güvercin yağmurdan etkilenir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
kuşlarım yine balkona inemediler ve çatıda kaldılar,yağmurda yağıyor sabaha kadar kuşlara yağmurda bir şey olur mu?
bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
allaha emanet olun...

kardeş kuş bu belki gider sığınacak bir yer bulur ama büyük ihtimalle hasta olur walla allah yardımcın olsun bir keresinde 6 kuşluk bir grubum havada kaldı ertesi gün sadece 3 ü gelebildi kim bilir öbürlerine ne oldu gelen 3 kuşunda 2 si 2 gün sonra öldü

arap posta cinsi yavru kuşum 3 gün önce kaçtı dışarda kaldı ve bugün geldi aç susuz kalmıştı gayet iyi görünüyordu inş seninkilerde böyle olur yani hiçbirşey olmadan atlatırlar

benim kuşlar bir saat yağmur yemişti geçen sene hepsi hasta olmuştu vitamin, antibiyotik zor iyileştirmiştim, inşaallah seninkiler olmaz, şimdiden önlem alsan iyi olur , bakım kürü gibi mesela

Uzun süreli sert yağmurlara maruz kalırsa mutlaka olumsuz etkilenirler fakat kuşlarımızın tüğ yapıları bu olumsuzluğa kapılmayabilir iyi bir tüğ yapısına sahip olan güvercinler yağmurda da uçabilir her kangi bir yerde konaklayabilir ve uzun süreli yağmura mağruz kalmadığı sürece ''kuş üşümediği için''etkilenmez.Güvercinler 41,5 derece vücut sıcaklığına sahiptir iyi beslenmiş ve muazzam bir tüğe sahip olan güvercinlere pek olumsuz etki edemiyeceği düşüncesindeyim.

Su tutmayan tüğ yapısı iyi bir tüğ yapısıdır aynı zamanda rüzgarın akım kuvvetinide keser ve çok önemlidir özellikle postalarda en başta aranan özelliklerden biri tüğ yapısıdır.

yagmurdan etkilenmez kuş ucarken hareket halinde oldugu ve uctugu için tekrar kanatlarını kurutur ve yagmur kesildiginde hedefine atlar ve oyununu yapar....

kuşlarım yine balkona inemediler ve çatıda kaldılar,yağmurda yağıyor sabaha kadar kuşlara yağmurda bir şey olur mu?
bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
allaha emanet olun...
olur abi ben bugün 1 tanemi göz bebeğimi kaybettim indirdikten sonra hemen vitamini daya abi

Geri