Hasan OLGUN ( AYDIN )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
bu kadar güzel bakımlı kuş görmedim gerçekten helal olsun abi kuşlar 10 numara...

stkgoze' Alıntı:
Merhaba hasan kardeş bende Aydın'da oturuyorum şu anda askerdeyim eğer satılık kuşun varsa aralığın 30'unda izine geliyorum istersen görüşelim telefon numaranı verebilirsen seninle irtibata geçeriz

Merhaba.. Öncelikle hayırlı teskereler dilerim. Şu an için satılık güvercinim yok ancak canlı görmek isterseniz her zaman ziyarete gelebilirsiniz. Tanışmış oluruz..

ümit09' Alıntı:
bu kadar güzel bakımlı kuş görmedim gerçekten helal olsun abi kuşlar 10 numara...

Teşekkur ederim Ümit. Allah size daha güzellerini nasip etsin...

Dişi
resim004z.jpg

resim003g.jpg

resim005i.jpg

Erkek
resim031ph.jpg

resim025.jpg

resim018h.jpg

Erkek
resim041mf.jpg

Dişi
resim046oh.jpg

Erkek
resim076l.jpg

Kuş İlk Defa Farklı Cinsiyle Çifleşcek Sizce Damarı Bozulurmu?

MAşallah. Çok güzel ve sağlıklılar hemşerim.Bende Sökeliyim.Diyarbakırda görev yapıyorum.Selamlar.

Bugün beyaz miskinin aynısından yakaladım baya mutlu oldum tüyleri kadar ömürleri olur inş ..

Çok güzeller Abicim allah kazasız belasız beslemeyi nasip etsin.

Aydın Merkezden Hüseyin Alparslan AYTAÇ

Epeydir foruma girememiştim.. Bikaç foto ekleyelim bakalım..

vpvjd.jpg

vpvkb.jpg

vpvpt.jpg

vpvs7.jpg

vpvt6.jpg

vpvw3.jpg

vpvx6.jpg

Maşallah gayet bakımlı ve sağlıklı kuşlarınız var güle güle besleyin.

HLt-06' Alıntı:
Maşallah gayet bakımlı ve sağlıklı kuşlarınız var güle güle besleyin.

Teşekkür ederim. Allah hepimize saglıklı kuşlar beslemeyı nasip etsin..

maşallah şebaptan pek anlamam ama kaliteli oldukları belli

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah şebaptan pek anlamam ama kaliteli oldukları belli

Sagolun. Evet kuşlarım kendi kategorılerınde kalitelidir. Hepsinin soyu bellidir.

Merhaba Gerçek Maşallah Güzel Kuşlar Tüyleri Kadar Yavru Alırsınız İnşallah Bende Aydında İkamet Ediyorum Germencikte Tanışmak İsterim Sizin Gibi Güzel Hayvan Sever İnsanlarla

slm ilk resimdeki kuşun rengine ne denir ve fiyatları nelerdir

zekihan_zekihan' Alıntı:
slm ilk resimdeki kuşun rengine ne denir ve fiyatları nelerdir

ilk 2 resimdeki kuş aynı kuş. Kürenk şebap cinsi bunlar. O kuşu Adıyaman'dan bi guvercınsever arkadas çok istedi kıramadım verdim. 1500 TL (binbeşyüz TL )

Creation' Alıntı:
Merhaba Gerçek Maşallah Güzel Kuşlar Tüyleri Kadar Yavru Alırsınız İnşallah Bende Aydında İkamet Ediyorum Germencikte Tanışmak İsterim Sizin Gibi Güzel Hayvan Sever İnsanlarla

Selam hemşerim. Teşekkür ederim. Ben Koçarlıda'yım.

Bikaç fotograf paylaşalım..

Kd2RpL.jpg

xRVqd6.jpg

xRV267.jpg

eN47z5.jpg

wj2oEr.jpg

KlyVoJ.jpg

wMym5g.jpg

x950X5.jpg

eN4m6X.jpg

Maşallah, hayırlı üretimler...

Kuşlar çok güzel nazar değmesin.. Bu arada kümesiniz fotolarını paylaşabilirmisiniz. yeni kümes yapacak arkadaşlara bir fiikir vermesi açısndan.

twetyynet' Alıntı:
Kuşlar çok güzel nazar değmesin.. Bu arada kümesiniz fotolarını paylaşabilirmisiniz. yeni kümes yapacak arkadaşlara bir fiikir vermesi açısndan.

Daha önce paylaşmıştım aslında ama yeniden paylaşayım..

Kümesimin dışarıdan görünüşü.. şu anda ayrıca salma var ama fotosunu çekmedim.
x0kYjB.jpg

Bunlar da iç düzayn.. Her kuşun ayrı bölümü var. Izgara saglık acısından ve temızlık için faydalı..
K4kEYA.jpg

w1k8y5.jpg

x3amBM.jpg

x8bVEn.jpg

Bu da küçük kümesim.. çatısı Şıngıl..
K6koll.jpg

xVLkAB.jpg

Eski taklacılarım : )
eWZNVQ.jpg

Ön taraftaki bölüm sökülebiyor ki temizlik kolay olsun..
KPoy58.jpg

teşekkürler. Böyle güzel kuşlara böyle güzel kafesler yakışır.. Tüyleri kadar ömürleri olsun

Sayın hocam 50-55 senedir kuş besliyorum Üniversite bittikten sonra çok az bir ara verdim fakat diğer kuşların çoğunu besledim mardin kuşu hiç beslemedim çok hoşuma gitti emeğine sağlık ve ayrıca çok güzel görünüyolar tebrik ederim selamlar.

Geri