Hazmedilmemiş yemler, Sarı ve Kanlı ishal, Dışkıda bol Şeffaf su

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrahimyasli1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan kara
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Beyler öncelikle Selamın aleyküm .yeni ekelesip eşe attigim dişi güverciniminde halsizlik fln hic birsey yok ama diskisi fotoğraf taki sekilde kusum hastami yoksa ilk defa yumurta yapacagi icinmi boyle yardımlarınızı bekliyorum. Veteriner hemen sonuc cikmaz 1 hafta surer dedi bende o yuzden yazdim acaba daha once basina gelen varsa belki ilerlemesini durdururum dedim

Ekli dosyalar

• 20130723_144306.webp
    20130723_144306.webp
    757.9 KB · Görüntüleme: 1,018
merhaba,
hazmedilmemiş yemler; mantar + iç çiçek , sarı ishal; e coli, kanlı ishal; koksidiyoz olabilmektedir. şeffaf bol su; iç parazitleri de işaret eder. karma tedavi gerektirir. dışkı örneği labaratuvara gönderilmiş ise; 1 hafta bekleme süresinde hazmı kolay gıdalar verilmeli. kaybettiği sıvıyı almasını sağlamak için bebek bisküvisi galeta unu ve vitaminle suda eritip içine 3-5 damla saf bal ekleyip beslenmesi fayda sağlayacaktır. önüne hazmı kolay gıdalar galeta unu, karışık muhabbet kuşu yemi, az kenevir tohumu, yeşillik sebze meyve vs. koyunuz. ayrıca günlük yaklaşık 1 ml. pişirildikten sonra soğumuş telveyle karışık türk kahvesi verilirse bu gibi durumlarda biraz da olsa keyfini yerine getiriyor. yine de birşeyler yapmam lazım diyorsanız, konuları siteden arama yapabilir veya gerekli karma tedavisi için bu dökümandaki notlara göz atabilirsiniz: http://goo.gl/uxy2r dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. hasta kuşları rahat ve korunaklı ayrı revirde karantinaya alınız. kafesinizi uygun şekilde dezenfekte ediniz. geçmiş olsun..

yorumlarınız icin tesekkur ederim. ben azindn yavaslatmis olurum hastaligi, bi kac gune kadar sonuc gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri