Cahit İhsan Kemerli' Alıntı:
BAYRAM GÜNAY BEY BU BAŞLIK ALTINDA YAZMAK İSTEMEZDİM AMA İNCEDİM VE BU ADAMIN BAŞKA BİR YERDE FAZLA BİR YAZISINI GÖRMDİM.
YAZACAKLARIM SANADIR MURAT TANRIKULU;
EDİRNEDEN ÇUVALLARLA MİLLETİN KUŞLARINI ÇALMAKTAN VE ÇALDIRMAKTAN SIKILDINIZ ŞİMDİ SİTELERDEMİ BOY GÖSTERİYORSUNUZ??
SİTE YÖNETİMİNEDİR BU YAZIM;; BU ADAM EMEK HIRSIZIDIR BİLGİNİZE.!!!
UZUNKÖPRÜYE VAKTİ ZAMANINDA TEPELİ VE TEPESİZ YERLİ ALMAYA GELDİĞİMDE TANIŞTIM BUNUNLA EDİRNEDEN KUTULARCA KUŞ GETİRMİŞLERDİ,İÇLERİNDEN BİR KISMINI ALDIK VE İZMİRE DÖNDÜK.
ARADAN GEÇEN ŞİMDİ HATIRLAMIYORUM YALAN OLMASIN AŞAĞI YUKARI 2 YIL SONRA AÇIKLAMAK İSTEMEDİĞİM NEDENDEN ÖTÜRÜ KUŞLARIMI SATMAK İÇİN ÇORLUYA GELDİM VE YEDİĞİM KAZIK ORADA BELLİ OLDU GETİRDİĞİM YANİ BU ADAMLARDAN ALDIĞIM KUŞLARIN HEPSİ ÇALINTI ÇIKTI..
O AN YERİN DİBİNE GİRDİM DİYEBİLİRİM,BENİM KONUMUMDA Kİ ADAM BU HALE DÜŞEMEZDİ.BUNU BULABİLMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM.NE BANA CEVAP VERDİ NEDE TELEFONLARIMA ÇIKTI
AMA ALLAH BÜYÜK İŞTE BURADA KARŞIMA ÇIKTI..
AÇIKLA BAKALIM MURAT TANRIKULU SENİ DİNLİYORUM BANA VE BENİM GİBİ BİÇOK İNSANA YAPTIĞIN ADİLİGİ BAKALIM NASIL KIVIRACAKSIN ÇOK MERAK EDİYORUM
BUNU BİNLERCE İNSANIN ÖNÜNDE AÇIKLA ZAMANINDA BİZ SENİ ÇOK ARADIK KAÇTIN.ŞİMDİ SEN BİZİ ARA,HATIRLA EDİRNE ROMANLARINA KUŞ ÇALDIRMAYA BENZİYORMU BAKALIM.
MİLLETİN EMEKLERİNİ HAİNCE ÇALMANIN ÇALDIRMANIN CEREMESİYLE YÜZLEŞECEKSİNİZ ER YADA GEÇ
Merhaba,
Kuşçulukta bir çoğumuzun başına gelmiş ve gelebilcek çalıntı kuş mevzusu herkesin başına gelebilir ALIRKEN VEYA ALIP SATARKEN KİMDEN NE ŞEKİLLERDE ALINDIĞINA KUŞLARIN KUTUYA HANGİ SÜREÇLERDEN GEÇEREK GELDİĞİNE DİKKAT ETMEK ve emin LAZIM.Siz kuş almışsınız aradan zaman geçmiş kuşların çalıntı olduğu ortaya çıkmış OLABİLİR olabilir olmasına ama kalkıpta binlerce kişi önünde biraz iftira kuvvetli ihtimalde farklı bir isimle asılsız mevzular ortaya attığınızı düşünüyorum CAVİT bey kusura bakmayın.madem siz bu kadar açık şekilde kanıtsız,delilsiz bir şekilde bir insana saldırıyorsunuz bunu kanıtlayın bizde yalan olmadığını iftira atmadığınızı anlayalım!!!Festivalimize buyrun gelin bizde orada olacağız! bizde anlayalım tanıyalım bilelim etrafımızdaki insanları.
