HAVACININ KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
SEVGİLİ WEBMASTER 'IM TEŞEKKÜR EDİYORUM..ÇOK İLGİLİSİNİZ....

eyvallah abim, çok sağol, kart eş olursa iyi olur, yavruları buralarda kaptırma ihtimalim var, kartları kollarım, senden haber bekleyecem,

EYVALLAH MEHMETCİM YA YAVRU DERKEN YENİ YEME DÜŞMÜŞ DEĞİL KIZMA EŞ TUTMAYA YAKIN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAH HABER VERİRİM SANA BU KONU İLE İLGİLİ...

slm mahir bey kuşlarınız cok mükemmel temız kslar güzel kus her zaman kendını bellı eder bol yavru almanız dıılegım le
HASAN GÖKÇE UŞAK

abı sen sarı kelebek yerıne ordan kırmızılarıda koysaydın bırıncı olurdu kırmzılarında masallahı var tebrık edıyorum senı lazım senın gıbılerı

Re: HAVACININ KELBEKLERİ

SerdarBRS' Alıntı:
Alem Kelebek GorSun Kardesim, Alem Kostum Gorsun, Tuyleri Kadar Omurleri oLsun, Aşık Oldugum Kuşlar Bunlar, Ne guzel Baskaların Su Mavi Cakallarinda Yakinda Fotolarini Alsak Guzel Olurdu, Bu arada Yakinda CAKAL yarismasi yapmayi planliyoruz, umarim sende cakallarinda aramiza katilirsin Sevgili Kardesim.
size şidetle katılıyorum .

maşşalah gerçekten güzel kuşların var,sarı başlardan bende edinmek isterim.mümkünse tabi iletişim kurabilirseniz [email protected] bekliyorum.

TABİİKİ NEDEN OLMASIN NE YAPICAZ BU KUŞLARI PAYLAŞICAĞIZ Kİ YAYILSINLAR VE SOYLARI DEVAM ETSİN.İLETİŞİM KURALIM TABİİ SEVİNİRİM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE...

abi güsle kelebekler inş. bol bol yawru alırsın
KUBİLAY saygılarımla......

abicim kırmizı ve sarı galaçaların çok güzel ben istanbulda kuş beslemekteyim fakat bursada üniversite okudugumdan bu tür kelebeklere çok merak saldım kırmızı ve sarılar için nasıl edınebilrim fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevınırım. memnun olurum ilgilenirseniz([email protected]) bu adresi eklermısınız. teşekkürler öğrenci iişi olursa fiyatlarınız ayrıca sevınırım

MAAŞŞŞŞŞALLAH. ALEM KUŞ GÖRSÜN. HAYRINI GÖR ARKADAŞIM. TEBRİK EDERİM SENİ.

sarı bozalılar çok güzel ...

öndermanisa' Alıntı:
sarı bozalılar çok güzel ...
ÖNDER KARDEŞİM BU GÖRDÜKLERİN BAŞLANGIÇ KUŞLARIMIZDI AMA TEMEL GÜZELLERDİ ŞİMDİKİLER DAHA GÜZEL OLACAK GÜZEL YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

ÖNDER BEY MRB LAR NASILSINIZ SİZİNLE TANIŞMAK GÜZEL.SİZİN ALDIKLARINIZ DA İYİ İLERİYE DÖNÜK GÜZEL ŞEYLER OLUR İNŞALLAH.

MAHİHİR kardeşim bizde çok memnun olduk seninle tanışmaktan,kemalpaşadan biraz üzgün ayrıldık.senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz FANTOM kardeşimizi iknaet yine görüşelim SELAMLAR.

Maşallah emeğesağlık.

Ekli dosyalar

• maşallah.webp
    maşallah.webp
    8.1 KB · Görüntüleme: 1,181
TEŞEKKÜR EDERİZ TANER BEY ABİM.NE EMEKLİSİSİNİZ ACABA ÖZEL DEĞİL İSE.İZMİR İN NERESİNDENSİNİZ .?
GÖRÜŞMEK ÜZERE ...HAVACI...

ÖNDER BEY MRBLAR YOK CANIM ÜZÜLMEYE GEREK YOK ALAN HERZAMAN KAZANIR BU BÖYLEDİR.ALMAYANIN KAZANMA GİBİ BİR ŞANSI YOKTUR.FANTOM İYİDİR OLACAK BİRŞEYİ VARSA BENDEN DAHA İYİ DÜŞÜNÜR EMİN OLUN SORUNLAR TAMAM YA PROBLEM YOK İNŞAALLAH HAYRINI GÖRÜRSÜNÜZ.BİZLERDE SEVİNİRİZ.
SAYGI VE SEVGİLERİMLE SAĞLICAKLA KALIN...

MERHABALAR KSULARINIZ GERCEKTEN BIR HARIKA BUA RADA BENDE KIRMIZILARDAN BIR CIFT EDINMEK ISTERIM AMA BEN OYUNA DA ONEM VERIYORUM OYUNLARI HAKKINDA BILGI VERIRMISINIZ BYY86@HOTMAİL.COM.TR MAİL ADRESIM MAIL ATARSANIZ DAHA IYI TEMAS KURABILIRIZ BU ARADA ARADIGIM KUSLARI KISACA ORNEKLEMEK GEREKIRSE DONEKLERIM IZMIRDE KIYMETLI USTAD YUNCU ALI LAKAPLI ALİ KIPKIN DONEKLERI IDI ONUN KUSLARININ SOYUDA KASAP AHMET LAKAP LI COK ESKI BI USTADA DAYANIYOR BEN BOYLE KUS ARIYORUM

Geri