HAYALET BEYAZLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraltakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
filo' Alıntı:
kraltakla' Alıntı:
filo' Alıntı:
Biz daha önce yerde çok beyazlar gördükte, beyazın havada olanı daha makbul diye biliyoruz..
bizim kuşlarımızın yerde olduğu güzelliği kadarda havadada güzeller bizde biliyoruz havada olanı makbuldür hem masada hem havada hiç farketmez yakındır duyarsınız namlarını saygılar

Mrb. çetin bey.. sezon açıldı beyazlardan ses seda yok sanırım..

alemsin valla :haha: :haha:

huseyiin' Alıntı:
filo' Alıntı:
kraltakla' Alıntı:
filo' Alıntı:
Biz daha önce yerde çok beyazlar gördükte, beyazın havada olanı daha makbul diye biliyoruz..
bizim kuşlarımızın yerde olduğu güzelliği kadarda havadada güzeller bizde biliyoruz havada olanı makbuldür hem masada hem havada hiç farketmez yakındır duyarsınız namlarını saygılar

dostum telefon numaram ara buyur gel izleyelim bedava konuşma arayıp gelmeyende adam değil
tel no yazmak yasaktır müsadenizle silindi

Çetin bey Kuşlarınızın gerçekten Maşallahları var güle güle besleyin,
Arkadaşların beğendikleri kadar varlar havadaki gösterileri herkese açık bir davetmidir,??
Misafiriniz olmak isteriz.

huseyiin' Alıntı:
filo' Alıntı:
kraltakla' Alıntı:
filo' Alıntı:

arkadaslar geriye dönük iletilerde çok namlı kişilerin kuşlarının videoları konulacak konuldu denlıldi konulamadı kırıcılıklara varan tartısmalar yasandı burada amaç bir paylasım bilgilenme dostluk ve arkadaslıklardır kişi kim olursa olsun bir sey koymak istemişdir olmamıstır zaman bulamamısrtır kuşun basına bir sey gelmiştir yani bir sekilde denilen yapılamamıstır ama bu olmadı olamadı diye arkadaslarıda tahrik etmek kendim olarak hos bulmuyorum lütfen kişilere yapılan yorumları kendimize yapılmıs gibi düşünerek yapalım bütün gaye arkadaslık dostluk paylasmak olmalı ha olur olmaz önemli olmamalı dünyanın sonu da degil konulan güzel videolar dan hosnut kalıyorsak konulamayanlarıda aynı güzelliklerle karsılayabilmemiz daha yapıcı ve kucaklayıcı olmazmı maharet sevk kırmak degilı tesvik edebilmekdir önemli olan her kesin istediginin gönlünce olabilmesi dilegi ile hem kus hazırlmanın yorumlamakdan zor oldugunu bilenlerdensiniz
SAYGILAR

kraltakla' Alıntı:
mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Beyazlar maşallah çok güzeller gülegüle besleyin.Hayalet Beyazlar demenizin nedenini merak ettim.Acıklarsanız sevinirim.Uçurma sistemide Bşç Ahmet abinin sistemine benziyor.
a.s hayalet beyazlarismini biz kendimiz koyduk neden hayalet herkesin görüpte hayal edemeyeceği beyaz bunlar isimlerinide öle koyduk daha güzelleri sizlerde olsun ahmet abiyede selamlar

MUHARREM BEY SİZCEDE BAŞLARDA BİRAZ İDDALI OLMAMIŞMIYDI..

tamam da ahmet kardesim olmamıs koyamamıs yada zaman olmamıs bir sekilde iddiasını gerçege dönüştürememiş bunlarıda kabul etmek gerek insanların üzerine üzerine gitmekde hos olmaz bunu demek istiyorum mesele sadece bu ahmet kardes
SAYGILAR

SA ARKADAŞLAR, öncelikle beyazlar çok sağlıklı ve güzel gözüküyorlar Maşallah...

