HAYRABOLUDAN BAYRAM GÜNALIN TEPELİ SARI VE KIRMIZI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayram59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

bayram59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bayram günal
Meslek
esnaf
İlgi Alanı

URL=http://img35.imageshack.us/i/dscf0742u.jpg/]
dscf0742u.jpg
[/URL]

Arkadaşlar devamı var.Bekleyin.Hayraboludan selamlar.

Selamlar.Maşallah Bayram bey hepsi birbirinden güzel göz dolduruyorlar.Bende çok heveslendim trakya yerlisi beslemek için ama elime bunlar gibi beslemeye değicek türlerinden geçmedi birtürlü.Sağlıklı bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Sevgili kardeşim mesut yorumuna teşekkür edrim tepeli kuşlardan bakmaya karar verirsen yardımcı olurum.Sen takla besliyon herhalde.Selamlar.

img194.imageshack.us/i/dscf0634m.jpg/]
dscf0652n.jpg
[/URL.us/img194/5584/dscf0634m.jpg[/IMG][/URL

Re: HAYRABOLUDAN BAYRAM GÜNALIN TEPELİ SARI VE KIRMIZI Tel.05323

Tel.05323167042

Selamlar Bayram bey,
Aşağıda alıntı yaptığım resimlerdeki kuşların gaga uzunluklarının farklılığı neden kaynaklanıyor? yetiştiricisi olarak bilgi verirmisiniz?

bayram59' Alıntı:

Arkadaşım sende kuş besliyosun anladığım kadarıyla resimlerdeki kuşların biri erkek biri dişi.Erkeğin gagası biraz daha kalın olur benim bildiğim.Birazda resimden olabilir.Birde erkek kuşla dişi kuş hiç bir zaman birbirleriyle kıyaslanmaz bu yarışmalardada böyledir.Genede mesaj yazdığın için teşekkürler selamlar.

Selamlar,
bayram59' Alıntı:
Arkadaşım sende kuş besliyosun anladığım kadarıyla
Evet besliyorum.
Bayram bey eleştirmek amacında algılamazsanız son bir soru sormak istiyorum.
Peki bu kuşlara hakiki trakya yerlisi yada tepelisi diyebilirmisiniz?

Benim açımdan hiç bir sakıncası yok.ama isteyen ne derse desin bu zek meselesi ben bunları kapalı besliyorum.Kısacası benim bunlar masada hoşuma gidiyor ve büyük keyif alıyorum.Zevkler tartışılmıyacağı gibi herkese saygı duyarım.Sizde herhalde zamanla bu kuşlardan baktınız sanıyorum.Selamlar.

TEL.053213167042

slm. abi kuşların gerçekten çok güzel gözüküyolar. maşallah saygılar

BAYRAM abi kuşların gerçekten güzeller.benim merak ettiğim kuşların çif fiyatları tabi aşağı yukarı.yeni bir bakıcı arkadaş olarak bende bunlardan teymin etmek isterim..saygılar..

Burda rakam söylenmes telden ulasırsan olur.tel.05323167042 SELAMLAR. Yorumun ıçın sağol.

Geri