HÜNKARİLER OSMAN CAGLAR uşak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
slm kardesim
kuslar guzel gercekten goz dolduruyo insallah bu sezon iyi yavrular alirsin
sarilarda cok iyi senin icin ben zaten sari damizlik almistim artik bunlarla capraz birseyler yaparsin
gecen hafta serkanda uc tane senin icin hunkari almis ben daha gormedim ama iyi kuslarmis
turkiyeye gelince sana zaten bir suprizim var gozlerine inanamican su an elimde 30 yakin hunkari var
bir ara resimlerini cekip sana gondericem inan vakit bulamiyom
en kisa zamanda resimleri gonderirim gercekten cok iyi kuslar var bu sezon hepsi bogma kafa senin istedigin gibi
sadece bir cift kanat islemeli var istedigin kuslari bu sene sana getiricem insallah
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU

slm caglar
siyah erkek negro senin kumesine yakismamis kusura bakma ama bunu samimiyettimizden
doloyi yaziyorum kardesim biraz daha dikkat yanlis anlama
saygilar
sevgiler

selam merhaba mehmet kardesım eywallah tşk ederım evet bu sezonu yenı damızlıga ayırdıgımız yavrular farklı bır damızlıkla ve kanlarla gırmegı dusunuyoruz sızde gelenlerle berber farklı calısmalar yapacaz ınsallah bır kac renk eksıklerımız kaldı onlardan nasıp olursa tamamlıyacaz hayırlısı ızın zamanın geldıgını sana benımde sana suprızın var
serkan arkadaslar cokcok selamlar tum arkadaslar bol yavrular alma temınlıgımız
OSMAN CAGLAR UŞAK
0 532 777 70 14

ruzgar' Alıntı:
slm caglar
siyah erkek negro senin kumesine yakismamis kusura bakma ama bunu samimiyettimizden
doloyi yaziyorum kardesim biraz daha dikkat yanlis anlama
saygilar
sevgiler
selam mehmet kardesım
eyer bız gıbı damızlıkcılar negro kayıp etıkmı bır gun geldıgınde farklı renklee ulasmamız mumkun olmaz hunkarıde bazı renklerı kayıp etmıs bulunmaktagımız sarıları ve farklı ana renkler kayıp olması hunkarıde cesıtlı renklerı kaybolması demektır yanı ana renkler her zaman bır kosemızde bulması gerekmektedır tşk
OSMAN CAGLAR

slm caglar
evet dogru soyluyon ama sadece renk olarak evet damizlik yabilabilir ama islemeleri acisindan
negrolar iyi damizliklar degildir bence once kumesimizde iyi damizliklar bulundurmaliyiz hunkarilerimiz
ha deyince uretilicek kusler degil ileriye dogru iyi kuslarla iyi damizliklarla emin adimlarla yurumeliyiz
saygilar
sevgiler

slm osman abicim yine yapacagını yapmışsın bukadar güzel hünkarileri bi araya toplamak oldukça zor bi iş üstüne yok diyorum,biraz zahmetli ama bol yavrular alman dilegiyle allaha emanet ol.Talip TEKİN

maşallah osman bey kuslarınız cok guzel ve cok kalıte kuslar.. kuslarınızın tuyunce hayırnı gorun. pyulşm için tşk.

maşallah kuşlarınız çok güzel Allah nazardan korusun. ve Allah herkese nasip etsin bu güzel kuşlardan tüyü kadar yavru nasip etsin Allah

evet osman abıcım ısallah ıyısındır.usagımızın velı ıftarı dıye bılırım sana gercekten nereye gıtsem karsımdasın .gecen kuslarına pazarlık yaptık olmadı benım cıddıyetımı anlamıssındır umarım osman abı .yaza ıssallah bır cıft hunkarı saybı oluruz .sayende dıye dusunuyorum.bu arada noldu postalar kumes bıtmek uzere senı beklıyom dort gozle.babaya selam hasanımada selam a.e.o. ......ARS....

kuşlar burda satıktal.var hünkariciler

Ekli dosyalar

• boldonet (13).webp
    boldonet (13).webp
    81.2 KB · Görüntüleme: 1,531
  • boldonet (102).webp
    boldonet (102).webp
    41.4 KB · Görüntüleme: 1,447
  • boldonet (143).webp
    boldonet (143).webp
    288.8 KB · Görüntüleme: 1,440
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (123).webp
    boldonet (123).webp
    273.9 KB · Görüntüleme: 1,464
  • boldonet (116).JPG
    boldonet (116).JPG
    2 MB · Görüntüleme: 1,397
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (56).webp
    boldonet (56).webp
    47.3 KB · Görüntüleme: 1,565
  • boldonet (217).webp
    boldonet (217).webp
    20.1 KB · Görüntüleme: 1,580
Abi kusların masallahı var.Nazar degmesin (: Ozellikle sarılara bayıldım