ama şöyle de birşey var ki şahsım olarak da hayat felsefem şuna paraleldir hiçbirşeyi genellememek gerekir ve ispatı zor olan şeylerle alakalı kesin hüküm içeren cümleler kurmamak gerekir,
şimdi çetin arkadaşımız ; ''herkesin görüpte hayal edemeyeceği beyaz bunlar '' . '' ne yapalım beyaz görsün kuşçu arkadaşlarımız die koydum :) '' , ''bi özelliği derken beyazda son nokta diyebilirim'' . gibi söylemlerde bulunmuş, e bu kadar iddialı yazılar yazan bi insandan da o yazıyı okuyan diğer insanlar bişeler bekler muharrem abi, yani bence biraz fazla iddialı olmuş bu cümleler, kuşçu arkadaşlar bi beyaz görsün dersen insanlarda masada çok gördük ucur koy videosunu da onu görelim der doğal olarak,
çetin arkadaşımızın acaba tüm kuşçulardaki beyaz güvercinlerin performansları hakkında bilgisi var mı ? şayet yoksa başkalarındakileri bilmeden bendeki en iyisi nasıl diyebilir ki ? görür ama hayal edemezler denilirse ben dahil kümseinde beyaz olan tüm arkadaşlar üzerine alınır ! benim kümesimde de 3 adet beyaz var ! beyazın vatanı olan ERZURUM benim memleketim ! o yüzden genelleme yapmamak lazım, inşallah haklı çıkarsın çetin kardeş, uçurur koyarsın videolarını da bizde zor olan beyaz oyununu ağız tadıyla izleriz,saygılarımla

ALİ KARDESİM SENDE İYİ BİLİRSİNKİ İDDİALARA EN ÇOK KARSI OLAN BİRİYİM ÇÜNKÜ ORTAYA KONULAMAYANIN İDDASI ZATEN OLMAZÇOK DA İYİ BİLİRSİNKİ UFAK SEYLERDEN ÇIKIYOR TATSIZLIKLAR KIRICILIKLAR EMELİM BU TÜR SEYLER İMKAN VERMEDEN KARSILIKLI BİRBİRİMİZİ ANLAMAYA ÇALIŞMAK NETİCEDE İNSANLARIN SÖYLEMLERİNE YAZILIP ÇİZİLMEDEN BİR SEY DİYEMİYORUZ YAZILDIKDAN SONRADA PEK ÇOGUMUZ DOGRU SÖYLENENLERİDE KABULLENEMİYORUZ HALBUKİ TARTISILAN KUŞLARDIR AMA BAZEN İSTEMEDEN DE OLSA KİŞİLERİDE KARISTIRABİLİYORUZBU DURUMLARA MAHAL VERMEMEK ADINA UZATILMASINA KENDİM OLARAK TARAF DEGİLİM TABİ BU KENDİ GÖRÜS VE DÜŞÜNCELERİM HERKESİN GÖRÜS VE DÜŞÜNCELERİNE DE SAYGI DUYUYORUM

SAYGILAR ALİ KARDESİM

eyvallah abi haklısın.... ama bunda çok ciddiyim inşallah çetin arkadaşımızın dediği kadar vardır kuşlarda bende yıllardır içimde yanan iyi beyaz oyunu görme ateşimi söndürürüm, bendeki beyazların biri damızlık yavruları daha ağızda biri de yeni başladı, beyaz oynasın da abi kimde oynarsa oynasın görsem yeter...

konu sanırım dadduya bağlandı :) bu konumuzda ne öğrendik arkadaşla; büyük lokma ye ama büyük laf söyleme.. ayrıca, sakla samanı inek gelince yer :)

filo' Alıntı:
kraltakla' Alıntı:
mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Beyazlar maşallah çok güzeller gülegüle besleyin.Hayalet Beyazlar demenizin nedenini merak ettim.Acıklarsanız sevinirim.Uçurma sistemide Bşç Ahmet abinin sistemine benziyor.
a.s hayalet beyazlarismini biz kendimiz koyduk neden hayalet herkesin görüpte hayal edemeyeceği beyaz bunlar isimlerinide öle koyduk daha güzelleri sizlerde olsun ahmet abiyede selamlar

