Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın güçlü, cevabınız ve bu güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler. fiyatlar türkiye'ye göre gayet uygunmuş. yarışma kuşları da gerçekten emsalsiz gibiler. sizin kuşların da yarışanlardan fazla eksiği yok gibi görünüyor. sağlıkla, mutlulukla besleyin kuşlarınızı.
dostlukla...
s.a değerli kus sever dostlar yıllardır kuş besliyorum.vazgeçemediğim her zaman kümesimde bulundurduğum bir ırktır hünkariler.mehmet beyinde hünkarileri bir harika.hünkari ırkı üzerindeki marifet ve özellikleri olduğu gibi karşısındakini aktara bilen bir cins.başka bir deyişle albenisi üzerinde olan bir ırk.kuş meraklısı olsun olmasın herkesin ilgisini ç€k€bil€n bir kuş cinsi.benim temennim her kümese uyum sağlayabilen bu kuş ırkının her kümeste bir çift bulunması.
Saygılar.
S.A BU GÖRÜNTÜLERİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.KUŞLAR GÜZEL GÖZÜKÜYOR.FAKAT İZMİR PİYASASINDA FİYATLARI ÇOK YÜKSEK.SAĞLIKLI VE GENÇ HÜNKARİLER BULMAKTA ZORLANIYORUZ.BULSAKTA KISITLI BÜTÇELERDEN DOLAYI ALAMIYORUZ.O YÜZDEN YERLİ HÜNKARİ BESLİYORUZ.
SAYGILARIMLA.
ÖMÜR DENİZ.
slm omur bey
insallah istediginiz ozelliklerde hunkariler bulursunuz inanin burada bile guzel duzgun kus bulmak cok zor
kusun iyisi her zaman her yerde muklaka karsiniza cikabilir bunu birazda zamanna birakmak gerekir diye
dusunuyorum kusculuk birazda sabir isi ben her zaman soylerim iyi kus dosttan gelir
saygilar
sevgiler
SELAM mehmet kusların tek kelımeyle harıka duruyorlar bunların ıyısı bulmak baya zor oluyor gercekten kus cok ama kus var yanı hunkarı var hunkarı normları eksık kuslar benımde cok dıkkat ettıgım olay dır tek hunkarı olarak degıl tabıkı ama hunkarıye gonul verdım bakalım artık ıstedıgım sekılde kus bulacakmıyız bız bu konuda yardımınız olurmu kardesım olursa sevınırım sız gıbı turk kusların gonul vermıs ınsanlarla her zaman gorusmek ısterım hadı duu [email protected]