Sipikopat
Üye
- Ad Soyad
- Halil Öner
- Meslek
- Öğrenci Muhasebeci Adayı :)
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba arkadaşlar bunlarda benim kuşlarım 10-15 sene önce beslerdım şimdi yine heves ettim 8-9 aydır beslıyorum...
Resimleri akşam çektiğim için fazla kaliteli çekemedim ve kuşlar birazcık korktu başka zaman tekrar çekip resimlerini koyarım kümeste değilde dışarıya saldığım zaman.
Yukardaki kümesim ve kuşlarım
Gök arka tepeli ile düz gökümün yavruları büyük olan arka tepeli ufakta tam belli değil.
Aşağıdaki kümesim ve kuşlarım
Dumanlıların yavrusu beyaz cıktı
Beyaz güllü tepelilerın yavrusu sırtı cıplak kaldı
Ak kuyruk gökle dumanlının yavruları
Güllü tepe beyazlı ile arka tepeli beyazımın yavruları
Bunlarda Kümeslerimin Dıştan Görüntüsü
Arkadaşlar bunlar ilk yavrularım ucuracaz bakalım nasıl olacaklar anne babalarının geneli yatık kuşlar fazla ucmamış ona rağmen iş görüyorlar bu yavruları bol bol kovalıyacam en iyi şekilde yetiştirecem
Herkese şimdiden yorumları için teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Saygılar Arkadaşlar....
Resimleri akşam çektiğim için fazla kaliteli çekemedim ve kuşlar birazcık korktu başka zaman tekrar çekip resimlerini koyarım kümeste değilde dışarıya saldığım zaman.
Yukardaki kümesim ve kuşlarım

Gök arka tepeli ile düz gökümün yavruları büyük olan arka tepeli ufakta tam belli değil.

Aşağıdaki kümesim ve kuşlarım

Dumanlıların yavrusu beyaz cıktı

Beyaz güllü tepelilerın yavrusu sırtı cıplak kaldı

Ak kuyruk gökle dumanlının yavruları

Güllü tepe beyazlı ile arka tepeli beyazımın yavruları

Bunlarda Kümeslerimin Dıştan Görüntüsü

Arkadaşlar bunlar ilk yavrularım ucuracaz bakalım nasıl olacaklar anne babalarının geneli yatık kuşlar fazla ucmamış ona rağmen iş görüyorlar bu yavruları bol bol kovalıyacam en iyi şekilde yetiştirecem
Herkese şimdiden yorumları için teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Saygılar Arkadaşlar....