MUHARREM BEY SİZCEDE BAŞLARDA BİRAZ İDDALI OLMAMIŞMIYDI..
ben telefonumu yazdım oraya arasın buyursun gelsin ne görmek istiyorsa fazlasını izleteyim sözümün arkasındayım vieoyla olcak işler değil bunlar buyur gel kardeş daha ne diyim ben

alidemirsmm' Alıntı:
eyvallah abi haklısın.... ama bunda çok ciddiyim inşallah çetin arkadaşımızın dediği kadar vardır kuşlarda bende yıllardır içimde yanan iyi beyaz oyunu görme ateşimi söndürürüm, bendeki beyazların biri damızlık yavruları daha ağızda biri de yeni başladı, beyaz oynasın da abi kimde oynarsa oynasın görsem yeter...
işallah arkadaşım izleriz ispatınıda yaparız gerekiyorsa ben bu beyazlar kral demem bunları ıspatlıcam anlamına gelmez vee birgün gelir yanıma sokulu verir kendi bile anlamaz o yüzden ben idda etmemişim kimseyle rahatım kuşuma hertürlü yakıştırmayı yapabilirim kimsede karışamaz burda okadar yazanlar varki şöle böle birine dememişimki ne öyle öyleyse kendine öledir vardır bi bildiği he idda edeceğim zamanda ederim ettim derim saygılar

eyvallah çetin arkadaşım, ben bişey demedim sen bişey okumadım, bundan sonra kimsenin işine karışmam, bana da ne oluyorsa , kim ğıyar dese tuz alıp koşuyorum, kusura bakma arkadaşım saygılar...

TMM ÇETİN BEY BEN GELEBİLİRİM ZATEN SİZEDE YAKINIM.. UÇURMA ALANINIZ NEREDE.. HATTA HAZIR OLUNCA CAĞRIDA VEREBİLİRSİNİZ

beyazlarınız süper gerçekten sizi takdir ediyorum kuşlara çok güzel bakmışsınız bıravo tırnagına zarar gelmesin maşallah asil duruşları çok güzel çok hırslı oyuna gelince gidiyimmi gitmeyimmi diye düşünmeyen kuşlara benzettim güle güle besleyin saygılar benim kuşlarımda asil dirler gerçekten ankarada oyun kuşları harbi. dediğiniz zaman kuşlarımı görürsünüz hepsi aynı damar aralarında paçasında beyazlık bulunan kuştur bir bakmanızı isterim yanardöner tekrardan saygılar

filo' Alıntı:
TMM ÇETİN BEY BEN GELEBİLİRİM ZATEN SİZEDE YAKINIM.. UÇURMA ALANINIZ NEREDE.. HATTA HAZIR OLUNCA CAĞRIDA VEREBİLİRSİNİZ
önce bi y aşını öğrenelim arkadaşım yanlışa düşmeyelim sezon geld,i ses yok dedin sen bu işi bukadar basitmi sanıyorsun ben sözünüm arkasındayım buyur gel ümraniyedeyim telefonumuda yazdım bedevaya konuşmasın kimse arap dumanlı değil beyaz izleticem sana ama o daha önce yazdığın yorumun altınada izledikten sonra ne izlediğini ne gördüğünü yazıcan ve kusura bakma kardeş dicen 10 güne kadar buyur gel

yaşı 33 sağda kırmızı renkte yazıyor, ahmet izlediklerinin yrumlarını sabırsızlıkla bekliyorum, git bakalım...

alidemirsmm' Alıntı:
yaşı 33 sağda kırmızı renkte yazıyor, ahmet izlediklerinin yrumlarını sabırsızlıkla bekliyorum, git bakalım...
:) görmemişim nese arkadaş bizi boiş sanıyor sezon geldi geçti nerde ses yok seda yok diyor nese okadar önemli değil ben sandım ki sağlam iyi bir kuşçudur gelsin isleteyim ama sıkıntı yok izlemesede olur

kraltakla' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
:) görmemişim nese arkadaş bizi boiş sanıyor sezon geldi geçti nerde ses yok seda yok diyor nese okadar önemli değil ben sandım ki sağlam iyi bir kuşçudur gelsin isleteyim ama sıkıntı yok izlemesede olur

valla arkadaş yazdıklarından hiçbirşey anlamadım ! ama google a prensesin videosu yazıp çıkan videoyu izlersen o dişi ahmettedir, hakan çamurcudan ona geçmiştir, bilmiyorum sende öyle bir hayvan var mı ama ahmetin kuşçuluğu ve kuşları da iyidir kanaatimce, ciddi ciddi davet edersen izlemeye gelir de...

