Haci Faruk (Gök 1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Re: hacıfaruk gök1

Selam
Osman abi emeğine sağlık bu gün saat 3,5 gibi hava iyi olursa hacı faruk abi bu gök ü yenicami yarışına kaldıracak.
Kuş şu anda formdaymış.İnşallah güzel bir puanla tamamlar allah emeklerini boşa çıkarmaz.Ben istanbulda olacağımdan seyredemeyeceğim...

Maşallah güzel bir hayvan , sağlıkla bessleyin .. selamlarŞEREF

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin insaallah,hersey gönlünüzce olsun..

Sevgilerimle..

Teşekürrler Osman Bey sayenizde oyun kuşu videosu seyrediyoruz, arada sırada da olsa...Faruk Beyin de eline sağlık.Güzel kuş yetiştirmiş.

osman kardeşim videoyu paylaşltığın için teşekkürler

maşallah hareketli bir kuş resminide atsaydınız daha iyi olurdu videoda güzel :tamam: yerde nasıl görürdük sağlıcakla kalın güle güle besleyin :slm:

Maşallah güzel kuş video gelişlerini biraz daha alabilseydi daha güzel olurdu tüyünce hayrını görün

göksal balcı' Alıntı:
maşallah hareketli bir kuş resminide atsaydınız daha iyi olurdu videoda güzel :tamam: yerde nasıl görürdük sağlıcakla kalın güle güle besleyin :slm:
göksal kardeş hacıabi adına teşekkür ederim beğendiğin için
resmini tam yakalıyamamışım ama bitane buldum onu atacam

hacıfaruk abi

hacıfaruk abi

Ekli dosyalar

• PICT0295.webp
    PICT0295.webp
    700.2 KB · Görüntüleme: 1,572
  • PICT0361.webp
    PICT0361.webp
    478.4 KB · Görüntüleme: 1,517
beyazların arasında duran yem yemeye çalışan kuş uçan gök

bu resimdeki gök beneklide uçan gökün yuva rakdeşi
gök benekliyi ekelikte uçuracakmış
hacıfaruk abi prensip olarak yavrunun birisini tüğ düzdüktensonra uçurur
öbür yavruyu ekelikte uçurur

Ekli dosyalar

• PICT0406.webp
    PICT0406.webp
    434.3 KB · Görüntüleme: 1,185
  • PICT0414.webp
    PICT0414.webp
    548 KB · Görüntüleme: 1,159

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Osman abi emeğine sağlık bu gün saat 3,5 gibi hava iyi olursa hacı faruk abi bu gök ü yenicami yarışına kaldıracak.
Kuş şu anda formdaymış.İnşallah güzel bir puanla tamamlar allah emeklerini boşa çıkarmaz.Ben istanbulda olacağımdan seyredemeyeceğim...

teşekkürler hasan kardeş
kuş uçtu 70 puanla şuan sakaryadaki yarışın birtanesinde 1.durumda

şeref' Alıntı:
Maşallah güzel bir hayvan , sağlıkla bessleyin .. selamlarŞEREF

teşekkürler şerefbey

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin insaallah,hersey gönlünüzce olsun..

Sevgilerimle..

teşekkürler

inşallah sizinde gönlünüzce hayırlısı olsun

maviboncuk' Alıntı:
Teşekürrler Osman Bey sayenizde oyun kuşu videosu seyrediyoruz, arada sırada da olsa...Faruk Beyin de eline sağlık.Güzel kuş yetiştirmiş.

sizede teşekkürler
özkanbey bizim pekbişey yaptığımız yok sağolsun arkadaşlar kuş oynadıkça çağırıyorlar oynayan kuşu izliyoruz bizde izlemişken dostlarımızlada paylaşalım istiyoruz

hacıfaruk abi adınada teşekkür ederim

cengo54' Alıntı:
osman kardeşim videoyu paylaşltığın için teşekkürler

cengiz kardeşim asıl böyle bi kuş uçurup bize izlettiğiniz için teşekkür ederim
faruk abiyede selam söylersin onada teşekkür ederim

akartal' Alıntı:
Maşallah güzel kuş video gelişlerini biraz daha alabilseydi daha güzel olurdu tüyünce hayrını görün
beğendiğinize sevindim alperbey

hacıfaruk abi adına yasin bey ve cengizbey adına teşekkür ederim
kuşların ve mekanın sahibi bu arkadaşlar

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

FARUK TOK ARKADAŞIMIZ İYİ DAMIZLIK VE İYİ KUŞ UÇURUCUSUDUR. YAKIN TARİHTE KÜMESİYLE İLGİLİ SIKINTI YAŞADIĞINI BİLİYORUM. İSTENMEYEN KİŞİLER KÜMESİNE ZARAR VERDİ. KÜLÜNDEN TEKRAR KUŞ UÇURMAĞA BAŞLAMASI ÇOK SEVİNDİRDİ BENİ ŞAHSEN. İYİ MERAKÇIDIR SELAMLAR.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

FARUK TOK ARKADAŞIMIZ İYİ DAMIZLIK VE İYİ KUŞ UÇURUCUSUDUR. YAKIN TARİHTE KÜMESİYLE İLGİLİ SIKINTI YAŞADIĞINI BİLİYORUM. İSTENMEYEN KİŞİLER KÜMESİNE ZARAR VERDİ. KÜLÜNDEN TEKRAR KUŞ UÇURMAĞA BAŞLAMASI ÇOK SEVİNDİRDİ BENİ ŞAHSEN. İYİ MERAKÇIDIR SELAMLAR.

aleyküm selam
teşekkürler mümin kardeş

Geri