caglar
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam mehmet kardesımruzgar' Alıntı:slm caglar
siyah erkek negro senin kumesine yakismamis kusura bakma ama bunu samimiyettimizden
doloyi yaziyorum kardesim biraz daha dikkat yanlis anlama
saygilar
sevgiler
cetinnuri' Alıntı:ARKADAŞLAR HERKESE LEM BÜTÜN KUŞ BESLYENLERİ CANI GÜNÜLDEN ÇOK SEVERM BU KUŞLARIN AÇIKLAMASIN BENDEN ÇOK İSTEDİLER açıklıyoru ben 34 yaşımdayım bana kuşculuk dedemden kalma ben bulgaristan göçmeniyim dedem hükari beslerdi dedmden babam beslerdi şimdi ben besliyorum ama işte açıklaması bu kuşlar nasıl ürüoyr bir BİR ÇİFT HÜNKARİ YAVRU BÜYÜTMEN İÇİN 3 ÇİFT YAŞLI. YAŞLI DİYORUM OLMASI LAZIM O KUŞU ÜRETE BİLİRSİZ bir çift boldonet alınca hemen üretmeye çalışmayın önce bakıcı almanız lazım bakıcı deyipte geçmeyin bakıcının 1 çifti 150 TL azman posta da olsa şu gördünüz kuşlar öyile ürüyor benden daha iyi bilen varsa bana tiyo versin kuşlarımı çok severim bütün kuşçuları severim tutakçı azmancı dönekçi sayacı bangocu postacı bütün kuşcuları bu kuş beslemek çok büyük bir zevktir sayıgılarla İZMİRDEN NURİ ÇETİN