Hasan452
Üye
- Ad Soyad
- Hasan dal
- Meslek
- Okuyorum
- İlgi Alanı
Arkadaslar tsk ederim hepinize bidahada oyle hitahap etmem kusumda yarin dama ciktigimda yuvanin ustundeydi saygilarimla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan452' Alıntı:Bnde bozmayim die diyorum kardes hangi donekle iyi gider diom
Merhaba arkadaşlar
ben biliyorsunuzki güvercinlerim var besleyen birisiyim
yeni alıştırmış olduğum çift güvercinimlerimi bugün 7 de saldım ve güvercinlerim baya bir uzağıya gittiler ve dedim gittiler kaçtılar heralde ama geri geldiler kondular sonra bida gittiler ve erkek tek olarak geldi ve dişi uzaklarda havada uçuyor erkek kümesse girdi yani alışmış ama dişi şimdi yok yani gelmedi acaba karanlık oldu diye bulamamış olabilirmi ilk alışmış olduğu yer benim kümesim yani acaba geri gelirmi ne yapmam lazım....
Merhaba arkadaşlar
ben biliyorsunuzki güvercinlerim var besleyen birisiyim
yeni alıştırmış olduğum çift güvercinimlerimi bugün 7 de saldım ve güvercinlerim baya bir uzağıya gittiler ve dedim gittiler kaçtılar heralde ama geri geldiler kondular sonra bida gittiler ve erkek tek olarak geldi ve dişi uzaklarda havada uçuyor erkek kümesse girdi yani alışmış ama dişi şimdi yok yani gelmedi acaba karanlık oldu diye bulamamış olabilirmi ilk alışmış olduğu yer benim kümesim yani acaba geri gelirmi ne yapmam lazım....