gokay
Üye
Arkadaşlar , üç sene önce yavruyken aldığım baska türü güvercin bu pazar sabahı, kumesi acarken telden girmeye çalışırken farkettim.Başta tanıyamadım kuşu kümese girince, tek gözünün renkli olması ve kaşının ustündeki işaret ve aynı yuvayı secmesi benim eski kuşum olduğunu anladım.Biraz tereddüttüm vardı kuşun gagası kalınlaşmış birazda uzamıştı, tam emin olmak için kuşun eski videosunu ızledim,kostumdeki coğu işaretler tutuyor ve ertesi gün kuşu ucurdum bir saat dolaştıktan sonra geri geldi.
Bu kuş erkek bir kuş, bende sekiz ay kadar durdu, beş altı kez sattım geri geldi.Kuşu satma nedenim, kuşları yuvada rahatsız etmesi ve kan gelinceye kadar kuşları dövmesiydi.Lakabını katil koymuştum, şu an kuş sakin görünüyor, en kısa zamanda eşleştirmem lazım, kuş ucunca , aranıyor.İnsanın inanası gelmiyor, nasıl bir iç güdüdür bu.Posta kuşlarında bu tur olayları duymuştum fakat, baska kuşunun yuvaya döneceğini tahmin etmezdim hiç.
Bu kuş erkek bir kuş, bende sekiz ay kadar durdu, beş altı kez sattım geri geldi.Kuşu satma nedenim, kuşları yuvada rahatsız etmesi ve kan gelinceye kadar kuşları dövmesiydi.Lakabını katil koymuştum, şu an kuş sakin görünüyor, en kısa zamanda eşleştirmem lazım, kuş ucunca , aranıyor.İnsanın inanası gelmiyor, nasıl bir iç güdüdür bu.Posta kuşlarında bu tur olayları duymuştum fakat, baska kuşunun yuvaya döneceğini tahmin etmezdim hiç.