hünkariler M.GUCLU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüzgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Maşallah Mehmet bey hepsi birbirinden güzel hünkarilerin. Sarı limonilerden varmı acaba elinizde?

Hünkariler süper. yalnız bir şeyi merak ediyorum, bu kuşların bulunduğunuz bölgedeki değerleri fiyat olarak ne seviyelerde aydınlatmanız mümkün mü?
dostlukla...

slm huseyin bey
su an aslinda elimde hic hunkari yok daha once sizinle konusmustuk
bu hunkarilerin hepsini usaktan kardesimiz osman caglar icin almistik ve su an bu kuslarin hepsi
turkiyede ama bu hafta sonu almanyada avrupa capinda buyuk bir festival var sadece kisa yuzlu kuslar olacak
iki gun boyunca surecek oradan acik renkli hunkariler almaya gidiyoruz
insallah istedigimiz kuslari buluruz kuslari gitirince resimleri burada sizinle paylasacagim
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU

slm perspektif
tam olarak kesin bilmiyorum ama pazartesi sali kesin buraya yazarim
SEVGILER
SAYGILAR
M.GUCLU

Hünkarileriniz maşallah göz dolduruyo ruzgar bey, sizde kelebek var zannediyodum bunlar yenimi daha öncede varmıydı Hollandaya selamlar,bu arada kelebek yarışmasına bekliyoruz.

Selamlar kuşların maşallahı var

çok güzel; bu özellikte hünkari bulmak zorlaştı artık. kuşlarınızın maşallahı var.

selamlar herkeze
iyi dilekleri icin butun arkadaslara ayri ayri tesekkur ederim.
insallah daha iyileri sizlerin olur
evet gokay bey ben aslinda kelebek yetisdiricisiyim bu kuslar bir kardesimiz istemisti onun icin aldik ve
teslim ettik sadece sizlerle paylasmak istedim ben bu kuslarin sahibi degilim su an
insallah bu hafta sonu yenilerini kendi adima alicam resimleri sizlerle paylasirim
kelebek yarismasina gelince inannin resim cekmeye vakit bulamadim yarin oburgun resmi gonderirim
kendinize iyi bakin
SAYGILAR
SEVGILER
m.GUCLU

kardesım selam merhaba bakıyorum yıne resımlerle yakmısın ortalıgı (: tşk ederım tekrardan arkadaslara sımdı halerını musayıt oldugumda paylaşırım KARDESİM KENDINE IYI BAK İNŞALLAH GÖRUSMEK UZERE SENIN İCİN SAHİN'SİZ GUNLER SIZIN EN BAŞ DOSTUNUZ DIMI SAHİNLER :p TURKIYEDE SEVGILER SAYGILAR
OSMAN CAGLAR

teskurller hıcbırınınde kanadı yok sanırım

selam ozgur bey
kuslar ziplar herhangi birsey olur diye kanatlarini makaslamistim
SAYGILAR

Slm perspektif
festivalde kus coktu fiatlar turkiyedeki gibi abartili degildi alman hunkarileri fiat olarak cok uygun cunku alici
bulamiyo 20 eurodan basliyo oldukcada coktu en cok tutulan hunkari hollanda kusu en kotusu daha dakikada
alicisini buluyo oldukcada az hollandadan gelen hunkariler genelde siparis ustune gitirilmis kuslardi en kotuleri
50 eurodan basliyan fiatlarla alicisi hemen buluyodu
SAYGILAR
SEVGILER

ALMANYA BIRINCIS 2008 ARKA PLAN CEKIM

2008 BIRINCISI ARKADASLAR KUSUN GAGASINA DIKKAT HUNKARIDE BIRINCI DERECE ARANILAN OZELLIK ARTI BUNUN YANINDA GULU

2OO8 ALMANYA BIRINCISI SATINETTE KANAT ISLEMELI

ARKADASLAR BU IKI KUSDA BIRINCILIGI KIL PAYIYLA KACIRAN KUSLAR ASLINDA BU 4 KUS ALMANYANIN
2008 YILININ EN IYILERI CUNKU HER BIRI 96 PUAN ALDILAR YARISMANIN EN YUKSEK PUANNI 96 IDI
ARTI BUNUN YANINDA ALFABETTE GOREDE PUAN VERILDIGI ICIN COK KUCUCUK BIR FARKLA YENILGIYE UGRADILAR
SONUCTA BUNLARIN HER BIRI BIR SAMPIYON

Geri