Guzel Yavru Kus Resimlerini Paylasalim (Taklaci)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferro18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 219
  • Görüntüleme Görüntüleme 46K
[No message]

Ekli dosyalar

• SL270087.webp
    SL270087.webp
    817.4 KB · Görüntüleme: 1,123
bunlarda benden

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    9.6 KB · Görüntüleme: 1,117
  • 9.webp
    9.webp
    24.6 KB · Görüntüleme: 1,087
osman kardeşim güzel kuşlar rabim gönlüne göre versin

osman boz dumanlı ve kirli güzeller maşallah..

[No message]

Ekli dosyalar

• SL279262.webp
    SL279262.webp
    23.9 KB · Görüntüleme: 1,044
Merhaba,
Kümesimde büyüyen ilk yavruyu paylaşmak istedim.
Selamlar..
Khalid

Ekli dosyalar

• küçük.webp
    küçük.webp
    47.3 KB · Görüntüleme: 996
selamunaleykum kadir
masallah cok guzel yavru ilk aldiginiz yavru olmasindan dolayi sizin icin cok onemlidir insallah gonlunuzce uretir ucurur hazini alirsiniz kusculukda kendi aldiginiz yavruyu yillarca beslemek ebelerini dedelerini bilmek ve hatirlamak ayri bir guzel duygudur paylasim icin tesekkur edrim
saygilarimla ferhat

Merhaba;

Sevgili Kadir Halit;

Tebrik ediyorum, çok şirin bir yavru almışsın.
İnşallah uçurup, keyifle vakit geçirirsin.
Selamlar.

Şenol

selamunaleykum ugur
masallah cok guzel yavru insallah gonlunce uretir ucurur hazini alirsin anne babaya bayagi benziyor ozellikle dosu
saygilarimla

dumanlı yavru.oyuna başladı inşallah vıdeoyu seyredeceğiz kaderi iyi ise..saygılar

Ekli dosyalar

• ABCD0012.webp
    ABCD0012.webp
    111.4 KB · Görüntüleme: 1,310
selamunaleykum vedat bey
masallah cok guzel yavru ucurulcak bir kus insallah gonluzce ucurur hazini alirsiniz
saygilarimla

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01583.webp
    DSC01583.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,239
  • DSC01584.webp
    DSC01584.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,227
  • DSC01593.webp
    DSC01593.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,215
Maşallah abi yavrular çok güzel olmuş...
Ama son resimdeki büyük oldugundan mı daha bi güzel...

elemim' Alıntı:
Maşallah abi yavrular çok güzel olmuş...
Ama son resimdeki büyük oldugundan mı daha bi güzel...
tesekkur ederim baris son resimdeki arap percemlilerin yavrusu ilk resimdekiler torunlardan ikinci resimdeki dedenin yavrusu
saygilarla

maşallah alınan yavrular hep böyle yakışıklı olsunki kuşculuk bir adım daha öteye gitsin sağlıcakla besleyin sağlıcakla uçurun sağlıcakla kalın :slm:

bir kaç resimde benden

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0121.webp
    Fotoğraf0121.webp
    103.1 KB · Görüntüleme: 1,266
  • Fotoğraf0120.webp
    Fotoğraf0120.webp
    102.6 KB · Görüntüleme: 1,236
  • Fotoğraf0162.webp
    Fotoğraf0162.webp
    116.2 KB · Görüntüleme: 1,238
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0161.webp
    Fotoğraf0161.webp
    50.4 KB · Görüntüleme: 1,239
selamunaleykum mahmut bey
masallah cok guzel yavruar almisiniz gonlunuzce ucurmanizi dilerim bizlerle paylastiginiz icin tesekkurederim
saygilarla

Kuşlar güzel gözüküyor mahmut bey , maşallah , son resimledeki takkalı arapla bildiğim kadarı ile meşur bazı ankara kuşlarınımı andırıyor .. Sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum mahmut bey
masallah cok guzel yavruar almisiniz gonlunuzce ucurmanizi dilerim bizlerle paylastiginiz icin tesekkurederim
saygilarla

güzel dilekleriniz için teşekkürler bazıları uçurmaya başladık herşey çok şükür iyi gidiyor umarım sonlarıda iyi olur. Selamlar

şeref' Alıntı:
Kuşlar güzel gözüküyor mahmut bey , maşallah , son resimledeki takkalı arapla bildiğim kadarı ile meşur bazı ankara kuşlarınımı andırıyor .. Sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF
S.aleyküm, Güzel yorumlarınız için teşekkürler Şeref bey bu güzel hobinen en güzel yanıda güzel yavrular alıp uçurmak onların gelişimlerini izlemek belki başkaları için farklı olsada ben yavru alıp yetiştirip uçurmaktan büyük keyif alıyorum. Ankaralı oluptu bu tür araplardan elinde olan çok, görüntü insanları yanılta bilir her arap takkalıda meşhur araplardan olmuyor. Allahım sizlerinde tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin Saygılarımla

kılıçbey' Alıntı:
şeref' Alıntı:
S.aleyküm, Güzel yorumlarınız için teşekkürler Şeref bey bu güzel hobinen en güzel yanıda güzel yavrular alıp uçurmak onların gelişimlerini izlemek belki başkaları için farklı olsada ben yavru alıp yetiştirip uçurmaktan büyük keyif alıyorum. Ankaralı oluptu bu tür araplardan elinde olan çok, görüntü insanları yanılta bilir her arap takkalıda meşhur araplardan olmuyor. Allahım sizlerinde tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin Saygılarımla
Selamlar bir yanlış anlaşılma oldu ise kusura bakmayın, ben sadece meraktan sordum , bir ima yada bir kinaye ile değil ..
Bu konuda sizi temin ederim ..
Aksine birçoğu sizin aksinize, bu kuşlar gibi gözüken kendi besledikleri kuşları böyle tanımlıyor .. Öyle yada böyle benim için özel bir manası olmmakla beraber.
Kimin kuşu iyi oynarsa ve o dostumuzu sevindirirse ,soylu -secereli yada , secersiz hiç bir ayırım sız o dostumuz adına sevinirim ..
Ötesi ile çok ilgilenmem .. Ankara ve civarında bu ve benzer konuların suistimale çok açık olduğunun bazı tatsızlıklara sebep olduğunun farkındayım birazcıkta olsa.. Hepte dışında kalmaya çalıştım.. Bu sitede açılan pekçok konuda dahi uzaktan izledim , ...
Böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum kendi adıma , farkında olmayrak sizi yada başka bir dostumuzu gücendirmek istemem .. selamlarŞEREF

a.selam Şeref bey yok kesinlikle yanlış anlama yok icinizi ferah tutun ben sadece ilerde bir tartışma konusu olmasın diye yazdım yoksa sizle alakası yok. Kendizine iyi bakın saygılarımla selamlar

Geri