GÜVERCİNLERE KÖPEK MAMASININ FAYDALARI???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
çalıştığım işyerinde bulunan köpeklere verilen köpek mamalarını yabaniler çok seviyor ve yiyor. hemde tahıllı ve kuzu etli. güvercinlere bunun zararı var desem hepsi zımba gibi ve çok parlak duruyorlar. bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum....

köpek maması ha valaha kusura bakma ama biraz saçma geldi ama deniyenlere sor derim emin olmadan verme

ben vermiyorum iş yerindeki köpeklerin kabından yabaniler yiyor yani gözlerimle gördüm hemde nerdeyse her sabah köpekler uzaklaşınca hemen inip yiyorlar.

anldm yabanilerle evciller farklı diye biliyorum ben

sanırım ben benden başka şahit olan yok ...

KİLO İLE ALIP RONDO YAPIYORUM.PROTEİN OLARAK ZENGİN.

BEN VERİYORUM.SIKINTI YOK. :slm:

[email protected]' Alıntı:
KİLO İLE ALIP RONDO YAPIYORUM.PROTEİN OLARAK ZENGİN.

BEN VERİYORUM.SIKINTI YOK. :slm:

Ben ilk gördüğümde çok şaşırdım ama bir yiyişleri var bütün bütün peşpeşe nasıl yiyorlar inanılmaz sonra girdim internete baktım bu mamada neler var kuzu eti bir sürü tahıl sindirim düzenleyici vitaminler proteinler hatta amino asitler bir tek et kısmı beni şaşırttı. gerisi zaten hayvanın yediği şeyler.ben daha hiç denemedim ama denicem..

Bizim karşıdaki internetci jelibon şekeri gibi sokak kedilerine mama veriyor yabaniler severek yiyor.Kapta ıslatıyor nasıl bişeyse severek yiyorlar .

gökay' Alıntı:
Bizim karşıdaki internetci jelibon şekeri gibi sokak kedilerine mama veriyor yabaniler severek yiyor.Kapta ıslatıyor nasıl bişeyse severek yiyorlar .
Gökay yiyen yabanilerin sağlıklarına ve tüy parlaklıklarına dikkat ettin mi ? nasıllar.

Geri