Pigeon Pats diye geçiyor arkadaşlar bunu biraz araştırdım ve sizlere sunmak istedim.
Resmini aşağıya koyacağım.
Bu pats yani pantolonu tek bir şirket yapıyor thebirdboutique diye dileyen arkadaşlar google dan arattırabilirler.
Amerika kökenli bir şirket sanırım dünyaya servis ediyorlar.
Adamların gmail de var.
Adminlerimizden , ingilizce bilen arkadaşlardan rica edelim bu şirketle görüşüp bu konu altında bilgi alışverişi yapalım.
Ya da alternatif kendi elimizle yapmaya çalışalım tek beslemek isteyen arkadaşlara yardım amaçlı.
Yıllar oldu ilk mesajım şimdiden çok teşekkür ederim.