güvercinler için en iyi vitamin nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
çok saoln bişey sorucam benim kuşlarımda 2 tane sinde böyle hayvan kırk kırk die ses çıkartıo bunu nasıl yok edebilirim bilen biri varsa lütfen yardım cı olabilirmi

Değerli dostum en güzeli bazı arkadaşlarımızında dediği gibi doğal yöntemlerdir.Ne gerek var yapay ilaçlara ? Koyucaksın kuşlarının önüne temiz kumunu toprağını en güzel vitamin ve minaeral doğadakilerdir.Sorarsanki 15 yıllık kuş besleme hayatında hiç mi ilaç kullanmadın diye kullandım ama bir tek insanlarında kullandığı " bebe aspirini " onuda kuşlarda kırıklık , halsizlik ve soğuk algınlığında.

Kısacası önerim doğasal maddelerle vitamin ve minaral ihtiyacını karşılayarak değer verdiğimiz kuşların yaşam kalitesini düşürmemektir.

turkish_00' Alıntı:
Değerli dostum en güzeli bazı arkadaşlarımızında dediği gibi doğal yöntemlerdir.Ne gerek var yapay ilaçlara ? Koyucaksın kuşlarının önüne temiz kumunu toprağını en güzel vitamin ve minaeral doğadakilerdir.Sorarsanki 15 yıllık kuş besleme hayatında hiç mi ilaç kullanmadın diye kullandım ama bir tek insanlarında kullandığı " bebe aspirini " onuda kuşlarda kırıklık , halsizlik ve soğuk algınlığında.

Kısacası önerim doğasal maddelerle vitamin ve minaral ihtiyacını karşılayarak değer verdiğimiz kuşların yaşam kalitesini düşürmemektir.

Bebe aspirini gercekten en iyi ileç diğerleri çok ağır oluyor. Ufak baska-bango tipi kuşlara yarım aspirin iri kuşlara 1tane çok iyi geliyor. Birde sulu ishal gibi her kümese uğrayan hastalıklara yeme katılacak pirinç birebir.

SULUKLARINA LİMON SIKABİLİRİZ..

MADEN SUYU DA MİNERAL OLARAK ZENGİN SULUĞA UYGUN ÖLÇÜDE KATILABİLİR.

PREBİYOTIK YOĞURT SUYU..

BİTKİ ÇAYLARI VERİLEBİLİR..

KEK PİŞİRİLİR VE ÖĞÜTÜLEREK SUNULUR..İÇERİSİNE FINDIK,FISTIK ,CEVİZ DE ..KARIŞTIRILABİLİR..(yavru sezonu)

TOPRAK ZEYTİN YAĞI İLE ZENGİNLEŞTİRİLİR..

MARUL, MAYDANOZ DEMETLERİ ASILIR..çimlendirme de yapılabilir..

bu da benden olsun;
haftada 1 kez meyve rendesi; havuç, limon kabuğu veya mandalin kabuğu, portakal kabuğu "isteğe göre içine marul, maydonoz veya sarma lahanası vs. eklenebilir" malzemeler rondodan geçirilir, içine biraz çörek otu ve susam karıştırılarak verilebilir.. bizimkiler severek yiyorlar :)

Geri