Cahit İhsan Kemerli' Alıntı:
EDİRNEDEN ÇUVALLARLA MİLLETİN KUŞLARINI ÇALMAKTAN VE ÇALDIRMAKTAN SIKILDINIZ ŞİMDİ SİTELERDEMİ BOY GÖSTERİYORSUNUZ??
Cavit bey sizden ricam çoğul konuşmayınız bu tür konuşarak bu site üyesi edirnelileri kapsayamazsınız çoğul konuşmayın lütfen. Burda onlarca Edirne li dostumuz arkadaşımız var ve bu konuyu neden Bayram abinin kuşlarının olduğu yerde açtınız???Yapmak istediğiniz şey bir insanı karalamaksa internet ortamında bunu çok kolay yaparsınız daha şimdiden MURAT beye leke sürdünüz.AMA ortada bir kanıtınız ispatınız var mı? varsa paylaşın bakalımda görelim? sonra adam size tel numarası vermiş aradınız mı? aramadısanız şayet neden aramıyorsunuz?burda korkmuyorsunuz yazmayada aramayamı korkuyorsunuz cavit bey?KONTÜRÜNÜZ MÜ YOK :haha: gülerler bu durumlara.Asılsız iftira atmayın cavit bey!asıllı ise buyrun festivale gelin ispatlayın böyle çirkin şekilde değil yasal olarak hakkınızı arama yoluna gidin.
Biz EDİRNE DE yıllardan beri kuşçuluk hobisini yapıyoruz neden MURAT bey hakkında yanlış olumsuz bir şey duymadık?Ki kendisinide tanımam ama Edirne küçük yer muhabbetiniz olmasa daha biriyle mutlaka sima olarak tanışırız bütün kuşçular burda birbirini tanır o kdar küçük bir yer EDİRNE.
Sarı çizmeli MEHMET AĞADAN kuş almışsınız ortada bir isim dahi veremiyorsunuz MURAT bey dışında kimsenin ismi geçmiyor bey efendi çalan adamın ismi yok! aldınğınız adamın ismi yok! murat beyin ismi var bu nasıl iş? Uzunköprüdekileride tanıyoruz bize isim verin siz kimden kuş aldınız?insan hiç unuturmu kuş aldığı insanı?
cavit bey soruları çok açık bir şekilde yanıtlamnızı rica ediyorum yanıtlayamazsanız SİTE YÖNETİMİNDEN ACİLEN BU ÇİRKİN MEVZU İLE İLGİLİ YAZILARIN SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM bu bir MURAT BEYE YAPILMIŞ
KOMPLODUR!
Burda murat beyi savunduğumu düşünen varsa EVET SAVUNUYORUM.ne idda ediyorsanız cavit bey İspatlayın herkesin onuru , şerefi haysiyeti var 40 küsür yaşında bir adamı bu şekilde burda binlerce kişinin önünde leke atacak kadar cahil olduğunuzuda düşünüyorum cahil birazda acizsiniz aksi söz konusu ise buyrun festivale gelin veya bize burda anlattıklarınızı ispatlayın.!
2008 yılında buray üye olmuşsunuz 2 mesajınız var ikiside leke atmak için yapılmış? hiç bir sorumu yanıtlamıyorsanız sadece şunu yanıtlayın.MADEM UZUN ZAMANDAN BU YANA BURDA ÜYESİNİZ NEDEN DAHA ÖNCE BU KONUYU BURDA Kİ EDİRNELİLERE SÖYLEMEDİNİZ VEYA BURDA FARKLI BİR BAŞLIK AÇARAK BELİRTMEDİNİZ DE ŞİMDİ BUNU ORTAYA ATIYORSUNUZ?...!
2 dün içinde ispatlayamasanız insanları çirkin bir şekilde zan altında bırakmamanız için yönetimden bu yazıların silinmesini rica ve talep ediyorum DOĞAL OLARAK!
Son olarak bize size ulaşcağımız bir tel verirmisiniz hayalet olmadığınız ortaya çıksın bir defa inmisin cinmisin görelim :hhh:
EDİRNE'DEN.............!