Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Seninle tabiri caizse laf yarıştıramayacağım, çok daha önemli işlerim var.
Ben sana nelerden örnek vermişim, sen geçmiş bana nelerden örnek veriyon (miski nerden çıktı, mermeri nerden çıktı vs..)
Kuşbazı, kuşçuyu nerden biliyorsun, kii ben sana isimde vermedim, ön yargılı olma bence, kimsenin Günahını alma..
Ben denediğimi, gözümle gördüğüme inanırım, varsayımlar üzerine yorum yapmam..
İddia ederim demiştim ama vazgeçtim.. Gördüm ki daha iddia edecek kadar bilgi sahibi değilsin. (varsayımlar üzerine yorumlama yapıyorsun, bir mesajın diğerini tutmuyor. )
Ayrıca Forum Kuralları gereği yukarıdaki mesajınızda ki k-a-lın kafalılar içeriğine istinaden bir uyarı aldınız.
Ben sana nelerden örnek vermişim, sen geçmiş bana nelerden örnek veriyon (miski nerden çıktı, mermeri nerden çıktı vs..)
Kuşbazı, kuşçuyu nerden biliyorsun, kii ben sana isimde vermedim, ön yargılı olma bence, kimsenin Günahını alma..
Ben denediğimi, gözümle gördüğüme inanırım, varsayımlar üzerine yorum yapmam..
İddia ederim demiştim ama vazgeçtim.. Gördüm ki daha iddia edecek kadar bilgi sahibi değilsin. (varsayımlar üzerine yorumlama yapıyorsun, bir mesajın diğerini tutmuyor. )
Ayrıca Forum Kuralları gereği yukarıdaki mesajınızda ki k-a-lın kafalılar içeriğine istinaden bir uyarı aldınız.
[url=http://www.kuscular.org/page.php?p=forumkurallari:2rlwygqz]Forum Kuralları[/url]' Alıntı:Konu - İleti gönderilirken dikkat edilmesi gerekenler
• 1. Başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır. IRC,MSN,CHAT lisanı ile ileti yazmak, bir büyük bir küçük harfle yazmak, tamamı büyük, tamamı kalın, renkli yazılar kesinlikle yasaktır.
• 2. Site genelinde, konular dahilinde konu dışı ikili sohbetler ve yazışmalar yapılamaz. Kullanıcılar, başka bir kullanıcının özel bilgilerini site içerisinde yazamaz / açıklayamaz.
• 3. Site ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri / kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanamazsınız. (Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle cevap yazarak tartışma başlatmayınız ve raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı bildiriniz.)
• 4. ****, crack, ***** gibi illegal konu ve yasadışı içerikten bahsetmek, forum nasıl hacklenir gibi sorular/cevaplar kesinlikle yasaktır. (Bu tür içerik ile karşılaştığınızda lütfen raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı ropor ediniz.)
• 5. Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici küçük boyutlu resimler ve bağlantılar dışında gereksiz resim ve bağlantılar kullanılamaz.
• 6. Yanıt gelmeyen bir soruya "yok mu bilen", "kimse cevap vermeyecek mi" gibi iletiler yazılamaz. Bir ileti içerisinde özellikle kişiye hitaben yardım talebi yapılamaz.