Hasan OLGUN ( AYDIN )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

EFE_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Olgun
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
sam1423z.jpg

9amerl.jpg

j08aj7.jpg

6xpvd1.jpg

2lkw9kp.jpg

206xuz4.jpg

23vcoyt.jpg

28bteg1.jpg

Maşallah Tüyleri kadar Ömürleri ve Yavruları olur inşallah

abi hayatımda bu kadar güzel bu kadar temiz güvercinler görmedim sizin böyle baktığınız için hem size teşekür ederim ve inşallah bunun karşılığını güvercinlerinizde bol yavrusu ile size karşılığını verir tüyleri kadar ömrü olsun hepsinin =) maşallah

maşaallah çok güzel nazardan saklasın ALLAH

maşallah kuşlarınıza.aydın yerlileriniz varsa onlarında resimlerini bekliyoruz.saygılar

ertugondes' Alıntı:
abi hayatımda bu kadar güzel bu kadar temiz güvercinler görmedim sizin böyle baktığınız için hem size teşekür ederim ve inşallah bunun karşılığını güvercinlerinizde bol yavrusu ile size karşılığını verir tüyleri kadar ömrü olsun hepsinin =) maşallah

Teşekkür ederim. Kümesimde ızgara kullanıyorum. O yuzden kuşlar pek zarar görmüyor. Kumesler sayfasında da kumesımın fotografları var. iyi dilekleriniz için saolun. Allah daha iyilerini hepimize nasip etsin.

muygun' Alıntı:
maşallah kuşlarınıza.aydın yerlileriniz varsa onlarında resimlerini bekliyoruz.saygılar

Teşekkürler.. Aydın yerlimizi besleyen çok arkadaşım var ancak bende şu anda sadece şebab cinsi güvercinlerden var.

resim4015.jpg

5v3ypk.jpg

resim4003.jpg

125hyme.jpg

resim4007.jpg

2hquqmx.jpg

Kuşlarda kostüm ön plandaysa böyle beslenir tabi.uçmuyor değilmi bunlar

muygun' Alıntı:
Kuşlarda kostüm ön plandaysa böyle beslenir tabi.uçmuyor değilmi bunlar

Şebabcılar genelde ucurmazlar kuşlarını ama ben her gün açık havaya salıyorum. Tabi taklacı, saya gibi performans kuşları gibi uçmalarını beklemıyoruz. Dediginiz gibi bunlarda önemli olan kostüm. Irkının özelliklerini taşıması.

fy1m3m.jpg

214uipl.jpg

nquz34.jpg

merhaba taklacıların kostümleri 10 numara güle güle besleyin

up up

Bakımlı ve güzel kuşlar tebrik ederim.

Kuşlarınız gerçekten mükemmel görünüyorlar. Maşallah çok temiz ve bakımlılarda,tüğlerince ömürleri olur inşallah ,sağlıklı bol yavrular..

Teşekkur ederim..

ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARINI KOYDUGUM KUŞLARIM SATILIKTIR.

xla2ck.jpg

153pjsm.jpg

2r38cug.jpg

28s35ad.jpg

zkmioo.jpg

29ynt5t.jpg

2cqcyti.jpg

resim4015.jpg

9urkpe.jpg

2wftro8.jpg

sgolcj.jpg

kardeş ya bu kadarmı güzel olurlar ben oyunkuşu bakıyorum ama senin kuşlar gerçekten cok nadide kuşlar içlerinde bir tane bozuk kuş yok maşallah

maşallah abi süperler

Merhaba hasan kardeş bende Aydın'da oturuyorum şu anda askerdeyim eğer satılık kuşun varsa aralığın 30'unda izine geliyorum istersen görüşelim telefon numaranı verebilirsen seninle irtibata geçeriz

Geri