çağlar bey ve tüm hünkari meraklısı arkadaşlara iyi günler.bende hünkari meraklısıyım.bir problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim.hünkari ve japon bangolarımda yavrular yumurtadan çıkamıyor.ben çıkarıyorum bu kezde yavrular çok güçsüz oluyor.o kadarki kafayı kaldırıp yem isteyemiyorlar.çoğu ölüyor.şu ana kadar büyütebildiğim yavruları insülin enjektörü kullanarak yaptığım bir düzenekle 2-3 gün ben bebek mamasıyla besledikten sonra bakıcılar bakıyorlar.öncesinde yumurtalarda boş olma promlemi çok oluyordu.bu sorunu E vitamini ve selenyum takviyesiyle aştık.her bir yavru yumurtadan çıkamadığında öldüğünde bir hafta kendime gelemiyorum.şartlarımıda söyliyeyim.balkonda besliyorum kuşlarımı.kuşlara bulunduğum yerde her türlü yem bulamıyorum.bu yüzden kuşlara buğday fiğ palet yem ve marketten aldığım kırmızı mercimek veriyorum.sularına piyasadaki en geniş kapsamlı vitamin ve mineral preperatı olan supradyn efervesan energy katıyorum.mineral taşı kaya tuzu bahçe toprağı koyuyorum.belrli aralıklarla antibiyotik antifungal ve parazit ilaçları veriyorum.aynı ortamda olmalarına rağmen bakıcı olarak kullandığım posta baska mardin kuşlarında böyle bir sorun yok.bu arada yumurta verimleri çok iyi.kuşlarıda çok zorlamıyorum.yumurtladıklarında muhakkak 3 hafta yatırırım.kuşların neşeleride çok iyi.acaba sorun nedir ne yapabilirim selamlar