alidemirsmm' Alıntı:
kraltakla' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

valla arkadaş yazdıklarından hiçbirşey anlamadım ! ama google a prensesin videosu yazıp çıkan videoyu izlersen o dişi ahmettedir, hakan çamurcudan ona geçmiştir, bilmiyorum sende öyle bir hayvan var mı ama ahmetin kuşçuluğu ve kuşları da iyidir kanaatimce, ciddi ciddi davet edersen izlemeye gelir de...
8 SENEDİR O KUŞUN VİDEOSU AYNI VARSA İYİSİ GELİP İZLEYELİM

ahmet demiyor ki güzel kuşum var isteyen gelsin ucurayım, sen diyorsun o da tamam geleyım diyor, iyisi kötüsü tartısılmıyorkı burda, kötüsü de sana iyisi de sana, adam sadece geeyim diyor çağırırsın cagırmazsın o senın bilecegin iş,

NELER KAÇIRMIŞIM BEN.. ÇETİN ÜSTAD SİTEYİ ACCUK BOŞLADIK ATIP TUTMAYA BAŞLAMIŞSIN.. LAFLA DEĞİL HEMŞERİM, AĞIZ UCU İLE 10 GÜN SORA GEL DEMİŞSİNDE BEN YENİ GÖRDÜM BU YAZDIKLARINI.. HER ZAMAN GELİRİM.. YERİ VE ZAMANI SÖYLEMEN YETERLİ.. KUŞLARIN İNŞALLAH GÜZELDİR, GÜZEL İSE HAKKINI YEMEM DEDİĞİN GİBİ-- EVET GİTTİM ARKADAŞLAR KUŞLAR GERÇEKDEN GÜZELDİ DERİM-- BUNU SÖYLEMENE BİLE GEREK YOK.. SELAMLAR..

çetin kardeş namları ta kaynarcaya geldi, gerçektende Türkiye nın en güzel beyazlarıymış, başarılarının devamını dilerim,

Hedef yeri

S.a kardesim
Kuşlarınız yerde çok güzel oyunlarınida görmek isteriz ..
Kuşların hedef yerini yerden yüksek yapmisiniz,acaba bunun faydasını gordunuzmu?
Teşekkürler

Re: Hedef yeri

imprezablue' Alıntı:
S.a kardesim
Kuşlarınız yerde çok güzel oyunlarınida görmek isteriz ..
Kuşların hedef yerini yerden yüksek yapmisiniz,acaba bunun faydasını gordunuzmu?
Teşekkürler
YERDEN YÜKSEK OLMASININ NEDENİ OYUNLA ALAKALI DEĞİLDE DİSİPLİNLE İLGİLİ YÜKSEK OLUNCA KUŞ YAYILMIYOR YAYILMADIĞI İÇİNDE SADECE HEDEF YERİNİ BELİRLİYOR

alidemirsmm' Alıntı:
çetin kardeş namları ta kaynarcaya geldi, gerçektende Türkiye nın en güzel beyazlarıymış, başarılarının devamını dilerim,
bırak şimdi namı felan sizin elinizde ne varda başkalarında kusur arıyonuz ben oraya telefon numaramı yazmışım izlemek isteyen arar konuşur bizde eşek değilizya davet ederiz evet kardeşim var kaliteli birinci sınıf kuşlarım var kimseye ıspat5lamak zorundada değilim beyazlarımda evet türkiye değil türkiye avrupa farketmez saygılar....

kraltakla' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
bırak şimdi namı felan sizin elinizde ne varda başkalarında kusur arıyonuz ben oraya telefon numaramı yazmışım izlemek isteyen arar konuşur bizde eşek değilizya davet ederiz evet kardeşim var kaliteli birinci sınıf kuşlarım var kimseye ıspat5lamak zorundada değilim beyazlarımda evet türkiye değil türkiye avrupa farketmez saygılar....

daha sakin çetin kardes her kes kendince gördüklerini inandıkların söylüyor elestirilier haliyle olacakdır hatasız eksiksiz kus yok birbirimizi incitmeden tartısalım kırmayalım kırılmayalım

SAYGILAR

kraltakla' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

yavaş çetin kardeş yavaş :))
estağfurullah o nasıl söz ne alakası var eşşeklikle falan, bir ispirli olarak gıyaben kanım kaynamıştı sana takıliyim dedim bayburtlusun sanırım, celallenmene gerek yok, varsa var Allah hayırlı beslemeyi nasip etsin,bende hiç oynayan yok Allah bizede nasip eder inşallah ne diyim,
ha kimseyede böyle halim olmam altında başka bişey aramayasın bayburtlu kardeşim, selamlar...

Geri