OFFICER
Üye
- Ad Soyad
- Davut GÜÇLÜ
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkur ederim baris son resimdeki arap percemlilerin yavrusu ilk resimdekiler torunlardan ikinci resimdeki dedenin yavrusuelemim' Alıntı:Maşallah abi yavrular çok güzel olmuş...
Ama son resimdeki büyük oldugundan mı daha bi güzel...
ferro18' Alıntı:selamunaleykum mahmut bey
masallah cok guzel yavruar almisiniz gonlunuzce ucurmanizi dilerim bizlerle paylastiginiz icin tesekkurederim
saygilarla
S.aleyküm, Güzel yorumlarınız için teşekkürler Şeref bey bu güzel hobinen en güzel yanıda güzel yavrular alıp uçurmak onların gelişimlerini izlemek belki başkaları için farklı olsada ben yavru alıp yetiştirip uçurmaktan büyük keyif alıyorum. Ankaralı oluptu bu tür araplardan elinde olan çok, görüntü insanları yanılta bilir her arap takkalıda meşhur araplardan olmuyor. Allahım sizlerinde tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin Saygılarımlaşeref' Alıntı:Kuşlar güzel gözüküyor mahmut bey , maşallah , son resimledeki takkalı arapla bildiğim kadarı ile meşur bazı ankara kuşlarınımı andırıyor .. Sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF
Selamlar bir yanlış anlaşılma oldu ise kusura bakmayın, ben sadece meraktan sordum , bir ima yada bir kinaye ile değil ..kılıçbey' Alıntı:S.aleyküm, Güzel yorumlarınız için teşekkürler Şeref bey bu güzel hobinen en güzel yanıda güzel yavrular alıp uçurmak onların gelişimlerini izlemek belki başkaları için farklı olsada ben yavru alıp yetiştirip uçurmaktan büyük keyif alıyorum. Ankaralı oluptu bu tür araplardan elinde olan çok, görüntü insanları yanılta bilir her arap takkalıda meşhur araplardan olmuyor. Allahım sizlerinde tüm arkadaşlarında gönlüne göre versin Saygılarımlaşeref' Alıntı:Kuşlar güzel gözüküyor mahmut bey , maşallah , son resimledeki takkalı arapla bildiğim kadarı ile meşur bazı ankara kuşlarınımı andırıyor .. Sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF