ümit09
Üye
- Ad Soyad
- ümit kırlı
- Meslek
- okuyom .d
- İlgi Alanı
- Kediler
bu kadar güzel bakımlı kuş görmedim gerçekten helal olsun abi kuşlar 10 numara...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stkgoze' Alıntı:Merhaba hasan kardeş bende Aydın'da oturuyorum şu anda askerdeyim eğer satılık kuşun varsa aralığın 30'unda izine geliyorum istersen görüşelim telefon numaranı verebilirsen seninle irtibata geçeriz
ümit09' Alıntı:bu kadar güzel bakımlı kuş görmedim gerçekten helal olsun abi kuşlar 10 numara...
deadly41' Alıntı:Kuş İlk Defa Farklı Cinsiyle Çifleşcek Sizce Damarı Bozulurmu?
HLt-06' Alıntı:Maşallah gayet bakımlı ve sağlıklı kuşlarınız var güle güle besleyin.
mazidenbiri' Alıntı:maşallah şebaptan pek anlamam ama kaliteli oldukları belli
zekihan_zekihan' Alıntı:slm ilk resimdeki kuşun rengine ne denir ve fiyatları nelerdir
semihcankat' Alıntı:Allah nazarlardan saklasın Maşallah :slm:
Creation' Alıntı:Merhaba Gerçek Maşallah Güzel Kuşlar Tüyleri Kadar Yavru Alırsınız İnşallah Bende Aydında İkamet Ediyorum Germencikte Tanışmak İsterim Sizin Gibi Güzel Hayvan Sever İnsanlarla
Rasim Efekan' Alıntı:Maşallah, hayırlı üretimler...
twetyynet' Alıntı:Kuşlar çok güzel nazar değmesin.. Bu arada kümesiniz fotolarını paylaşabilirmisiniz. yeni kümes yapacak arkadaşlara bir fiikir vermesi açısndan.