hakiki eski dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
bizim oralarda her zaman denk gelir senin çil dişilere arap erkek olsa daha düzgün karaçil yavrular alırsın

12 tellilerin gümüşi denileninden yada bıçaklı mavi bulabilirmiyiz

benim elime 7-8 sene evvel bir tane mavi geçti kuydruğunun altında bir tel beyazı vardı biz burda kapaklı deriz çok güzel dönüyordu çift siboplu ve 12 tel kuyrukluydu

SABUNİ TAKLACI RENGİNDE OLUYOR GÜMÜŞİ DOLAPÇILAR

DÜN YANİ PAZAR GÜNÜ İHALEDEKİ TÜM ARAP KUŞLARI TEK TEK BAKTIM BİR TANE KARA ÇİL ERKEK YAVRU VARDI KUYRUKÜSTÜLÜYDÜ

kuyrukta 12 miydi arkadaş?demekki burdur da hala var.yolumuz düşse bulabilirmiyiz.nekadar geçiyo fiyatları

Kuyruklarını saydım 13 tel,kuyruk üstülü karaçil yavru kızmazı bir erkekti fiyatı nı 50 TL dediler.Yani şans bu 30-40-50 TL güzel dönüyorsa 100TL ye kadar çıkar herhalde ama yani işte dediğim gibi iyi bir şey olsun dersen çok olsa 20-30 TL fazlası olur garantili olur bence

işte 12 den fazla oldumu denizli dolapçısıyla kırma oluyo o kuşlar tamam oyunu güzel oluyo ama altından hep fazla kuyruklu yavru yada kuyruk tipi bozuk yavru geliyo.hakiki 12 kuyruk olcak kuyruk üstü tek başlı olcak

tamam denk gelirse inşallah ben sana haberdar ederim,anlamadığım bir şey var niye kuyruk üstü tek değil de çift olsun diyorsun

hongkong' Alıntı:
tamam denk gelirse inşallah ben sana haberdar ederim,anlamadığım bir şey var niye kuyruk üstü tek değil de çift olsun diyorsun
kuyruk üstü tek olcak dedim zaten usta bende.çift başlıyı tutmayız fazla kanında sayalık veya denizli dolapçılığı oluyo genelde onların

tamam hocam da bizim buralarda doğru düzgün saya yok zaten neyse sen bir çep numarası yazarsan Vodafone varsa daha iyi olur ben sana inşallah istediğinden bulmaya çalışacağım saygılar

elimde olanlar bunlar.çamkaduğu çilli dişinin çok güzel oyunları var, karaçilli dişide ona yakın sayılır fakat erkek karaçil sadece aşağı yapıyo dişilere göre vasat sayılır

Ekli dosyalar

• DSC05344.webp
    DSC05344.webp
    719.6 KB · Görüntüleme: 986
  • DSC05424.webp
    DSC05424.webp
    939.1 KB · Görüntüleme: 986
  • DSC05429.webp
    DSC05429.webp
    849.1 KB · Görüntüleme: 973
bunlar geniş göğüs dar kuyruk,evet doğru bu cinsler aşağıya doğru oynadıkları gibi karşıya yani paralel olarak da kendi kendileirne pırıltı gösterilmeksizin çok güzel oynayan kuşlar,Mehmet hocam benim elime bunlardan zamanında çok geçti ya yani zaman geçtikçe insanların bozulduğu gibi kuşlarda maalesef bozulup kırılıyor,neyse denk gelir inşallah,bir de mahmet hoca bu kuşların çift siboplu ve 12 - 13 tel dahil olanları da orjinal olması lazım diye düşünüyorum çünkü bizim buradaki 80-90 yaşındaki eski kuşçular 12-13 tel kuyruk ve sibop sayısının tek çift oluşunun farketmeyeceği şeklinde söylüyorlar haberin olsun

sağlam yerden olursa 13 tellisinide beslerim kuyruk dar olmak şartıyla tabi.ama bilmediğim 13 kuyrukluyu da beslemem kırık olma ihtimaline karşı

Geri