ARKADAŞLAR HERKESE LEM BÜTÜN KUŞ BESLYENLERİ CANI GÜNÜLDEN ÇOK SEVERM BU KUŞLARIN AÇIKLAMASIN BENDEN ÇOK İSTEDİLER açıklıyoru ben 34 yaşımdayım evli ve birde olum var bana kuşculuk dedemden kalma ben bulgaristan göçmeniyim dedem hükari beslerdi dedmden babam beslerdi şimdi ben besliyorum ama işte açıklaması bu kuşlar nasıl ürüoyr bir BİR ÇİFT HÜNKARİ YAVRU BÜYÜTMEN İÇİN 3 ÇİFT YAŞLI. YAŞLI DİYORUM OLMASI LAZIM O KUŞU ÜRETE BİLİRSİZ bir çift boldonet alınca hemen üretmeye çalışmayın önce bakıcı almanız lazım bakıcı deyipte geçmeyin bakıcının 1 çifti 150 TL azman posta da olsa şu gördünüz kuşlar öyile ürüyor beden daha iyi bilen varsa bana tiyo versin kuşlarımı çok severim bütün kuşçuları severim tutakçı azmancı dönekçi sayacı bangocu postacı bütün kuşcuları bu kuş beslemek çok büyük bir zevktir sayıgılarla İZMİRDEN NURİ ÇETİN

cetinnuri' Alıntı:
ARKADAŞLAR HERKESE LEM BÜTÜN KUŞ BESLYENLERİ CANI GÜNÜLDEN ÇOK SEVERM BU KUŞLARIN AÇIKLAMASIN BENDEN ÇOK İSTEDİLER açıklıyoru ben 34 yaşımdayım bana kuşculuk dedemden kalma ben bulgaristan göçmeniyim dedem hükari beslerdi dedmden babam beslerdi şimdi ben besliyorum ama işte açıklaması bu kuşlar nasıl ürüoyr bir BİR ÇİFT HÜNKARİ YAVRU BÜYÜTMEN İÇİN 3 ÇİFT YAŞLI. YAŞLI DİYORUM OLMASI LAZIM O KUŞU ÜRETE BİLİRSİZ bir çift boldonet alınca hemen üretmeye çalışmayın önce bakıcı almanız lazım bakıcı deyipte geçmeyin bakıcının 1 çifti 150 TL azman posta da olsa şu gördünüz kuşlar öyile ürüyor benden daha iyi bilen varsa bana tiyo versin kuşlarımı çok severim bütün kuşçuları severim tutakçı azmancı dönekçi sayacı bangocu postacı bütün kuşcuları bu kuş beslemek çok büyük bir zevktir sayıgılarla İZMİRDEN NURİ ÇETİN

oncelikle tum guvercin seven kardeslerime sevgi ve saygilarimi sunarim. sevgili mehmet kardesim anliyorumki hunkariler hakkinda fazla bi bilgin yok seninle soyle nacizagne bazi bilgilerimi paylasmak isterim hunkarilerde belli basli ana renkler vardir bunlari soyle siraliya biliriz arap,mavi,sari,kirmizi.bu renklerin elinde olmamasi bir eksikliktir hata degil,gelelim negrolara bukuslari sana soyle anlatabilirim elinde kalite takim kara bogma kafalar var ve bunlarin kanlarinin bir birine sert gelmesi sonucu yani iki arti misali aldigin yavrularda negro diye tabir edilen kara hunkariler cikar ve bu kuslarla elinde bulunan diger bogma kafalarla devam ettiginde alicagin bogma kafa yavrularin kesmesi daha hos ve genis olur yada bozuk bogmalari olan kuslarini bu kuslarla tamamliya bilirsin bu anlattiklarim diger renkler icin de gecerlidir cunku bogma kafalar bir calisma sonucu ortaya cikmis kuslardir yani kuslarimizi temsil eden ana renkler cok onemlidir tum kuscu kardeslerime saglikti ve duzgun eslendirmeli kumesler diler slm ve saygilarimi sunarim.caglar kardesim kuslarin guzel ama hedefin hep daha iyisi olsun kusculukta kendine secicegin yol hep bir numara olmak olsun ki kuslarimizin irki temiz bir sekilde ayakta kalsin .

kardeşim allah kuşlarını nazarlardan saklasın geçen yaz gelmek nasip olmadı ama bu yaz mutlaka gelicem görüşmek dileğiyle denizli den soner.

selam merhaba tum arakadaslar ilgisi icin tşk ederım .
soner kardeşim her zaman basımızın ustunde yerınız var tabıkı bekleri tşkler saygılar sevgıler
OSMAN CAGLAR
www.hunkarici.com

bu arada siten hayırlı olsun gerçekten çok beğendim çalışma ve başarılarının devamını dilerim saygılar

Çağlar bey, siteniz güzel olmuş, herşey dilediğinizce olur inşanlah.Ayrıca kuşlarınızda cok güzel.

selam tşkler ederım sıtemızde kişisel olarak kendı aramızda calısma yaptık hunkarı ırkımızı sıtemızde anlatmak ıstedım arkadaslar tşkler saygılar
OSMAN CAGLAR
www.hunkarici.com

slm kardeşim sen her zaman en iyilerini beslemişsindir.inan hepsi bomba

gerçekten hepside göz dolduruyo çok güzeller bol yavru almanız dileğiyle paylaşım için teşekkürler burdur dan selmlar........

maşallah osman arkadaşım hepsi çok güzeller allah saglıkla huzurla beslemyi nasip etsin

Geri